آقا شرمنده متوجه نشدم...موفق باشي خيلي مخلصيم...نوشته شده توسط NFSMW
![]()
آقا شرمنده متوجه نشدم...موفق باشي خيلي مخلصيم...نوشته شده توسط NFSMW
![]()
گويا سر من دعوا شده.عزيزان دعوا چيز خوبي نيست.در ضمن ببينيد اسم كاربري من عقده اي است.دلايل قرار دادن اين اسم هم شخصي است.يعني براي مسخره بازي اين اسم را نذاشتم.
سلام
من توي مرحله Vip 2 Is Dowm گير كردم ....
توي اين مرحله 2 تا نفر بر هست كه روي آنها رادار وجود داره و در حال چرخش هست
من بايد با اين 2 تا نفر بر چكاري انجام بدم تا بتونم ادامه بازي رو انجام بدم
هركي ميتونه كمك كنه
ممنون
بازي خيلي عاليه ها يعني اخر بازي هستش ولي چه كنم كه با گرافيك 6600 و رم 512 باز هم نميتونم بازي را براحتي انجام بدم. يعني بعضي وقتها وسط بازي صفحه ثابت ميشه. (احساس مينكم بازي جريان داره چون با زدن كليد وسط موس صداي خاص خودش كه ظاهر شدن منو هست رو ميشنوم) ولي ديگه نميشه بازي كرد مجبورم از بازي بيرون بيام كه اين حالم رو ميگيره. و چيز ديگه اي كه هست با مشخصات بالا بازي اصلا روون اجرا نميشه بهتره بگذارم بعدها كه كارت گرافيك بالاها ارزون شد بازي كنم (مثل بازي دووم)
ولي بازي حرف نداره
كدوم قسمت رو ميگي؟اگه نفربرها ماله دشمنه خوب خيلي سادس بايد نابودشون كني اگرم تو پاركينگ هتل هستينوشته شده توسط bayern
اصلا با اونا كاري نداشته باش برو رو پشت بام موشك انداز رو از هليكوپتر بگير تانك رو بزن من خيلي وقت پيش تمومش كردم اگه اينجوري نشد بيشتر تويح بده!
اگه رمتو 1 گيگ بندازي درست ميشه. من با 6600 و رم 1 گيگ مشكلي نداشتم. اما از بازيش اصلا خوشم نميادنوشته شده توسط ماراتون
سلام kkain-blood
اين نفر برها مال دشمناس و من هرچي به اونها شليك كردم طوري شون نشد
اينكه گفتي برو رو پشت بام و موشك انداز رو از هليكوپتر بگير و تانك رو بزن مال مرحله قبلي ومن ردش كردم
اين مرحله همونجايي كه يك ميدان بزرگ با يك مجسمه بزرگ در وسط ميدان هم داره
از كمكت ممنون
خوب فهميدم كجا رو ميگي بايد از هليكوپتر بخواي تا اونا رو بزنه ازشون فاصله بگر بعد air strikeرو انتخاب كن (كافي همونجوري كه با چرخ موس افرادت رو انتخاب كني air strike رو انتخاب كني)بعد pointerموس رو روي نفربرها بگير وattackرو انتخاب كننوشته شده توسط bayern
آقايون من تو مرحله سوم اين بازي گير كردم همه object ها رو انجام دادم رو آخري گير كردم اون جايي كه علامت ها رو نفر براست راهنمايي وكنين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)