علی دل خوشی داریا...منم مثل حجت..
گذاشتم دانلود شاید 2-3 روز دیگه تموم شه تازه اگه Pause نزنم.اون موقع تازه اپدیت می خواد.خدا رو شکر 160 مگ اپدیته.
علی دل خوشی داریا...منم مثل حجت..
گذاشتم دانلود شاید 2-3 روز دیگه تموم شه تازه اگه Pause نزنم.اون موقع تازه اپدیت می خواد.خدا رو شکر 160 مگ اپدیته.
راستی عکساشو دیدم بسی خوشم اومد .
از کیفیت برفش خوشم اومد خیلی عالی بود . گرافیکش یه جورایی در حد WOW Wotlk هست
Raid اینا داره ؟ Dungeon finder چی مثلا ؟ نباید که یه ساعت تو گلوبال LFM بدی ؟
BG چی ؟ چند تا لوله ؟ لول آپ مثل بلیزه یا سرویس تر ؟
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
پ.ن : من که فعلا تو کف wow تازه باید چند روز دیگه وسط امتحانا برم 8 تا باس icc بزنم وگرنه از گیلد احتمال کیک شدنم هست
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
پ.ن : من که فعلا تو کف wow تازه باید چند روز دیگه وسط امتحانا برم 8 تا باس icc بزنم وگرنه از گیلد احتمال کیک شدنم هست![]()
حجت به چه زبونی حرف می زنی؟
من تا حالا mmorpg بازی نکردم.نوب خالص هستم.از حالا بگم که وسطاش هی نگین نوب نوب.
ای بابا یعنی چی کوئست نیست؟من که همش دارم کوئست میزنم.تو که نوب نبودی علی.
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
این چیزایی که گفتی فقط wow داره.اگه دنبال این چیزایی بهتره دانلود نکنی.
BG داره ولی نمیدونم چطوره. 150 لول داره.تو فروم گفتن که 2 ماهه میشه 150 کرد...
دستت درد نکنه !!ای بابا یعنی چی کوئست نیست؟من که همش دارم کوئست میزنم.تو که نوب نبودی علی.
اصلا بازی باید اینقدر کوئست بده که حق انتخاب داشته باشی ولی من از لول 28 تا 30 از بی کوئستی داشتم مب میزدم !
از چند نفر هم پرسیدم تو بازی گفتن نمیتونی کاری بکنی ...
شاید این کلاس کوئستاش کمه ! به هر حال داریم لول آپ میکنیم دیگه . امیدوارم از این وضعیت در بیام .
این مونتش هم خیلی باحاله ! نمیشه بهش نون بدی سریعتر بره![]()
الان تو بازی هستی؟
اگه هستی منو ادد کن.
بچه ها هیتلر ش ک ن خوب کسی سراغ نداره؟این u.9.8 که دیگه جواب نمیده.
تو بازی 6-7 بار پیغام فرستادم هادی .
این چرا اینطوریه ... تو دو ساعت 28 لول میگیری بعد 3 روز نمیشه لول گرفت !
الان میخوام برگردم divine realm که اون کوئست double exp رو بگیرم نمیشه . تلپورت نداره بعد گذاشتم 30 دقیقه پیاده تا اونجا رفتم بعد میبینم راهی برای ورود به اون منطقه نیستش حالا نمیدونم پورتالش کجاست .
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
تو سایت v-p-n reactor یه اکانت بساز تا یه ماه کار میکنه باز ماه بعد یه اکانت دیگه![]()
من ریلم 12 هستم.بیا اونجا.
باید تلپورت کنی به اونجا.توی skysong همونی که تلپورت میکنه اسمش فکر کنم skylord هست.quest related رو بزن مجانی برمیگردی همونجا.یه جا قرار بذار همدیگرو ببینیم.همون divine خوبه؟من 10 دقیقه دیگه میام اونجا اوکی؟
ای بابا باز نیومدی که.من منتظرم تو divine .تا 11:30 نیای میرم بخوابم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)