سلام
من galaxy fit دارم برای wifi رفتم مودم wirless گرفنم acces point ساختم و با گوشی به مودم وصل میشم ولی تو اینترنت با هیچ مرور گری نمیره یعنی اصلا به اینترنت نمیره ممنون میشم کمک کنید
سلام
من galaxy fit دارم برای wifi رفتم مودم wirless گرفنم acces point ساختم و با گوشی به مودم وصل میشم ولی تو اینترنت با هیچ مرور گری نمیره یعنی اصلا به اینترنت نمیره ممنون میشم کمک کنید
سلام به اساتید
آقا گوشی من motorola defy mb525 هست که به اندروید 2.2.2 اصلی موتورولا که به تازگی اومده آپدیت شده، دوتا سوال دارم
* چطوری میتونم برنامه های جاوا رو روش اجرا کنم آخه اون برنامه java-j2me com.netmite.andme جواب نمیده؟ (به خاطر اینکه برنامه منشی تلفنی واسه اندروید یا نیست یا اگر باشه 15 دلار پولشه و قابلیت پرداخت از ایران نداره و ...
* چطوری میتونم از اینترنت لپتاپ و وایرلس اون استفاده کنم؟ وایرلس لپتاپ به لپتاپ رو امتحان کردم شد (یعنی وایرلس لپتاپ مشکل نداره) وایرلس گوشی رو هم امتحان کردم با یه مدم وایرلس خونه دوستم ( یعنی وایرلس گوشی هم مشکل نداره) ولی وقتی این دوتا رو میخوام با هم وصل کنم میگرده آی پی پیدا کنه نمیتونه ولی در نهایت میزنه pair to pair با این حال باز هم نمیشه از اینترنت لپتاپ روی گوشی استفاده کرد! ممنون
Last edited by mad-defy; 20-06-2011 at 13:26.
با اجازه جناب ناظر باید بگم که اندروید یه ذنیای دیگه هست با امکانات و گستردگی بیشتر و طبعا پیچیدگی بیشتر. سیمبین یه دنیای دیگه هست با سادگی بیشتر و همه آشنا تر و البته جلوه های کمتر. شما ممکنه توی سیمبین دوست داشته باشین تم گوشیتون رو عوض کنین و حتی اگر گوشی رو همون روز خریده باشین اینکار رو میکنین، ولی توی اندروید واسه اینکه همه چی رو داغون نکنین باید کلی باهاش ور برین. در عوض خیلی دیرتر به فکر عوض کردن ظاهر گوشیتون میافتین تا سیمبین
وقتی سیستم عامل گوشیتون سیمبین هست دیگه مطمئن هستین که ممکنه فقط آپدیت بشه ولی وای به روزی که توی اندروید به فکر عوض کردن سیستم عامل بیافتینمثل من بیچاره میشین و توی یک هفته 4 روز گوشیتون خاموش میمونه و بالا نمیاد و گیر میکنه و 1 گیگ رام دانلود میکنین و پسندتون نمیشه و ... ولی وقتی هم به نتیجه رسیدین ازش به مراتب بیشتر از سیمبین لذت میبرین
اندروید های دو هسته ای رو سرچ کنین به جواب میرسین. معمولا cpu این گوشی ها بالای 1000 هست و به صورت رسمی تا اونجایی که میدونم اندروید 3.1 براشون هست. تصمیم درستی گرفتی، انروید بهتر از ویندوز موبایل هست (البته به نظر من) در مقایسه htc HD & motorola DEFY یکی ویندوز موبایل و یکی اندروید 2.2 رسمی
سلام
من تازه یک گوشی htc wildfire گرفتم .File manager نداره .تعداد زیادی نرم افزار که شامل خود File manager نیز می شود دالود کردم. ولی گوشی هیچکدام را نمی شناسد. با تاپیک رفع اشکال سایت mobile 24 تماس داشتم و مشکل را مطرح کردم . کارشناس اونجا گفت که من باید اول از طریق wifi و android market فایل apk installer را مستقیما نصب کنم تا بتونمFile manager وبرنامه های دیگه رو نصب کنم .من حتی apk installer را با pc دانلود کردم و روی گوشی ریختم ولی باز نشناخت . با توجه به اینکه مودم adsl من فعلا بی سیم نیست , آیا راه دیگری برای حل این مشکل وجود داره ؟
در ضمن چگونه می توانم سیستم را فارسی کنم ؟
چنانچه نکته دیگری در رابطه با این گوشی باید لحاظ شود لطفا مضایقه نفرمایید.
ممنون
سلام .برای نصب دیکشنری گویا مشکل دارم . یکی از فایل ها که باید به حافظه گوشی انتقال داده بشه ، متاسفانه نمیشه. لطفا راهنمایی کنید.
گوشی من Galaxy Ace GT-S5830
گوشی شما روت شده یا نه؟ اگه روت شده شما راحت میتونید برنامه های خودتون رو نصب کنید.از نرم افزار Panda Pc Suit استفاده کنید.ابتدا Usb Debuggnig را فعال کنید و سپس گوشیو به کامپیوتر وصل کنید.نرم افزار پاندا پی سی سوییت رو از لینک زیر دریافت کنید : (آخرین ورژن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوجه کنید که بعد از روت شدن گوشیتون میتونید به راحتی از این روش نرم افزارها رو نصب کنید.
چه اروری میده؟ اگه گوشی روت شده باید Mount R/O رو بزنید تا از حالت Read Only خارج شه و به R/W تغییر کنه.گوشی روت شده یا نه؟
راحت ترین راه اینه که برنامه فایل منیجر رو تو یه گوشی دیگه بریزین و با بلونوث به گوشیتون بفرستین از اون به بعد به راحتی میتونید با فایل منیجر برنامه ها رو نصب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)