حالا در کل LED ها چه چیز هایش بهتر از پلاسما هست و پلاسما چه چیز هایش بهتر از LED هست ؟ ( به غیر از اینکه توان مصرف برق LED کمتر است )
حالا در کل LED ها چه چیز هایش بهتر از پلاسما هست و پلاسما چه چیز هایش بهتر از LED هست ؟ ( به غیر از اینکه توان مصرف برق LED کمتر است )
بزرگترین مزیت LED ها نسبت به پلاسماها همون مصرف کمتر برقه
البته سبکی و باریکتر بودن هم شاید جزء برتریهاش باشه
ولی ایرادهای ال سی دی ها رو هنوز بدوش میکشه یهنی کنتراست کمتر از پلاسما
زمان پاسخ دهی دیرتر یا جا ماندگی تصویر و تولید رنگ مشکی واقعی یا کامل
و زاویه دید کمتر نسبت به پلاسماها
گرچه هر دو نوشتن زاویه دید 178 درجه ولی این کجا و ان کجا
![]()
سلام
خوشبختانه این تلویزون تنظیمات هوشمند خوبی داره. البته ال جی تو این زمینه سابقه خوبی هم داشته. زیر پنل دستگاه یک سنسور داره که میتونه با آنالیز نور محیط، نور صفحه رو تنظیم کنه. همچنین مدعی شده که میتونه رنگ های محیط رو آنالیز کنه و رنگ تصویر رو تنظیم کنه. من هر دو رو امتحان کردم نتیجه بسیار رضایت بخش بود. یکی از آشناها پلاسمای پاناسونیک گرفته هر روز داره باهاش ور میره تا به تصویر بهینه برسه در حالی که من تو کمتر از ۳۰ ثانیه گذاشتم رو مود بهینه و تمام!!!
درود
درسته سنسور اون بخوبی TV رو با نور محیط تنظیم می کنه من همیشه اون رو روشن می زارم و بهترین نتیجه رو می گیرم.(البته در مورد تنظیم رنگ نظری ندارم)
جدی می گم بسیاری از دوستان که حداقل تجربه ای تو استفاده از LCD داشتن همگی اذعان داشتن که تصویر بسیار خوبی داره.
بزودی قراره برای منزل مادرم یه Pj650 تهیه کنم اونم تست می کنم و در اختیار دوستداران این مدلها می زارم
Last edited by mehrdad8086; 25-02-2011 at 11:56.
سلام میخاستم بدونم قابلیت انطباق هرتز کلا چیه : و چقدر تو کیفیت تصویر موثره
مثلا مدلهای با قابلیت انطباق هرتز 600 و 50 چه فرقی دارند ؟ مثل مدلهای pk950 pk 760![]()
تصویر تلویزیون داخل تو این مدل چطوره دوستان؟ با توجه به اینکه 720p است و فکر کنم به خاطر upscale کمتر نسبت به 1080ها کیفیت تصاویر sd باید توش بهتر نشون داده بشه. کسی تا حالا همچین مقایسه ای کرده؟
بله کاملآ درسته تصاویر SD که از دستگاههای مختلف یا انتن هوای دریافت میشه کیفیت خیلی بهتر داره نسبت به ال سی دی ها من در حال حاض1ر یه 42 ال جی PJ350 دارم و یه سونی
EX500 و این دوتا رو که با هم مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم![]()
دوستان کسی طریقه ورود به منوی مخفی همین مدل (pj350) رو بلد هست؟
-كليد ok رو روي ريموت كنترل نگهدارين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این هم جواب نداد
یه راه دیگه هم بود که menu-option-7 times fav press اینم جواب نداد
اگه کسی راه دیگه بلده لطفا بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)