راحت ترین و دردناکترینش اینه که در عرض 5دیقه سه بار با انگشتتون روش نمک بچسبونین.
راحت ترین و دردناکترینش اینه که در عرض 5دیقه سه بار با انگشتتون روش نمک بچسبونین.
سلام. خسته نباشید.
حدود دو هفته هست نوک زبونم جوش میزنه و لثه هام آفت میزنه.
دیروز رفتم دکتر ازم پرسید استرس داری گفتم آره. به هر حال استرس امتحانات و اینا.
بعد گفت از همونه یه دیفن هیدرامین داد با 10 تا کپسول تتراسایکلین گفت 8 تا از این کپسولها رو باز کن بریز تو شربت و از این محلول بریز روی جوشها.
حالا من این نکته برام سوال بود و یادم رفت از دکتر بپرسم.
اینکه خوب من همیشه موقع امتحانا استرس داشتم و دارم چرا این دفعه اینطوری شده؟
آفتها و جوشهای داخل مخاط دهان علل زیادی دارند که بسیاری از آنها ناشناخته باقی مانده اند . استرس یکی از مهمترین علل آن می باشد . حال اینکه چرا قبلا اینطور نمی شدید و حالا اینطور شدید سوالی است که نمی توان جواب قطعی به آن داد .
در هر صورت درمان مناسب و خوبی به شما داده اند .
تا برطرف شدن مشکل درمان را ادامه بدهید .
موفق باشید![]()
سلام
چیه میخوای داغون کنی؟!راحت ترین و دردناکترینش اینه که در عرض 5دیقه سه بار با انگشتتون روش نمک بچسبونین.
این آفته داریم دمان از روزگار آدم در میاره! میخوای چای بنوشی میخوره بهش درد میگیره. میخوای غذا بخوری بازم همینطور. داغون شدیم به کی بگم؟!
مال من چند وقته هر از چند ماهی در میاد! فکرتو خراب میکنه، اعصابت به هم میریزه آسایش نمیزاره واسه آدم.
حالا این یکی بگذره. دفعه بعد یه کاریش میکنم الان ولش واسّم خودش خوب شه.
در ضمن فکر کنم مال من بیشتر دورو برای 2 هفته خوب میشه. این دفعه داخل دهان پایین لبِ پایینیم هست. بیشتر هم همین جا در میاد فکر کنم.
اه یادم رفته بگم:
من شنیدم گرمای بدنت زیاد باشه اینجوری میشی ! :دی
در ضمن راستشو بگم من مشکلات چنینی زیاد دارم. مثلا این خلط از زمستون که سرما خوردم از بین نرفته دکتر هم نرفتم ولی میخوام برم دیر شده از بین نمیره. الانم تو ماه رمضونی بازم سرما خوردم خلط زیاد شد! خخخخخخخخ میکنم.دیگه چیکار کنم به اینجام رسیده با این مشکلات. هر چی هست به من بدبخت میاد!
![]()
Last edited by Ghaioom; 16-08-2012 at 03:24.
عرق کاسنی موثره برای بهبود و پیشگیری
بهترین چیزی که من پیدا کردم واسه درمان آفت دهان همون ترکیب چندقاشق شربت دیفن هیدرامین کامپاند و چند کپسول تتراسیکلین هستش که دوستان چند صفحه پیش هم گفتند.این دوتا رو با هم قاطی میکنی و قرقره میکنی تهش که به اندازه ی یه قاشق چایخوری باقیمونده بود رو میتونی بخوری.بهترین داروی درمانش همینه(سه بار در روز).آبنمک و جوش شیرین و دارویهای گیاهی مثل میرتکس و ... همشون به جای اینکه درمان کنند، تشدید و تحریکش میکنند و گاهی اوقات موجب پخش شدنش میشن.مهمترین عوامل آفت دهان هم به نظر من 3 تا موضوع هست 1-ژنتیک 2-اضطراب 3-آلودگی و جراحت داخل دهان
راهش یه محوله مال شرکت باریج اسانس
همه عطاری ها هم دارن
اسمش رو یادم رفته. به عطار بگو برای آفت میخوام بهت میده
اسمش میرتکسه همونی که تو پست قبلیم گفتم .به نظر من بدرد نمیخوره . هر بار که زدم بدتر شده و پخش شده.
قیمت اینا چند میشه؟ چند روزه خوب میشه؟
اضطراب رو من دارم الان شاید واسه اون عود کرده دوباره!
الان که داره خوب میشه بد نیست بار بعدی تست بزنم اگه اینایی که گفتی ارزون بود. فک کنم گرون نباشه. همش شربت و کپسوله دیگه![]()
این روشی که "قهرمانی مهدی" گفتن ( دیفن هیدرامین ساده + 5 تا کپسول تتراسیکلین که باز می کنی و محتویاتش رو داخل بطری شربت دیفن هیدرامین ساده می ریزی ) خیلی موثره و به سرعت و بعد از چند بار مصرف جواب می ده. بسیار هم ارزونه فکر کنم زیر 1000 تومن. من و خانواده به دفعات در سال های اخیر استفاده کردیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)