کجا نوشته می 2011 ؟؟؟
Available. Released 2010, June
گوشی شاپ هم قیمت زده 980
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجا نوشته می 2011 ؟؟؟
Available. Released 2010, June
گوشی شاپ هم قیمت زده 980
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M@hdi-B; 27-11-2010 at 21:57.
عزیز من این که Dell streak هست
منظور من dell opus one بود![]()
یه سوال فنی:
تو آپدیت این تبلت به فرویو مشکل فلش در اینترنت حل میشه دیگه؟
سلام
یکی از دوستهای نزدیک من این گوشی رو خریده . من هم زیاد باهاش کار کردم
اول در مورد اندازه باید بگم خیلی خوبه . اصلا به اون ترسناکی نیست . شاید بزرگترین نقه قوت اون هم انداز اش باشه . باطری خوبی داره ، اندروئید 2.2 به راحتی روش نصب شد . از اندروئید مارکت کلی برنامه روش ریخته و ... روه هم رفته من خوشم اومد
نقطه ضعف اون یکی اینه که Lan N نداره و سری G هستش و DLNA ساپورت نمیکنه . دوم دوربینش 5 مگاپیکسل هست .
البته باید بگم اگر چه بزرگه ولی بسیار خوش دسته و توی دست راحت قرار میگیره .
در کا من بین 2 گوشی dell streak و HTC Desire HD برای خودم موندم و نمیتونم تصمیم بگیرم . البته فکر کنم اکثرا با HTC موافق تر باشن ولی اندازه و خوش دستی دل هم بد جوری تو دل آدم میشینه .
راستی کیفیت تصویرشم خوبه
بای
کیفیت تصویرش راضی کننده هست . خیلی ویژه نیست اما کاملا راضی کننده هست
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
اگه دیروز میپرسیدی میگفتم نه ! ولی همین امشب رفتم یه دیزایر اچ دی گرفتم .
باور کن من آدم بد سلیقه ایی نیستم اما برای کار کردن دل بسیار خوش دست تره !!! اما تو جیب و حمل و نقل دیزایر اچ دی.
ببین دل بطور باور نکردنی تو دست خوب میشینه ! موقع کار کردن میشه با تمام وجود لذت برد.
سلام
خوب اگه یادتون باشه گفتم یکی از دوستای من این گوشی رو داره
این گوشه یه ضعف بسیار بزرگ داره . این دوست من گوشی رو خیلی تمیز نگه میداره اما داره متلاشی میشه . باورتون نمیشه رنگ تمام قسمتهای قزمزش رفته .. آرم پشتش کنده شده و .....
من فکر میکنم دل یه اشتباهی تو تولید بدنه این کرده و اون هم احتمالا استفاده از همون رنگ و موادی هست که تو لپ تاپ هاش استفاده میکنه . این مواد شاید برای یک لپ تاپ خوب باشه ولی واسه گوشی که همش تو دسته و دائما در حال استفاده هستی فرق میکنه .
به هر حال این گوشی چنان از قیافه افتاده که نگو . ادم فکر میکنه انداختنش تو ماشین لباس شویی . این ضعف خیلی بدیه .
باباش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)