تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 79

نام تاپيک: تازه‌ترین رده‌بندی تیم‌های باشگاهی دنیا / اینتر و سپاهان در صدر جهان و ایران

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

به نظر من جذابیت بوندس لیگا از لالیگا بیشتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

طبق گفته مسئولین بوندسلیگا این لیگ حداکثر تا سال 2015 لیگ اسپانیا رو هم پشت سر خواهد گذاشت و دومین لیگ برتر جهان خواهد شد.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان چرا با هم دعوا میکنین . هر کسی یک نظری داره و نظرشم محترمه. از شما که جزو قدیمی ها هستید این رفتار ها بعیده.
    دقیقا دوست عزیز حق با شماست.خیلی تلاش کردم که با بردیا مسالمت آمیز جلو بیام اما.....

---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------

به نظر من جذابیت بوندس لیگا از لالیگا بیشتره
    نظر شما قابل احترامه عزیز!
    طبق گفته مسئولین بوندسلیگا این لیگ حداکثر تا سال 2015 لیگ اسپانیا رو هم پشت سر خواهد گذاشت و دومین لیگ برتر جهان خواهد شد.
    مسئولین بوندس لیگا این رو نگن چی بگن؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mafr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولی به نظر من هم بوندس لیگا از لالیگا جذاب تره . چون نتایج از قبل معلوم نیست .برای مثال بایرن مونیخ در هفته ی دوم با تمام ستاره هاش میاد و به کایزرسلاترن میبازه . اما تو لالیگا بدترین حالت اینه که تیم ها مقابل بارسا و رئال مساوی کنن یا اینکه چه اتفاقی بیفته که بتونن ببرن . ولی چون اکثر مردم طرفدار دو تیم رئال و بارسا هستند از این بردها خوشحال شده و این لیگ رو بهترین لیگ میدونن.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته دوست عزیز من بازی های کسل کننده ی بوندس لیگا رو در گذشته ندیدم ولی مدتی هست که باشگاه های آلمانی رو زیر نظر گرفتم .اون هم فقط به خاطر درخشش آلمان وگرنه هیچ وقت سراغ بوندس لیگا نمی رفتم!
    م
    اما لالیگا از هر لحاظ تیم هاش خیلی سرتر از بوندس لیگاست.افتخارات رئال و بارسا رو فقط در نظر بگیریم کل افتخارات بوندس لیگا بهش نمی رسه.دیگه تیم هایی مثل والنسیا و اتلتیکو مادرید و دپورتیوو لاکرونیا و....بماند!
    کیفیت بازیکنان لالیگا خیلی خیلی بالاتر از بوندس لیگاست.بوندس لیگا هم با خرید هایی که در فصل گذشته ومخصوصا این فصل داشت با وارد شدن افرادی مثل رائول و کامرونزی و فن نیسترروی و...داره تبدیل می شه به لیگ امارات!
    فعلا هم ما داریم شما رو از بالا می بینیم!
    فعلا هم لالیگا بهترین لیگ دنیا شناخته شده و باز هم می گم اون حرفا نظر شماست و شما ی تونید نظرتون رو واسه خودتون نگه دارید.در مجموع حرف های خنده داری در مورد لالیگا زدید و نشان از کم اطلاعی شما هست!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد لحن من همونطور که گفتم من خیلی سعی کردم با شما خوب صحبت کنم اما به خاطر پست های همراه با خشونت تان به همون ضرب المثل خلایق هر چه لایق اتکا کردم و مطابق میل خودتان باهاتون صحبت کردم.
    مدیران این بخش هم هیچ وقت چیزی تحت عنوان آوانس به ما ندادند و اگر پست ما مشکل اخلاقی داشته سریعا پاک شده پس مشکل از جای دیگه است بردیا جان!
    اولا همین که میگی بازی های بوندس لیگا کسل کننده بوده در گذشته نشون از بی اطلاعی کامل جناب عالی داره و مطمئنا جناب عالی که حتی یه بازی هم ندیدی حق اظهار نظر درباره کسل کننده بودن یا نبودن بازی های یه لیگ نداری
    بعدشم منم گفتم که بارسا و رئال از اکثر تیمای بوندس لیگا قوی ترن ولی افتخارات رئال و بارسا ربطی به کیفیت این 2تا لیگ نداره به هیچ وجه
    بعدشم این رده بندی لیگ ها هستش که نشون میده لیگ برتر انگلیس برترین لیگ اروپاست نه لالیگا
    کد:
    سال آینده هم با پاک شدن امتیازات فصل 2007 اختلاف امتیاز لالیگا و بوندس لیگا از بین میره شما دیگه باید تمرین کنی ازون زیر تماشا کنی
    اینکه شما خرید 3بازیکن رو نشونه این میدونی که بوندس لیگا تبدیل شده به لیگ امارات نشونه ذهن کاملا خلاقتونه
    اتفاقا تیمای بوندس لیگا بالاتر از لالیگا هستن،حداقل هر سال زنگ تفریح تیمای صدر جدولیشون نمیشن
    اطلاعات من درباره کیفیت لالیگا بیشتر از شما نباشه کمتر از شما نیستش
    به قول دوستمون صداسیما که بارسا تی وی هستش پس بر خلاف شما که تا حالا یه بازی از بوندس لیگا رو ندیدی و اسم کسل کننده روش میزاری من بازی های رئال و بارسا با تیمای مقابلشون رو زیاد دیدم پس کیفیت تیمای لالیگا خوب دستمه
    درباره لحن صحبت کردن شماو لحن صحبت کردن منهم قضاوتشو میسپریم به کاربرا یا مدیرا

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ولی به نظر من هم بوندس لیگا از لالیگا جذاب تره . چون نتایج از قبل معلوم نیست .برای مثال بایرن مونیخ در هفته ی دوم با تمام ستاره هاش میاد و به کایزرسلاترن میبازه . اما تو لالیگا بدترین حالت اینه که تیم ها مقابل بارسا و رئال مساوی کنن یا اینکه چه اتفاقی بیفته که بتونن ببرن . ولی چون اکثر مردم طرفدار دو تیم رئال و بارسا هستند از این بردها خوشحال شده و این لیگ رو بهترین لیگ میدونن.
    اگر بخوایم از این منظر نگاه کنم خب لیگ ایران هم انصافا قبل بازی معلوم نیست چه اتفاقی می افته! تیم ها هم خیلی به هم نزدیک رقابت می کنند و قهرمان با اختلاف کمی نسبت به سایرین صدر می ایسته!
    اما توی لالیگا کیفیت بازی ها خیلی بالا هست . بازی سریع و تکنیکی و جذاب رو شاهد هستیم . تیم های مثل سویا و ویارئال و والنسیا و اتلتیکو مادرید همیشه یقه ی بارسا و رئال رو گرفتن. البته توی این چند سال بارسا و رئال خیلی بیشتر از باشگاه های دیگه پیشرفت کردن.یه مشکلی که لالیگا داره مشکلات مالی تبم هاست.الان نگاه کنید اتلتیکو مادرید با این بضاعتش به راحتی کاپ رو از اینتر گرفت و فصل پیش هم با لیورپول همچین کاری کرد.افتخارات اسپانیایی ها خیلی خیلی بیشتر از آلمانهاست!
    اما تیم های آلمانی خیلی نزدیک به هم هستند و در یک سطح هستند. تقریبا اکثر فوق ستاره ها هم تمایل دارند در لالیگا بازی کنند.چرا؟ چون سطح خودشون رو در سطح لالیگا می دونند خود ریبری چندین و چند بار ابراز تمایل کرد که می خواد در بارسا کنار ژاوی بازی کنه!
    TANX

---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:05 AM ----------

بعدشم این رده بندی لیگ ها هستش که نشون میده لیگ برتر انگلیس برترین لیگ اروپاست نه لالیگ
    این رده بندی فقط داره به لیگ قهرمانان اروپا نگاه می کنه در پست قبلیم به صورت مفصل گفتم !
    سال آینده هم با پاک شدن امتیازات فصل 2007 اختلاف امتیاز لالیگا و بوندس لیگا از بین میره شما دیگه باید تمرین کنی ازون زیر تماشا کنی
    خیلی تلاش کردم برای لحنم اما شرمنده مجبورم کردی:
    فعلا که زیر مایید و آره داداش بردیا ....صدات نمی رسه
    راستی لحنت رو درست کن!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیم های مثل سویا و ویارئال و والنسیا و اتلتیکو مادرید همیشه یقه ی بارسا و رئال رو گرفتن
    به همین خاطره که ماشالله انقدر رئال و بارسا رقیب دارن برای قهرمانی نه؟
    مثالت درباره لیگ ایران مع الفارغ هستش
    شما میای میگی بازی های لیگ اسپانیا تکنیکیه و سریع و جذابه
    آخه وقتی بوندس لیگا رو ندیدی چطور میتونی بگی نیستش؟
    حرفات از سر کم اطلاعیه

قریبا اکثر فوق ستاره ها هم تمایل دارند در لالیگا بازی کنند.چرا؟ چون سطح خودشون رو در سطح لالیگا می دونند خود ریبری چندین و چند بار ابراز تمایل کرد که می خواد در بارسا کنار ژاوی بازی کنه!
    اینکه فوق ستاره ها تمایل دارن برای بازی تو اسپانیا به خاطر پولیه که خرج میکنن امثال رئال و بارسا
    در حالی که توی آلمان باشگاها روی سیستم آکادمیشون بیشتر سرمایه گذاری میکنن و باشگاهی مثل بایرن مونیخ که جزو 4باشگاه ثروتمند دنیاست بیشترین پولی که داده بابت یه بازیکن 30میلیون یورو بوده و بعضی سالا مثل امسال خرید نمیکنه و در عوض به بازیکنای جوونش بازی میده در حالی که اگه اراده کنن و پول خرج کنن میشه مثل وقتی که امثال ریبری و تونی و روبن اومدن بایرن
    فک کنم شنیدی که بارسا میخواست 40میلیون بابت روبن بده به بایرن ولی روبن گفت میخواد تو آلمان فوتبالشو ادامه بده
    توی آلمان فدراسیون به باشگاها 10میلیون یورو کمک مالی میکنه برای سرمایه گذاری روی آکادمیشون به همین خاطره که تیم ملی اینجوری نتیجه میگیره و هر 3تیم ملی پایه آلمان قهرمان میشن تو اروپا
    ولی اسپانیا با خداحافظی امثال ژاوی و پویول ویا دیگه کیا رو داره؟
    همین بازی که باختید از آرژانتین دارید میگید با نبود پویول و کاسیاس اینجوری شده
    تیم ملی که نبود 2تا بازیکن انقدر توش تاثیر بزاره یه جاییش میلنگه
    ولی آلمان قبل جام جهانی با دادن اون همه مصدوم از قبیل آدلر دروازبان اول،هایکو وسترمن که مدافع بود و بالاک که کاپیتان تیم ملی بود بازم آب از آب تکون نخوردش

این رده بندی فقط داره به لیگ قهرمانان اروپا نگاه می کنه در پست قبلیم به صورت مفصل گفتم !
    لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هستش که یه شاخصه برای عملکرد تیمای یه لیگ توی رقابتای بین المللی که بوندس لیگا به جز فصل 2007 به خاطر افتی که باشگاها بعد جام جهانی دچارش شده بودن در باقی اوقات با اسپانیا برابر بوده
    بعدشم نمیدونی بدون که بوندس لیگا پرتماشاگرترین لیگ اروپا هستش،حتی از لالیگا و حتی از لیگ جزیره تعداد تماشاگراش بیشتره
    خیلی تلاش کردم برای لحنم اما شرمنده مجبورم کردی:
    فعلا که زیر مایید و آره داداش بردیا ....صدات نمی رسه
    راستی لحنت رو درست کن!
    هر عرشی یه فرشیم داره رفیق
    خودتونو آماده کنید که سال آخر دوم بودنتونه
    Last edited by بردیا; 09-09-2010 at 03:40.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حرفات از سر کم اطلاعیه
    حرفی که من بهت می زنم و دیگه به خودم نگو حداقل!!!چون قضیه قرقره و....
    در حالی که توی آلمان باشگاها روی سیستم آکادمیشون بیشتر سرمایه گذاری میکنن و باشگاهی مثل بایرن مونیخ
    آکادمی بارسلونا بازیکنانی به فوتبال ارائه کرده که بایرن توی خواب هم نمی تونه ببینه!دیگه فکر نکنم لازم باشه معرفی کنم
    فک کنم شنیدی که بارسا میخواست 40میلیون بابت روبن بده به بایرن ولی روبن گفت میخواد تو آلمان فوتبالشو ادامه بده
    شایعه زیاده!!!!شما هم به خاطر سادگیت هر حرفی رو باور می کنی! بارسا هیچ وقت سراغ بازیکنی نمی ره که 6 ماه مصدومه و فقط 6 ماه بخواد بازی کنه
    ولی اسپانیا با خداحافظی امثال ژاوی و پویول ویا دیگه کیا رو داره؟
    اسپانیا به خاطر بازیکنانی که توی لیگ تربیت کرده بود قهرمان شد مطمئن باش کسی به اسم جرارد پیکه هست که جای پویول رو پر کن همچنین امثال پدرو و بویان کرکیچ جای ویا رو به خوبی می تونن پر کنند.همین الانش پدرو داره جای فرناندو ورس رو می گیره نمی خواد واسه اسپانیا دلسوزی کنید!
    بعدشم نمیدونی بدون که بوندس لیگا پرتماشاگرترین لیگ اروپا هستش،حتی از لالیگا و حتی از لیگ جزیره تعداد تماشاگراش بیشتره
    این قضیه به مردم اون کشور بستگی داره.ایران هم بیکار زیاد داره
    هر عرشی یه فرشیم داره رفیق
    خودتونو آماده کنید که سال آخر دوم بودنتونه
    فعلا که باید بهمون احترام بذارید!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بحث کاملا داره منحرف می شه و به نظر من ادامه ی بحث من با آقا بردیا ثمره ای نداره.هم من روی نظراتم پایبند هستم هم آقا بردیا. پس بیخودی وقتمون رو هدر ندیم بهتره.در کل داداش بردیا ما نخواستیم خدایی نکرده شما رو ناراحت کنیم و اوقاتتون رو تلخ کنم.
    از این پست شرو شد:
    کد:
    و از همون اول خواستم با شما خوب بیام جلو اما شما خودتون بد برخورد کردید
    در کل امیدوارم از ما گلگی و ناراحتی نداشته باشید
    یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جوابتو میلاد داد! (این 2 بار!)
    بهت میگم متعصب، چون به نظر میرسه قبول نداری هم بارسا هم لیون، هردو تو مرحله نیمه نهایی CL پارسال حذف شدن و تو رده بندی، بین این دو تیم 20 تیم دیگه حضور دارن!!
    اگه هم میگم این رنکینگ رو قبول ندارم، نظر شخصیمه...
    مهمترین دلیلم هم اینه که وقتی که همه تیم ها از نظر فنی خودشون رو تو زمین چمن و تو تورنومنت های مختلف نشون دادن و تو اون تورنمنت ها جایگاهشون معلوم شده، چه اهمیتی داره که اینتر صدرنشین باشه یا فیورنتینا!؟!

نظرم اینه که در بیانت هم زیادی تعصب داری!
    فکر میکنم قابل تفکیک باشه دو موضوعه "طرفدار تیمی بودن" و "طرفداره تیمی رو محترم شمردن"...
    موفق باشی/
    یاعلی

خوب حذف شدند دلیل نمیشه که بستگی داره تیم جلوییشون چی بوده
    ولی تو اصلا متعصب نیستی فقط به فیفا اعتقاد نداری همین
    و همچین انسانهای بدون تعصب بدجوری به درد فیفا میخورند حالا اگه تصمیم گرفتی یه میل به فیفا بزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •