تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 69 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 687

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های اندروید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من galaxy fit دارم برای wifi رفتم مودم wirless گرفنم acces point ساختم و با گوشی به مودم وصل میشم ولی تو اینترنت با هیچ مرور گری نمیره یعنی اصلا به اینترنت نمیره ممنون میشم کمک کنید

2. این کاربر از New Effector بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام به اساتید
    آقا گوشی من motorola defy mb525 هست که به اندروید 2.2.2 اصلی موتورولا که به تازگی اومده آپدیت شده، دوتا سوال دارم
    * چطوری میتونم برنامه های جاوا رو روش اجرا کنم آخه اون برنامه java-j2me com.netmite.andme جواب نمیده؟ (به خاطر اینکه برنامه منشی تلفنی واسه اندروید یا نیست یا اگر باشه 15 دلار پولشه و قابلیت پرداخت از ایران نداره و ...
    * چطوری میتونم از اینترنت لپتاپ و وایرلس اون استفاده کنم؟ وایرلس لپتاپ به لپتاپ رو امتحان کردم شد (یعنی وایرلس لپتاپ مشکل نداره) وایرلس گوشی رو هم امتحان کردم با یه مدم وایرلس خونه دوستم ( یعنی وایرلس گوشی هم مشکل نداره) ولی وقتی این دوتا رو میخوام با هم وصل کنم میگرده آی پی پیدا کنه نمیتونه ولی در نهایت میزنه pair to pair با این حال باز هم نمیشه از اینترنت لپتاپ روی گوشی استفاده کرد! ممنون
    Last edited by mad-defy; 20-06-2011 at 13:26.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام ، از چـــه نظـــر ؟
    موفق باشید!
    با اجازه جناب ناظر باید بگم که اندروید یه ذنیای دیگه هست با امکانات و گستردگی بیشتر و طبعا پیچیدگی بیشتر. سیمبین یه دنیای دیگه هست با سادگی بیشتر و همه آشنا تر و البته جلوه های کمتر. شما ممکنه توی سیمبین دوست داشته باشین تم گوشیتون رو عوض کنین و حتی اگر گوشی رو همون روز خریده باشین اینکار رو میکنین، ولی توی اندروید واسه اینکه همه چی رو داغون نکنین باید کلی باهاش ور برین. در عوض خیلی دیرتر به فکر عوض کردن ظاهر گوشیتون میافتین تا سیمبین
    وقتی سیستم عامل گوشیتون سیمبین هست دیگه مطمئن هستین که ممکنه فقط آپدیت بشه ولی وای به روزی که توی اندروید به فکر عوض کردن سیستم عامل بیافتین مثل من بیچاره میشین و توی یک هفته 4 روز گوشیتون خاموش میمونه و بالا نمیاد و گیر میکنه و 1 گیگ رام دانلود میکنین و پسندتون نمیشه و ... ولی وقتی هم به نتیجه رسیدین ازش به مراتب بیشتر از سیمبین لذت میبرین

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام
    میخوام از ویندوز موبایل به اندوریید سفر کنم
    چند تا سوال داشتم
    جدیدترین ورژن آندورید اسمش چیه؟و ورژن بعدیش چی؟
    توی بازار گوشی هست که جدیدترین ورژن رو فابریک روش داشته باشه و سخت افزار لازم رو برای ورژن های آینده هم داشته باشه
    میشه چند تاش رو معرفی کنید؟ (مطمئن باشید که ورژن های بعدی رو هم ساپرت کنه)
    ممنون
    اندروید های دو هسته ای رو سرچ کنین به جواب میرسین. معمولا cpu این گوشی ها بالای 1000 هست و به صورت رسمی تا اونجایی که میدونم اندروید 3.1 براشون هست. تصمیم درستی گرفتی، انروید بهتر از ویندوز موبایل هست (البته به نظر من) در مقایسه htc HD & motorola DEFY یکی ویندوز موبایل و یکی اندروید 2.2 رسمی

داره خودمونی میشه n3m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض htc wildfire

سلام
    من تازه یک گوشی htc wildfire گرفتم .File manager نداره .تعداد زیادی نرم افزار که شامل خود File manager نیز می شود دالود کردم. ولی گوشی هیچکدام را نمی شناسد. با تاپیک رفع اشکال سایت mobile 24 تماس داشتم و مشکل را مطرح کردم . کارشناس اونجا گفت که من باید اول از طریق wifi و android market فایل apk installer را مستقیما
    نصب کنم تا بتونمFile manager وبرنامه های دیگه رو نصب کنم .من حتی apk installer را با pc دانلود کردم و روی گوشی ریختم ولی باز نشناخت . با توجه به اینکه مودم adsl من فعلا بی سیم نیست , آیا راه دیگری برای حل این مشکل وجود داره ؟
    در ضمن چگونه می توانم سیستم را فارسی کنم ؟
    چنانچه نکته دیگری در رابطه با این گوشی باید لحاظ شود لطفا مضایقه نفرمایید.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام .برای نصب دیکشنری گویا مشکل دارم . یکی از فایل ها که باید به حافظه گوشی انتقال داده بشه ، متاسفانه نمیشه. لطفا راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

گوشی من Galaxy Ace GT-S5830

داره خودمونی میشه Arash_4dls's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من تازه یک گوشی htc wildfire گرفتم .File manager نداره .تعداد زیادی نرم افزار که شامل خود File manager نیز می شود دالود کردم. ولی گوشی هیچکدام را نمی شناسد. با تاپیک رفع اشکال سایت mobile 24 تماس داشتم و مشکل را مطرح کردم . کارشناس اونجا گفت که من باید اول از طریق wifi و android market فایل apk installer را مستقیما
    نصب کنم تا بتونمFile manager وبرنامه های دیگه رو نصب کنم .من حتی apk installer را با pc دانلود کردم و روی گوشی ریختم ولی باز نشناخت . با توجه به اینکه مودم adsl من فعلا بی سیم نیست , آیا راه دیگری برای حل این مشکل وجود داره ؟
    در ضمن چگونه می توانم سیستم را فارسی کنم ؟
    چنانچه نکته دیگری در رابطه با این گوشی باید لحاظ شود لطفا مضایقه نفرمایید.
    ممنون
    گوشی شما روت شده یا نه؟ اگه روت شده شما راحت میتونید برنامه های خودتون رو نصب کنید.از نرم افزار Panda Pc Suit استفاده کنید.ابتدا Usb Debuggnig را فعال کنید و سپس گوشیو به کامپیوتر وصل کنید.نرم افزار پاندا پی سی سوییت رو از لینک زیر دریافت کنید : (آخرین ورژن)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه کنید که بعد از روت شدن گوشیتون میتونید به راحتی از این روش نرم افزارها رو نصب کنید.

داره خودمونی میشه Arash_4dls's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام .برای نصب دیکشنری گویا مشکل دارم . یکی از فایل ها که باید به حافظه گوشی انتقال داده بشه ، متاسفانه نمیشه. لطفا راهنمایی کنید.
    چه اروری میده؟ اگه گوشی روت شده باید Mount R/O رو بزنید تا از حالت Read Only خارج شه و به R/W تغییر کنه.گوشی روت شده یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گوشی شما روت شده یا نه؟ اگه روت شده شما راحت میتونید برنامه های خودتون رو نصب کنید.از نرم افزار Panda Pc Suit استفاده کنید.ابتدا Usb Debuggnig را فعال کنید و سپس گوشیو به کامپیوتر وصل کنید.نرم افزار پاندا پی سی سوییت رو از لینک زیر دریافت کنید : (آخرین ورژن)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه کنید که بعد از روت شدن گوشیتون میتونید به راحتی از این روش نرم افزارها رو نصب کنید.
    راحت ترین راه اینه که برنامه فایل منیجر رو تو یه گوشی دیگه بریزین و با بلونوث به گوشیتون بفرستین از اون به بعد به راحتی میتونید با فایل منیجر برنامه ها رو نصب کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •