از زاخايو و پسرش هم خوشت مياد؟از شفرد هم؟!از دشمنشون بدت مياد؟يعني از پرايس و مك تاويش بدتون مياد؟!
نظري بس متفاوت بود!
از زاخايو و پسرش هم خوشت مياد؟از شفرد هم؟!از دشمنشون بدت مياد؟يعني از پرايس و مك تاويش بدتون مياد؟!
نظري بس متفاوت بود!
WOW !!!عمران زاخایو و پسرش-جنرال شفرد
حالا اون 2تا یکم قابل تحملترن ولی شفرد که پست ترین شخصیت اکثر گیمرهاست!البته نظر همه قابل احترامه
از زاخايو و پسرش هم خوشت مياد؟از شفرد هم؟!از دشمنشون بدت مياد؟يعني از پرايس و مك تاويش بدتون مياد؟!جمله بندیت قشنگ بود
البته ghost رو فراموش کردی!
Last edited by B.3.S.T; 14-09-2010 at 23:43.
ghost كه سرور ماست!![]()
شما انتظار داری یک نفر که از اروپای شرقی اومده واست مثل بلبل انگلیسی صحبت کنه؟ بهترین قسمتش همین لهجه نیکو بود قیافش هم که شبیه خلاف کارای روسی بود و البته تو بعضی سایت ها هم از نظر تشابه ظاهری با مموتی مقایسش کردن. من از طرف ازیو توی اساسین هم که توی حرف زدنش چندتا کلمه ایتالیایی استفاده میکنه عذر خواهی میکنم.![]()
خوب هر کسی نظر خاص خودش رو داره من چنتا مجبوب دارم
vergil خدا بیامورز.تا 1 ماه دپرس بودم
خوب نفر دوم هم Nero هستش
نفر سوم Duke همه میشناسن البته اگر واقعا گیمر باشن.
منفور ترین هم همین Captain Shepherd.
![]()
Duke!!!اي يادش به خير!باهاش دوران كودكي رو سر ميكرديم!!
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
يه بازي داشتم از همين Duke Nukem يادمه اوني كه من داشتم حالت دو بعدي بود از كنار نيشون ميداد!يادش به خير ميرفتي زنا رو آزاد ميكردي!![]()
برای من بهترینها ghost در modern warfar2.
بدترینها general shepherd.
بابا مرگ من دیگه اسم این جنرال شپرد رو نیارید دیگه رو اسمش تیک گرفتم
آگه تاپک یه قسمت نظر سنجی هم داشت بهتر میشد اینم یه سری دیگه از
محبوب ترین و منفور ترین ها
محبوب ترین (کلا با کچل جماعت حال میکنم )
اینم یکی از کچلهایی که خیلی دوستش دارم درسته شخصیت بازی نیست ولی دلم نیومد نذارمش
منفور ترین :
همه ی zerg های starcraft 2
![]()
من حاضرم شرط ببندم که ورجیل نمرده .....توی قسمت بعدی حتما حضور پیدا ممیکنه....vergil خدا بیامورز.تا 1 ماه دپرس بودم
فعلا تو قسمت بعدی ناراحتی همه دانتست!یه یارو معتاد تریاکی رو گذاشتن جا دانته!موهاش هم سیاهه!گردنبند نداره!
سیگار هم میکشه!
تو تاپیکش بحث کامل هست!
Last edited by Arrowtic; 17-09-2010 at 15:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)