تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 86

نام تاپيک: خرید کیس برای کارهای برنامه نویسی و نرم افزاری(مهندس نرم افزار)

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    ولی مادر بوردی که قراره بخرم از USB3.0 پشتیبانی می کنه. قضیه این مورد چیه؟
    قضیه اینه که خود کیس پورت USB3.0 نداره و باید مستقیما به مادربرد وصل کنید
    . آیا اینها توی بازار هستند؟ اگه هستند قیما فعلی شون چنده؟
    به ترتیب:
    95
    105
    85
    40
    60
    35
    35

اون دو تای آخری هم فعلا به بازار نیومدن

---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

و مورد دیگه تعداد فن هایی هست که درون یک کیس می شه وصل بشه. مثلاً فرض کنید یک فن در کف، دو فن در بدنه. این فن ها اختیاری هستند؟ اصولاً چند تا فن باید در نظر بگیرم؟ آیا این مورد رو باید به کسی که کیس رو اسمبل می کنه بگم؟ چه فنی و با چه قیمتی استفاده کنم؟
    فن هایی که رو خود کیس نصب برای خنک کردن کیس کافیه
    اون جاهای اضافه بیشتر برای اورکلاکرها تعبیه شدن تا کیسشون رو خنکتر کنند

2. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام یه تماسی گرفتم و یه سری قیمت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    فروشنده گفتند که اونهایی که پورت USB3.0 رو ندارند می تونن از USB3.0 پشتیبانی کنند. پس چرا چنین پورتی به صورت جداگانه طراحی شده؟
    راستی اگه مثلاً x3 رو بخرم، همون وات 480 برای پاورش کافیه؟ یعنی وقتی تجهیزات کیس بالا می ره و قابلیت هاش بیشر می شه، پاور هم باید قدرتمند تر بشه؟ لطفاً راجع به 480 واتی که من قراره روی سیستمم ببندم نظر بدید.
    ممنونم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    Falcon رو کجا به این قیمت میدن...!!!(قرار بوده اواخر پاییز بیاد)
    فروشنده گفتند که اونهایی که پورت USB3.0 رو ندارند می تونن از USB3.0 پشتیبانی کنند. پس چرا چنین پورتی به صورت جداگانه طراحی شده؟
    پشتیبانی می کنند ولی نه از طریق پورت جلوی کیس،بلکه از پشت کیس بصورت مستقیم
    راستی اگه مثلاً x3 رو بخرم، همون وات 480 برای پاورش کافیه؟ یعنی وقتی تجهیزات کیس بالا می ره و قابلیت هاش بیشر می شه، پاور هم باید قدرتمند تر بشه؟ لطفاً راجع به 480 واتی که من قراره روی سیستمم ببندم نظر بدید.
    خیر ربطی به خود کیس نداره،بلکه به قطعاتش که اونم 480 براش خیلی زیاد هم هست و جای نگرانی نیست

5. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

مگه کیس x3 اومده؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

مگه کیس x3 اومده؟
    والا بنده آبان ماه میدونم تاریخ عرضه اش رو

8. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. وقتی مطالب شما رو خوندم کمی تعجب کردم و دوباره تماس گرفتم. مثل اینکه آقایی که دیروز قیمت ها رو می داد گرون گفته بود. عجب وضعی!!؟
    ایشون گفتند که X3 تقریباً یک ماه دیگه می یاد و گفتند که falcon رو هم اصلاً ندارند. گفتم توی سایتتون دیدم. گفتند نه ما چنین مارکی رو نداریم. در صورتیکه توی سایتشون هست. قیمتی رو هم که فرد دیروزی داده بودن، انگار اشتباه بود و گفتند که ما اصلاً چنین قیمتی توی کیس هامون نداریم و شاید مگنوم دو رو گفتند. خلاصه انگار نمی شه به حرف کسانیکه توی یه مغازه هستند هم اعتماد کردف هر کس یه چیزی می گه. یکی گرون می گه، یکی ارزون می گه.
    جناب Ultra_Black ، قیمت های شما با قیمت های داده شده تفاوت داره یعنی پایین تر هست. شما قیمت ها رو از کجا به دست آوردید؟ این قیمت ها که گرون داده شده. راستی اگه falcon به بازار بیاد چند هست؟ قیمت x3 درسته؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

لام. وقتی مطالب شما رو خوندم کمی تعجب کردم و دوباره تماس گرفتم. مثل اینکه آقایی که دیروز قیمت ها رو می داد گرون گفته بود. عجب وضعی!!؟
    ایشون گفتند که X3 تقریباً یک ماه دیگه می یاد و گفتند که falcon رو هم اصلاً ندارند. گفتم توی سایتتون دیدم. گفتند نه ما چنین مارکی رو نداریم. در صورتیکه توی سایتشون هست. قیمتی رو هم که فرد دیروزی داده بودن، انگار اشتباه بود و گفتند که ما اصلاً چنین قیمتی توی کیس هامون نداریم و شاید مگنوم دو رو گفتند. خلاصه انگار نمی شه به حرف کسانیکه توی یه مغازه هستند هم اعتماد کردف هر کس یه چیزی می گه. یکی گرون می گه، یکی ارزون می گه.
    جناب Ultra_Black ، قیمت های شما با قیمت های داده شده تفاوت داره یعنی پایین تر هست. شما قیمت ها رو از کجا به دست آوردید؟ این قیمت ها که گرون داده شده. راستی اگه falcon به بازار بیاد چند هست؟ قیمت x3 درسته؟
    سلام
    قیمتهای من برای شهریور ماه هست
    و قیمت رو بیشتر از پاساژ ایران می گیریم
    قیمت Falcon احتمالا حدود 100 و X3 هم حدود 69 تومن (احتمالا...)

11. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. چند روزی هست که گفته می شه قیمت دلار رو به کاهشه و قیمت نفت و طلا رو به افزایش. اگه قطعات پایین اومده باشه می شه با این بودجه ای که دارم قطعات بهتری رو بخرم. می شه قیمت جدید این قطعات رو بگید:
    کد:
    بقیه اجزا مثل کیس و پاور و هارد و رم و دی وی دی رایتر چند درصد ارزونتر شدند؟
    تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان. اگه قیمت ها فرقی نکرده لطف کنید بفرایید تا اقدام برای خرید کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    بالاخره بعد از کلی کش و قوس دیروز(10/8/89) رفتم برای خرید. حدوداً یک ساعتی دور زدم و قیمت گرفتم. کار به جایی کشید که دیگه می خواستم قید سیستم خریدن رو بزنم آخه هر فروشنده ای یه چیزی می گفت و هر کس یه نظری داشت. دیگه خسته شده بودم و گفتم که تمومش کنم ولی به این نتیجه رسیدم که یه کار بلد دلسوز باید با آدم همراه باشه.
    خلاصه اینکه سیستم رو خریدم، فروشنده می گفت که تا 10 سال برات سیستمه. انشاء الله که مشکلی پیش نمی یاد و می تونم حداقل 5 سالی ازش کار بکشم حالا بعد از 5 سال هم خدا بزرگه.
    خلاصه، همچین سیستمی رو برام بستن:
    کد:
    اونوقت پردازنده 2 هسته ای رو به 4 هسته ای ارتقا دادند. مثلاً یک هسته ای می تونست بشه 3 هسته ای و 2 هسته ای می تونست بشه 4 هسته ای.
    والا پاورش رو هم گفتند خیلی خوبه. یکی از فروشنده ها می گفت MEMONEX دیگه چیه، خوب نیست، یکی می گفت ایسوس M4a89GTD PRO/USB3.0 خیلی زیاده و برای کارهای قوی هست و.... خلاصه اینکه من پیشنهاد می دادم، یا اونها ضدش رو پیشنهاد می دادن یا قبول می کردن یا پیشنهاد دیگه ای توی ون راستا می دادن و... برای همین بود که می خواستم قیدش رو بزنم. خدایش برای خرید چنین قطعاتی وجود یه کار بلد دلسوز می تونه مفید باشه که خدا رو شکر بنده در این موارد کاملاً تسلیم هستم!
    کارت گرافیک رو هم گفتند باشه بهتره، یکی می گفت شما برو از هر کسی می خواهی بپرس بهت می گن بدون کارت گرافیکی، خوب نیست.
    خوب بالاخره به نظر شما سیستمم خوبیه؟
    راستی مودمش یه ضمانت نامه داره که شماره سریال و نام کالاش درسته ولی تاریخ فروشش توی بهمن خورده و تاریخ اعتبارش تا سال 92 و نوشته که بدون مهر و امضای فروشنده اعتبار ندارد. مهر و امضای فروشنده رو هم نداره. مشکلی هست برای اعتبارش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •