تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 81

نام تاپيک: ثبت نام در دانشگاه (برای سال اولیا)

داره خودمونی میشه parya220's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یه سوال !بچه هاکمک کنید !

تو دفترچه برای مهندسی شیمی ها گرایش نزده بود !اینگار که امسال گرایش ها رو برداشته بودن مثل عمران !حالا که میرم تو سایت دانشگاه برای ثبت نام اینترنتی برام زده مهندسی شیمی (صنایع گاز)!!!!!!!من گاز نمیخوام حالا باید چی کار کنم ؟؟؟ثبت نام اینترنتی بکنم یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من جز مدارک مورد نیاز واسه ثبت نامم نوشته رسید پستی ارزش تحصیلی دوره پیش دانشکاهی حالا من شهرکرد قبول شدم این رسیدا باید از پست اصفهان بگیرم یا شهرکرد؟؟؟؟میشه بگید چه مدارکی باید ببرم پست؟؟؟همین دفتر خدمات ارتباطی هم میگیرن یا باید برم پست مرکزی؟؟؟؟اصلا برم به طرف بگم چی میخوام؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من جز مدارک مورد نیاز واسه ثبت نامم نوشته رسید پستی ارزش تحصیلی دوره پیش دانشکاهی حالا من شهرکرد قبول شدم این رسیدا باید از پست اصفهان بگیرم یا شهرکرد؟؟؟؟میشه بگید چه مدارکی باید ببرم پست؟؟؟همین دفتر خدمات ارتباطی هم میگیرن یا باید برم پست مرکزی؟؟؟؟اصلا برم به طرف بگم چی میخوام؟؟؟
    کسی نیست جواب بده؟؟؟؟فردا ثبت نام دارم

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

رسيد را از نزديكترين پست بگير همين
    اصلا هم استرس نگيردت
    چون ممكنه مثل من كلي مشكل بياد سر راهت!!!

5. این کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

دانشگاه ما چیزی در مورد تاییدیه تحصیلی نزده ! یعنی اصلا مدارک رو نزده ! ((یعنی اینکه مدارکی رو که سازمان سنجش زده میخواد !))حتما تاییدیه تحصیلی رو نمیخواد دیگه . !!! درسته ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دانشگاه ما چیزی در مورد تاییدیه تحصیلی نزده ! یعنی اصلا مدارک رو نزده ! ((یعنی اینکه مدارکی رو که سازمان سنجش زده میخواد !))حتما تاییدیه تحصیلی رو نمیخواد دیگه . !!! درسته ؟؟
    اگر توی سایت خودش چیزی نگفته شما همه ی مدارک رو ببر اونجا موقع ثبت نام بهت می گن چه کار کنی

8. این کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام ،برای ثبت نام تو دانشگاه کارنامه کنکور هم میخواند؟!!تو سایت سنجش حرفی از کارنامه کنکور نزده بود ولی رفتم دانشگاه دیدم یه کاغذی زدن رو دیوار که گفته کارنامه کنکور میخواند!درسته؟!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه كارنامه كنكور كه نيازي نيست كارنامه ديپلم كه معدل كتبي توش هست رو بايد ببري البته اگه مطمئني كه خود دانشگاه كارنامه كنكور رو مي خواد خب ببر ديگه به كاغذ روي ديوار هم توجه نكن از مسئولش بپرس!

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها كسي ثبت نام اينترنتي كرده ؟ (براي همه يكسانه اسمش سامانه سما هست) سايتش ديونه شده من همه چي رو نوشتم بازم كد رهگيري بهم نميده كلا صفحه ي كد رهگيري خاليه خاليه
    امروز هم كه جنسيت من رو زده (( زن )) من نميدونم از رو اسم من نميفهمن زن نيستم يا مثلا تو كنكور سراسري تو حوزه پسرا امتحان دادم
    يكي كمك كنه داره ديونهم ميكنه شيطونه ميگه قيد دانشگاه رو بزنم
    Last edited by GHOST RECON; 14-09-2010 at 14:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

دوستان یه سوال یه کم عجیب که من متوجه نشدم! تو اون لیست گفتن که 6 قطعه عکس بعدش گفتن برادرانی که میخوان معافیت تحصیلی داشته باشن 12 قطعه عکس حالا با این اوصاف اون دسته از آقایون مث من باید 18 قطعه عکس ببریم یا 12 تا؟
    یه سوال دیگه هم اینه که ثبت نام اولیه من اینترنتیه اما من شبانم بعدش تو لیست درخواستی های دانشگاه پرداخت شهریه هم بود اما هیچ توضیحی نداشت یعنی شهریه رو بعدا باید ریخت!
    بعد این بند زیر چیه دیگه؟
    10- پذيرفته شدگان موظف هستند براي ارسال تاييديه : پيش دانشگاهي براي فارغ التحصيلان نظام جديد / ديپلم متوسطه براي فارغ التحصيلان نظام قديم متوسطه به نشاني و عنوان دانشگاه محل تحصيل از ادارات پست درخواست كنند و هنگام تشكيل پرونده تصوير آن را به مسئول تشكيل پرونده تحويل دهند . دانشجويان موظف به پيگيري تا وصول اصل تاييديه حداكثر تا پايان نيمسال اول سال تحصيلي
    Last edited by Masoud_kp; 14-09-2010 at 16:17.

13. این کاربر از Masoud_kp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •