سلام
آقا اسمه این کابله که فلش خوره چیه؟
نوکیا نمیدونم فکره چیو می کنه..بابا 5تومن گرونترش کن ما که 470 دادیم 5 تومن روش..ای بابا..جالب اینجست مغازه دارا نمیدونن چیه..میگه نمونه بیار..بساطه مارو باش..ممنون از دوستان..
سلام
آقا اسمه این کابله که فلش خوره چیه؟
نوکیا نمیدونم فکره چیو می کنه..بابا 5تومن گرونترش کن ما که 470 دادیم 5 تومن روش..ای بابا..جالب اینجست مغازه دارا نمیدونن چیه..میگه نمونه بیار..بساطه مارو باش..ممنون از دوستان..
سلام
اره حق با شماست.نوکیا بعضی وقتها یه کار هایی میکنه که با عقل هیچ کس جور در نمیاد
کابل یو اس بیش که انگار فحش میمونه
به این کابله در اصل میگن کابل آداپتور نوکیا مخصوص USB OTG CA-157 ولی باید به مغازه دارها بگی همون کابلی که رو ان 8 هست بده!!!
امروز رفتم معازه یکی از دوستان .دوستم خواست از رو کارتن یه ان 8 برداره واسم از شانس گند من یه مشتری اومد میدونست که این کابل رو ان 8 هست .نشد از روش برداره![]()
واقعا 15 تومان ارزش ناراحت کردن دیگران رو نداره دوست عزیز . شما خودتو بزار جای اون بابای که n8 خریده![]()
بچه ها من خیلی از این گوشی خوشم اومده .
به نظرم امکاناتش عالیه .
فقط اونایی که دارند میشه بگن دقیقا فرقش با N8 به جز دوربین و حافظه تو چیه ؟
راستی فکر میکنید تا عید به چه قدر برسه قیمتش ؟
سلام
حافظه و دوربینش را خودت اشاره کردی.تفاوت های دیگه اینکه که c7 خروجی hdmi نداره.جنس بدنه ان 8 آلومینیومه ولیc7نه.c7 دو تا فلش ال ای دی داره ولی ان 8 به جای فلش ال ای دی فلش زنون داره.این دو تا کابلی که یکیش مربوط به اتصال hdmi ویکی هم کابل usb on the go این دو تا را هم c7 نداره.بقیه مشخصاتش مثل همه.
فکر میکنید تا عید قیمتش چه قدر میشه ؟
زیاد نباید تغییر کنه.چون قیمتش به قیمت اروپا نزدیکه.به نظر من در نهایت 380-400 بشه .البته با گارانتیش.بدون گارانتیش هم که الان 400 هست تا 350 جای پایین اومدن را داره.اگه با دوربینش مشکلی ندارید به نظر من قیمتش الان برای خرید مناسبه.به نظر من تنها عیبش دوربینشه که اتو فوکوس نداره .gsm هم به کیفیت عکمسهای دوربینش ایراد گرفته.بقیه مشخصاتش خوبه.سایت جی سی ام نفیس با گارانتیش را میده 415 تومن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamidkabiri6270; 14-12-2010 at 13:51.
کسی میتونه چند نمونه از کیفیت عکس برداری در روز و شب و کیفیت فیلم برداری را بزارد /؟
سلام
جریان این کابل usb چیه؟
مگه usb host نداره؟
کابل واسه چی میخواد؟
مگه مستقیم به خود گوشی وصل نمیشه فلش مموری؟
نه یه کابل رابط میخواد که از یه سرش فلش مموری بهش وصل میشه و از سر دیگه اش این کابل به گوشی متصل میشه.داخل جعبه ان 8 این کابل هست ولی برای c7 نیست.باید جداگانه تهیه شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)