تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 137 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

اگه به این لینک زیر نگاه کنید متوجه میشید که desire Z تفاوت فاحشی نسبت به desire hd نداره که بخواد به عنوان برترین گوشی آندروییدی مطرح بشه.
    از تنها تفاوتهای بین اونها میشه در desire Z به صفحه ی کوچکتر،کیبورد QWERTY و RAM بالاتر و در desire hd به مگاپیکسل بالاتر دوربین اشاره کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by tanatos; 05-10-2010 at 12:09.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام به همگی! من یه دونه از این گوشی گیر اوردم که لاکه! به نظرتون کسی میتونی آنلاکش کنه؟

3. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه به این لینک زیر نگاه کنید متوجه میشید که desire Z تفاوت فاحشی نسبت به desire hd نداره که بخواد به عنوان برترین گوشی آندروییدی مطرح بشه.
    از تنها تفاوتهای بین اونها میشه در desire Z به صفحه ی کوچکتر،کیبورد QWERTY و RAM بالاتر و در desire hd به مگاپیکسل بالاتر دوربین اشاره کرد.

کد:
    دوست عزیز چرت و پرت های سایتای ایرانی رو بریز تو جوب.

تکنو لوژی - Dolby Mobile and SRS sound enhancement در دیزایر اچ دی .. رم بالاتر(768 مگ) .. دوربینو دیگه متوجه شدن .. سی پی یوی 1گیگاهرتز و فلاش دوال چیه پس؟ تفاوت نیست؟
    سلام به همگی! من یه دونه از این گوشی گیر اوردم که لاکه! به نظرتون کسی میتونی آنلاکش کنه؟
    سعید جان کجایی من بیام باهاش کار کنم؟

5. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

کد:
    سلام.

قربان شما به لینک زیر یک نگاهی بندازید تا متوجه تفاوتهاشون بشید. بعد خودتون بفرمایید که آیا این 2 گوشی اصلا" باهم قابل مقایسه هستن یا نه.

کد:

7. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

آقا الان خلاصه نظرتون کدوم بهتره بگید ما هم بدونیم که چی باید بگیم؟
    اینجا که من باز هم برتری رو در دیزایر اچ دی میبینم نمیدونم چطوری دیگه باید نگاه کنم که متوجه برتری دیزایر زد بشم.
    یکمی ما رو راهنمایی کنید.
    خوب اگه منظورتون رام بالاتر و کیبورد qwerty خوب اونم رم بالاتر،سی پی یوی قویتر،دوربین با مگاپیکسل بالاتر و به قول دوستمون Dolby Mobile and SRS sound enhancement داره.
    باز هم اگه چیزی هست که ما متوجهش نشدیم بگید که ما هم بدونیم خوب
    Last edited by tanatos; 06-10-2010 at 08:52.

9. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

آقا بدبخت شدیم رفت! یه دونه HTC DESIRE HD خریدم 500 دلار. هر کاری میکنم آنلاک نمیشه!!!

-----------------------------------------

درضمن از همه اساتید یه سوال دارم!! یه آگهی در لینک زیر است که من تماس گرفتم میگه HTC DESIRE HD آنلاک چی اس م میفروشه 460 هزار تومن!! آقا من بهش زنگ زدم میگه اول پول میریزید بعد ارسال میکنیم! من بدجوری بهش شک دارم ! خیلی مشکوک میزنه 460 تومن!!! میگه که نسخه میدل ایسته! آقایون تحقیق کنید ببینید قضیه چیه؟؟؟

اگه راست باشه که من سرم کلاه رفت و 500 دلار پول بی زبون دادم به لاکش که فقط انگلیس جواب میده!!

خیلی جالبه همچین شرکتی اصلا من تو اینترنت ندیدم! نه سایت داره! نه شماره تلفن ثابت گذاشته ! نه ایمیل! نه آدرس درست حسابی!

کد:
    Last edited by SAEEDSAMSUNG; 06-10-2010 at 10:08.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

آقا بدبخت شدیم رفت! یه دونه HTC DESIRE HD خریدم 500 دلار. هر کاری میکنم آنلاک نمیشه!!!

-----------------------------------------

درضمن از همه اساتید یه سوال دارم!! یه آگهی در لینک زیر است که من تماس گرفتم میگه HTC DESIRE HD آنلاک چی اس م میفروشه 460 هزار تومن!! آقا من بهش زنگ زدم میگه اول پول میریزید بعد ارسال میکنیم! من بدجوری بهش شک دارم ! خیلی مشکوک میزنه 460 تومن!!! میگه که نسخه میدل ایسته! آقایون تحقیق کنید ببینید قضیه چیه؟؟؟

اگه راست باشه که من سرم کلاه رفت و 500 دلار پول بی زبون دادم به لاکش که فقط انگلیس جواب میده!!

خیلی جالبه همچین شرکتی اصلا من تو اینترنت ندیدم! نه سایت داره! نه شماره تلفن ثابت گذاشته ! نه ایمیل! نه آدرس درست حسابی!

کد:
    جالبه!!مگه HD ریلیز شده!! در ضمن فکر نکنم آنلاک شدن گوشیت خیلی سخت باشه ....بردیش علائدین؟؟ به نظر من بدی بیرون احتمال زیاد برات ردیفش کنن...این یارو هم داره لاف میزنه مگه میشه 460!!! بهش بگو دیزایر معمولیو چند میده؟؟ اگه اینجوری باشه اونو باید 350 به پایین...بده!!...شاید چینیه ....

آخر فروم باز rawen.west69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کلوپ گوشی ها

پيش فرض

جالبه!!مگه HD ریلیز شده!! در ضمن فکر نکنم آنلاک شدن گوشیت خیلی سخت باشه ....بردیش علائدین؟؟ به نظر من بدی بیرون احتمال زیاد برات ردیفش کنن...این یارو هم داره لاف میزنه مگه میشه 460!!! بهش بگو دیزایر معمولیو چند میده؟؟ اگه اینجوری باشه اونو باید 350 به پایین...بده!!...شاید چینیه ....
    این دوستمون انگلیسه
    شما میگی بردی عالالدین؟؟؟؟؟!!!؟!؟!؟!؟!؟!

بالاخره اومد؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

اینم چند تا تصویر جدید:

14. 4 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

از زمان عرضش خبری ندارین بچه ها؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •