تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا از این که یک سال عقب افتادید ولی در عوض رشته مورد دل

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

47 82.46%
  • خیر

10 17.54%
صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 106

نام تاپيک: توصیه های پشت کنکوری های پارسال(دانشجویان امسال) به پشت کنکوری های امسال

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوااهش میکنم نلی خانم .
    اول از همه بگم که کارنامت منو یاد یه نفر میندازه! مهرداد نمیدونم میشناسیش یا نه سال 88 کنکور داد کارنامش به شما خیلی شبیه بود آخرشم رتبش شد 55 اینکه توی هر آزمون فقط کمی از مباحث میاد و معیار خوبی برای سنجش نیست باید بگم من خودم بحث درصد رو زیاد قبول ندارم ولی ترازها رو کاملا قبول دارم وقتی شما در برابر بقیه (که به همون محدوده و سوالا جواب میدن) تراز بالاتری اوردین یعنی سطح شما بالاتره فراموش نکنین قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.
    اگه شما توی هر پله قوی باشین در نهایت توی همه پله ها قوی هستین و شرایط هم برای همه یکسانه چه زمانی که مباحث کمه چه زمانی که کل مباحث یکجا و سر کنکور از شما آزمون گرفته میشه
    اگه با برنامه و حساب شده پیش بری ایشالا بعد از اعلام نتایج کنکور توی تاپیک خبرای عالی به همه بچه ها میدی ما رو هم خوشحال میکنی که کسی مثل شما رو کنار خودمون داشتیم
    فکر کنم اگه شما نبودی کلا این بخش آموزش عالی میلنگید .
    خیلی وقت میذارین خدایی،من از طرف خودم و همه بچه ها ازتون تشکر میکنم.

اگه میشه در مورد اینایی هم که مینویسم یه راهنمایی بکنید لطفا:
    1-الان تو آزمون قبلی من زیست رو 95 زدم(فصل 2و3و4 پیش دانشگاهی بود).درحالی که فقط کتاب درسی رو خوندم و اصلا تست نزدم.بعد شما میدونین که کتاب سبز از هر فصلی چقدر تست داره دیگه.حالا که 95 زدم به نظر شما بشینم همه تستها رو بزنم؟آخه من خیلی تنبلم.
    2-من این تستای زیست رو که میزنم اون درسنامه های کتاب سبز رو 95 درصدش رو واسه خودم مینویسم.که بعد عید راحت بتونم مرور کنم.تازه بجز درسنامه ها 30 درصد از تستای مهمش رو هم مینویسم.بعد اینکار خیلی زمان بره واسم.چون همه ی درسای دیگه رو هم بجز درسای عمومی همین کارو میکنم.
    واسه همین هم خودم خسته میشم هم وقتی 80 درصد اون فصل جمع شده مجبورم ولش کنم برم سر یه درس دیگه.چون به برنامه آزمونم نمیرسم.الان همه ی درسام نصفه نیمه شده.نمیدونم چی خوندم.چی کار باید بکنم.
    3-بعدشم اصلا اعتماد به نفس ندارم که بخوام رتبه خوبی تو کنکور بیارم.میدونم خیلی از بچه هایی که وضعیت درسیشون مثل منه به فکر رتبه های 2 رقمی هستن ولی من به فکر رتبه ی 1000.

2. 3 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

مهم:
    یکی از دوستان نزدیک بنده، سال 82 فکر کنم پیش دانشگاهیشو به اتمام رسونده و رشتش ریاضی بوده. دانش آموز زرنگی بود ولی بنا به مسائلی نتوانسته بخونه. سربازیشم تمومه. خیلی مشتاقه سال 90 سراسری بخونه. از امروز عزمشو جزم کرده بدجور ناجور میخواد بخونه. اکثر درسها رو بهشون اشراف داره ولی متوجهید که چندساله از درس و مدرسه دور شده ولی همیشه سرش پی مطالعه و درس بوده. میخواد از صفر شروع کنه از الان تا کنکور90. کتابهای جدیدی که از 82 عوض شدن رو فکر کنم داره ولی بازم شما بگید. درضمن مجموعه کامل تستهای اندیشه سازان قبل رو داره و کتابهای دیگر.

الان سوالم اینه
    به نظر همتون میشه؟ میخواد مهندسی برق سراسری قبول بشه
    هر چی میخواهید بگویید
    ------------
    این دوستم عزم راسخی داره. هوش قوی و ذهن تیز. . اعتماد به نفس نداره ولی ایمان قوی و توکل عمیقی به خدا داره! وقتش آزاده و شرایط مهیا برای درس. با این مدت باقی مونده و این شرایط دوری از مدرسه و درس از 82 تا الان شما بفرمایید
    -----------
    فقط اینو میدونم که خواستن توانستنه ولی این خواستم دوستم یه همت قوی میخواد.
    شدنیه؟ یاعلی.. از همتون میخوام بگید میشه یا نه و چه جوری؟ سراسری اونم برق

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر کنم اگه شما نبودی کلا این بخش آموزش عالی میلنگید .
    خیلی وقت میذارین خدایی،من از طرف خودم و همه بچه ها ازتون تشکر میکنم.
    اختیار داری. من که کاری نمیکنم. ممنون ازت که منو قابل مشورت میدونی
    1-الان تو آزمون قبلی من زیست رو 95 زدم(فصل 2و3و4 پیش دانشگاهی بود).درحالی که فقط کتاب درسی رو خوندم و اصلا تست نزدم.بعد شما میدونین که کتاب سبز از هر فصلی چقدر تست داره دیگه.حالا که 95 زدم به نظر شما بشینم همه تستها رو بزنم؟آخه من خیلی تنبلم.
    حقیقتش اینه که فصل4 و 3 که نیازی به تست زدن به اون صورت نداره اغلب سوالاش حفظیه (البته این به معنای این نیست که تست نزنی ولی چون میگی درصد بالایی زدی نیازی به تست زدن برای این فصل نیست)
    ولی فصل 2 رو سعی کن تستهای مفهومی و ترکیبیش رو بزنی (راستش الان کتاب پیشم نیست ولی تا جایی که یادمه تستهای این فصل زیاد بود!)
    در مجموع اگه میبینی مطالب رو خوب متوجه شدی برای اینکه فرصت رو از دست ندی موقتا تستاشو بذار کنار و سر فرصت بزن اگه یکم احساس ضعف میکنی بدنیست تستهای مفهومی و ترکیبیشون رو بزنی

2-من این تستای زیست رو که میزنم اون درسنامه های کتاب سبز رو 95 درصدش رو واسه خودم مینویسم.که بعد عید راحت بتونم مرور کنم.تازه بجز درسنامه ها 30 درصد از تستای مهمش رو هم مینویسم.بعد اینکار خیلی زمان بره واسم.چون همه ی درسای دیگه رو هم بجز درسای عمومی همین کارو میکنم.
    واسه همین هم خودم خسته میشم هم وقتی 80 درصد اون فصل جمع شده مجبورم ولش کنم برم سر یه درس دیگه.چون به برنامه آزمونم نمیرسم.الان همه ی درسام نصفه نیمه شده.نمیدونم چی خوندم.چی کار باید بکنم.
    راستشو بخوای منم مثل تو قبول دارم که درسنامه های کتابای تستی اغلب خیلی کمک میکنه به پیشرفت توی اون درس به خصوص اگه از نوع زیست خیلی سبز باشهولی بنظرم این کاری که داری میکنی خیلی وقتت رو هدر میده . من عوضش میومدم قسمت های مهم درسنامه هارو هایلایت میکردم. البته باید قبول کرد که بخش زیادی از درسنامه ی خیلی سبز رو با یه بار خوندن میشه به خاطر سپرد. من خودم به شخصه این کارو کردم که توی مرحله اول هایلایت میکردم و برای آزمونایی که دوره ی اون فصل بود میرفتم سراغ قسمت های هایلایت شده و اگه حس میکردم نیازه مهم هاشو به صورت نکته به حاشیه کتاب درسیم منتقل میکردم
    اینطوری خیلی زمان رو ذخیره میکردم . تستهایی هم که مهم بودن رو دور شماره تست رو علامت میزدم . اینطوری توی دوره تستها فقط میرفتم سراغ همون تستها (البته باید بگم که هیچ وقت فرصت زدن تستهای علامت زده برای درسایی مثل زیست و شیمی رو پیدا نکردم ولی عوضش تستهایی که برای فیزیک علامت زدم رو رسیدم دومرتبه حل کنم اونم نه همه فصلها)
    بنظرم کار اشتباهیه. چون شما هرچقدر که خوشخط و قشنگ بنویسین میشه کتاب خیلی سبز. پس بهتره عوض اینکه وقتتون رو برای نوشتن بذارین برای تست زدن و خوندن بذارین
    اینطوری قطعا میتونین باقی درساتون رو هم تقویت کنین

3-بعدشم اصلا اعتماد به نفس ندارم که بخوام رتبه خوبی تو کنکور بیارم.میدونم خیلی از بچه هایی که وضعیت درسیشون مثل منه به فکر رتبه های 2 رقمی هستن ولی من به فکر رتبه ی 1000.
    بیا یکم با هم دیگه روراست باشیم . هرچی تیرت رو به هدف بالاتری بگیری یکم پاینترش میخوره! اینو من کاملا بهش رسیدم. من پارسال میگفتم به رتبه زیر هزار قانعم آخرش رتبم شد 2100 ولی یکی از بچه های کانون ترازش همیشه نهایتا 300 تا از من بهتر بود ولی همیشه میگفت به رتبه زیر 100 فکر میکنه اون رتبش شد 345
    میخوام بگم به اندازه تواناییت و حتی بالاتر فکر کن. کارنامه هات نشون میده باید به تک رقمی فکر کنی که ایشالا یا تک رقمی بیاری یا دورقمی
    اصلا چرا راه دور بریم همین مهردادی که گفتم به تک رقمی فکر میکرد شد 55 !
    اینکه اعتماد به نفست کمه دلیلش اینه که بقیه ی رقیبات رو نمیشناسی ولی باید بگم رقیبات همینایی هستن که توی گزینه 2 دارن باهات رقابت میکنن اگه اینجا شکستشون میدی پس توی کنکور اصلیم از پسشون بر میای کافیه خودت رو بشناسی و قبول کنی. ضمن اینکه باید بعضی وقتها به کارنامه آزمونت طوری نگاه کنی که قراره این نتیجت توی کنکور اصلی باشه و البته بهتر از این. راستی بنظرت اونایی که رتبه تک رقمی میارن فرقشون با تو چیه؟! (نگو ضریب هوشی چون علم ثابت کرده که ضریب هوشی فقط توی سرعت پردازش و سرعت یادگیری تاثیر داره یعنی اگه رتبه 1 با یه بار خوندن یه مطلب متوجهش میشه من باید 4بار بخونم تا متوجهش بشم)

6. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مهم:
    یکی از دوستان نزدیک بنده، سال 82 فکر کنم پیش دانشگاهیشو به اتمام رسونده و رشتش ریاضی بوده. دانش آموز زرنگی بود ولی بنا به مسائلی نتوانسته بخونه. سربازیشم تمومه. خیلی مشتاقه سال 90 سراسری بخونه. از امروز عزمشو جزم کرده بدجور ناجور میخواد بخونه. اکثر درسها رو بهشون اشراف داره ولی متوجهید که چندساله از درس و مدرسه دور شده ولی همیشه سرش پی مطالعه و درس بوده. میخواد از صفر شروع کنه از الان تا کنکور90. کتابهای جدیدی که از 82 عوض شدن رو فکر کنم داره ولی بازم شما بگید. درضمن مجموعه کامل تستهای اندیشه سازان قبل رو داره و کتابهای دیگر.

الان سوالم اینه
    به نظر همتون میشه؟ میخواد مهندسی برق سراسری قبول بشه
    هر چی میخواهید بگویید
    ------------
    این دوستم عزم راسخی داره. هوش قوی و ذهن تیز. . اعتماد به نفس نداره ولی ایمان قوی و توکل عمیقی به خدا داره! وقتش آزاده و شرایط مهیا برای درس. با این مدت باقی مونده و این شرایط دوری از مدرسه و درس از 82 تا الان شما بفرمایید
    -----------
    فقط اینو میدونم که خواستن توانستنه ولی این خواستم دوستم یه همت قوی میخواد.
    شدنیه؟ یاعلی.. از همتون میخوام بگید میشه یا نه و چه جوری؟ سراسری اونم برق
    من رشتم تجربی بود ولی همه این چیزایی که گفتین لازمه ی اوردن یه رتبه خوب هست + تلاش و اعتماد به نفس
    من همیشه برای اشخاصی مثل دوست شما یه نفر رو معرفی میکنم: رتبه 1 کنکور 88 تجربی (کاملا مشابه دوست شماست شرایطش. اسمشم رستگار رحمانی هست)
    مواردی که به رنگ آبی علامت زدم پون های مثبت این دوست شماست با اتکا به این ها راحت میتونه با رتبه خوب هر رشته ای میخواد قبول شه
    کتابهای مشترکی که میدونم از 82 به بعد تغییر کرده رو میگم: دین و زندگی/شیمی/فیزیک پیش/زبان پیش

فکر کنم امسال دیفرانسیل هم یه تغیراتی داشته (چون رشتم ریاضی نیست مطمئن نیستم)

8. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

من رشتم تجربی بود ولی همه این چیزایی که گفتین لازمه ی اوردن یه رتبه خوب هست + تلاش و اعتماد به نفس
    من همیشه برای اشخاصی مثل دوست شما یه نفر رو معرفی میکنم: رتبه 1 کنکور 88 تجربی (کاملا مشابه دوست شماست شرایطش. اسمشم رستگار رحمانی هست)
    مواردی که به رنگ آبی علامت زدم پون های مثبت این دوست شماست با اتکا به این ها راحت میتونه با رتبه خوب هر رشته ای میخواد قبول شه
    کتابهای مشترکی که میدونم از 82 به بعد تغییر کرده رو میگم: دین و زندگی/شیمی/فیزیک پیش/زبان پیش

فکر کنم امسال دیفرانسیل هم یه تغیراتی داشته (چون رشتم ریاضی نیست مطمئن نیستم)
    این کتابایی که گفتی از 87 به بعد هم تغییر کرده یا نه؟(پیش دانشگاهیم رو 87 تموم کردم.)

منم دانشجوی پست کنکورم.

10. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این کتابایی که گفتی از 87 به بعد هم تغییر کرده یا نه؟(پیش دانشگاهیم رو 87 تموم کردم.)

منم دانشجوی پست کنکورم.
    راستش درست مطمئن نیستم ولی اینا رو مطمئنم: شیمی/فیزیک

12. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

راستش درست مطمئن نیستم ولی اینا رو مطمئنم: شیمی/فیزیک
    من الان کتابای امسال رو از chap.sch.ir گرفتم.تغییری ندیدم.این تغییراتی که میگین کلی هست یا در حد کلمه؟

14. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض پشت کنکوری

سلام. من پارسال پشت کنکور ارشد بودم و الان هم دانشگاه دولتی اهواز میخونم
    کلا از این که پشت کنکور موندم راضی هستم. چرا که رشته ی مورد علاقم و دانشگاه
    دولتی قبول شدم.
    به امید موفقیت همه ی شما دوستان گرامی

16. 2 کاربر از bahrambcs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من الان کتابای امسال رو از chap.sch.ir گرفتم.تغییری ندیدم.این تغییراتی که میگین کلی هست یا در حد کلمه؟
    آخ آخ شرمنده من چقدر کلی جواب دادم .
    فیزیک پیش فصل بندیش تغییر کرده اگه اشتباه نکنم قبلا موج 1فصل بود الان به 2فصل تقسیم شده یه فصل توی پیش دانشگاهی 1 و یه فصل دیگش توی پیش دانشگاهی 2 تدریس میشه. شیمی هم در حد خیلی کم تغییر کرده که البته تغییراتش رو درست و حسابی یادم نیست ولی میدونم بیشتر توی شیمی 2 بوده

18. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

یک راهنمایی ازتون میخواستم .

بنده در تابستون امسال بنا به دلایلی نتونستم پایه رو بخونم واسه کنکور 90 . حالا هم یکم مظطربم میگم نکنه نرسم پایه رو کامل بخونم .

ولی پشتکارم خوبه به نظرم . یادمه همین خرداد امتحان نهایی دین و زندگی داشتیم ساعت 11 شب قبل از امتحان شروع کردم و ساعت 3 تموم شد تو امتحان هم 17 گرفتم .

حالا نظرتون چیه در مورد اینکه روی پیش بیشتر کار کنم و مسلط بشم و کمتر پایه بخونم یا بیشتر پایه بخونم و کمتر پیش ؟

برنامه ای ، نظری در مورد این حقیر داشتید ، دریغ نکنید.

موفق باشید

20. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •