آره آرمین منم موافقم و قبلا هم گفتم اگه بیشتر روی بازی کار می کردن جزو بهترین های امسال می تونست باشه..
همه چیش خیلی خوبه الاهمین گیم پلی... انگاری یه نموره به خودشون فشار نیاوردن برا گیم پلی بازی
+
نه دیگه ظلمه واسه گیم پلی بدی 7.5 : دی
آره آرمین منم موافقم و قبلا هم گفتم اگه بیشتر روی بازی کار می کردن جزو بهترین های امسال می تونست باشه..
همه چیش خیلی خوبه الاهمین گیم پلی... انگاری یه نموره به خودشون فشار نیاوردن برا گیم پلی بازی
+
نه دیگه ظلمه واسه گیم پلی بدی 7.5 : دی
من نمی دونم ولی فک میکنم یا من تعریف درستی از گیم پلی ندارم یا شما(که همینه.)
مبارزات و پلتفمر بازی خیلی خوبه که؟!
تنوع محیط ها در حد بالایی قرار داره که این المان رو گرافیکی خدا به حد اعلا میرسونه...
داستان بازی تا آخرش هیجان انگیزه و اون شخصیت چاقالو طراحیش حرف نداشت و مثل بازیهای دیگه نیست الکی شخصیت بسازن و الکی خارج کنن...
گیم پلی هم بگم شما بازی های شوتر رو چه FPS و چه TPS فقط یه شلیک کردن هستن و چیزی ندارن...
اگه این حرف شما درست باشه که دیگه کسی نباید سمت گیرز بره چون نیم ساعت که از بازی میگذره گیم پلی تکراری شده.
گیم پلی بازی:
مبارزات.پلتفرمینگ.اون یارو صفحه.همکاری های دونفره.طراحی دوربین زیبا و چشم نواز.(حرکات دوربین خیلی جذابن)
کلا هر کسی نظری داره ولی...![]()
بازی گیم پلی کاملا معمولی داره و اصلا یه ذره ابتکار توش به خرج ندادن....
وسعت کم حرکات مانکی که از جذابیت نبرد ها کم میکنه... کلا حرکت ترکیبی یه دونه بیشتر داشت؟! x رو میزدی و بعدش y
تو مبارزات هیچ تنوعی نداشت و فقط دشمنا عوض میشدن وگرنه شیوه مبازه همون بود.
نمردنش تو همین میمون بازیش به قول آرمین..... جالبیه کار و هیجان به اینه که اشتباه کنی از ارتفاع بیوفته و بمیره.... نه اینکه فقط دکمه بزنی و اینم همه رو رد کنه..
دوربینش!! بعضی جاها خیلی زومه... اصلا نمیشه دور و ور رو دید و درست و حسابی مبارزه کرد.
تنوع دشمناش فاجعه بود...
تو نبرد ها مشکل پاسخ دهی داشت...
وقتی آدم گیم پلی این بازی رو با Bayonetta که یکی از بهترین اکشن ها هستش مقایسه میکنه میبینه که این بازی چقدر ضعف داره تو این قسمت. Bayonetta شاهکاری تو اکشن بود... سیستم مبازراتش واقعا عالی بود...کمبو هاش بی نهایت بود...
+
تازه همین گرافیکش که میگی عالیه به نظر من فقط خوبه که اونم به خاطر طراحی محیط و انیمیش های عالیشه.
بعضی جاها صدای کاراکتر زودتر از خودش میاد.. خود کاراکتر نیست ولی صداش هست ... مثه برره که تو یه روزی فقط صدای طرف میومد : دی
دست تو پاش بعضی جاها از دو دیوار رد میشد... افت فریم ریت هم محسوس بود تو صحنه هایی که چنتا دشمن میریختن سرت.
علی رقم طراحی خوب محیط جزئیات محیط کم بود.... کیفیت بافت ها تو ذوق میزد...
+
بحث شوتر اول شخص با اکشن خیلی فرق میکنه و اصلا قابل مقایسه نیستن...
Last edited by Masoud King; 21-10-2010 at 12:08.
هیچ کدوم از حرفاتو قبول ندارم به غیر از یکی و اونم کیفیت بافتهاست.البته تو شخصیتها درسته ولی رو بعضی چیزا مثل جعبه و .....آره کیفیت نداشت
احتمالا نسخه ی شما زیادی باگ داشته که این چیزارو دربارش گفتی.
برای من اصلا یه ذره هم افت فریم نداشتم حتی تو مبارزات خرتوخری
خلاصه اینکه تسلیم شو و حقو به منو البرز بده![]()
اصلا اونایی که من گفتم هیچ... اینم نظر سایتای معتبر که همگی حرفای منو تائید میکنن و حتی اشکالات بیشتری هم از بازی گفتن :هیچ کدوم از حرفاتو قبول ندارم به غیر از یکی و اونم کیفیت بافتهاست.البته تو شخصیتها درسته ولی رو بعضی چیزا مثل جعبه و .....آره کیفیت نداشت
احتمالا نسخه ی شما زیادی باگ داشته که این چیزارو دربارش گفتی.
برای من اصلا یه ذره هم افت فریم نداشتم حتی تو مبارزات خرتوخری
خلاصه اینکه تسلیم شو و حقو به منو البرز بده
Game Informer
The resonance of the tale, however, is undermined by the gameplay.
Combat, while offering a great sense of brutal physicality with each of Monkey’s staff strikes, lacks depth. I used the same combo sequences from start to finish. Ninja Theory also fails to offer interesting adversaries. The largest foe, a robot dog, looks cool, but is easy to snuff out with repeated EMP blasts. Watching this beast rise from the ground only to knock it down again with another EMP shot feels like cheating, but as far as I could tell, it was the only way to destroy it.
Enslaved also lacks a sense of exploration.
The lack of immersion and knowledge that every jump – no matter how perilous it is – will land without fail saps Enslaved of its entertainment value. You know a game is troubled when you find solace in its extensive orb collecting.
This experience is also marred by a lack of polish. Ugly textures frequent most environments, the jump command is touchy, the framerate skips like a lopsided record in certain areas, combat controls lack responsiveness, and the camera often clips into the environment, hiding cool takedowns or cinematic sequences. With the gameplay being such an unwanted distraction, the story is the only attraction.
اون قرمزه رو من تا حالا بهش توجه نکرده بودم!
+
IGN
There are problems though. There are some bizarre graphical glitches and hiccups throughout the game. Occasionally cutscenes will break, leading to characters' voices acting without their bodies and other bizarre moments. There's also some major framerate issues throughout the game, particularly on the PS3. These range from distracting to debilitating from a gameplay perspective, but luckily, they're uncommon.
Less avoidable are controls that feel overly loose for an action game. Monkey takes much longer to respond to input from the controller than he should. We're talking visually noticeable delays in response for most actions. Heavenly Sword had a similar problem, and there's a learning curve as you grow to compensate for it.
Enslaved's combat is less interesting. Monkey doesn't have much in the way of versatility with his energy-charged staff, though he certainly has enough skill to take care of any challenges thrown his way. There's just not much to mix things up or experiment, and the only real difference that rears its head in standard battles is the number and type of enemies you fight - and even those don't change up much.
Eurogamer
The gameplay doesn't quite live up to the same high standards as the presentation.
there's nothing innovative about the gameplay, and nothing which really stands out. Unlike so many other aspects of the game, it doesn't push any boundaries or present you with any surprises.
Nor does it offer much in the way of challenge, particularly when it comes to the platforming sections. Your next handhold is always clearly highlighted and the paths through environments are always linear. Monkey never misses a jump or fails to make a grab. It's impossible to mis-time moves or make mistakes - try to leap to a ledge Monkey can't reach, or jump in a direction he's not supposed to go, and he'll just stand there, thwarted by an invisible wall.
Enslaved's combat system also lacks depth. Monkey has a limited range of melee attack moves, all of which are variations on the theme of hitting the robot in the face with a big stick. He can fire two types of projectile - one which stuns enemies and one which blows them up. The targeting system works fine from a distance but feels clumsy when enemies are close.
این یوروگیمر نظراتش خیلی به من نزدیکه : دی
نمیدونم شاید نسخه من و اینا پر از باگ بوده
یو : دیمن نمی دونم ولی فک میکنم یا من تعریف درستی از گیم پلی ندارم یا شما
کلا گیم پلی بازی متوسطه و در این هیچ شکی نیست...
+
من نمیگم بازی بده اتفاقا بازیه خوبیه که می تونست عالی باشه
داستان و صدا گذاری عالیه
گرافیک خوبه
گیم پلی متوسط
و اینطور که بچه ها میگن بهترین و این حرفا هم نیست ...
خب پسر خوب هر بازی ای رو بخوای با بایونتا مقایسه کنی به همین سرنوشت دچار میشه چون بایونتا یه شاهکاره و یکی از بهترین بازیهای سال به حساب میاد .
شما اینو با کسلوانیا مقایسه کن شاید به چشمت جالبتر بیاد .![]()
علیرضا جان این دو تا از نظر گیم پلی انصافا قابل مقایسه نیستن .این بازی چند مشکل اساسی در گیم پلیش داشت که مهم ترینش کمبود کمبو ها و حرکات میمون بود ! حرکات گابریل هنگام اجرای فنون و تنوع حرکاتش خیلی بیشتر از میمون بود !خب پسر خوب هر بازی ای رو بخوای با بایونتا مقایسه کنی به همین سرنوشت دچار میشه چون بایونتا یه شاهکاره و یکی از بهترین بازیهای سال به حساب میاد .
شما اینو با کسلوانیا مقایسه کن شاید به چشمت جالبتر بیاد .![]()
البرز !!؟؟؟من نمی دونم ولی فک میکنم یا من تعریف درستی از گیم پلی ندارم یا شما(که همینه.)
مبارزات و پلتفمر بازی خیلی خوبه که؟!
تنوع محیط ها در حد بالایی قرار داره که این المان رو گرافیکی خدا به حد اعلا میرسونه...
داستان بازی تا آخرش هیجان انگیزه و اون شخصیت چاقالو طراحیش حرف نداشت و مثل بازیهای دیگه نیست الکی شخصیت بسازن و الکی خارج کنن...
گیم پلی هم بگم شما بازی های شوتر رو چه FPS و چه TPS فقط یه شلیک کردن هستن و چیزی ندارن...
اگه این حرف شما درست باشه که دیگه کسی نباید سمت گیرز بره چون نیم ساعت که از بازی میگذره گیم پلی تکراری شده.
گیم پلی بازی:
مبارزات.پلتفرمینگ.اون یارو صفحه.همکاری های دونفره.طراحی دوربین زیبا و چشم نواز.(حرکات دوربین خیلی جذابن)
کلا هر کسی نظری داره ولی...![]()
ای قسمت بولد به گیم پلی ربطی نمی فکوله ها !!تعریفت اشتباهه !! تعریف ماو درسته !!دی:
Last edited by amin 2010; 21-10-2010 at 22:59.
من که بهترین گرافیک رو دیدم و بحثم هم سر اینه که بازی برای من به هیچ وجه تکراری نشده و از بازی لذت میبرم.
+
مسعود دیگه از تو بعید بود این یه بازی اکشن محض نیست که بیان روی کمبو و ضربه کار کنن.
دوما به من میگی بازی رو با شوتر مقایسه نکنم بعد خودت اومدی با یه بازی H & S مقایسش کردی...
بایونتا رو باید با جهنم دانته ، دویل ، دارکسایدرز و کسل مقایسه کردش.
سوما هر چی که هر سایتی یا مجله ای بگه نمیشه دلیل اون نقد رو هم یه نفر نوشته و ممکنه اگه کس دیگه ای مینوشت از زمین تا آسمون فرق کنه.
چهارما باز هم میگم کلا فکر کنم از سبک بازی درک بالایی ندارید...
پنجما آرمین تنوع مراحل رو به نظر من گرافیک تکمیل میکنه و میشه گفت کلاجشه.
ششما من یکی از المان های بازی رو بررسی کردم و ربطی به گیم پلی نداشت.
بازی از نظر من 9.0 حقشه و من لذت واقعی رو بردم.
مطمئنم هیچ کس بهترین گرافیک رو ندیده تو این بازی... اگه آنچارتد 2 رو بازی کنی پس چی میگی؟!من که بهترین گرافیک رو دیدم و بحثم هم سر اینه که بازی برای من به هیچ وجه تکراری نشده و از بازی لذت میبرم.
چه ربطی داره ؟!مسعود دیگه از تو بعید بود این یه بازی اکشن محض نیست که بیان روی کمبو و ضربه کار کنن.
اکشن خالص و نیمه خالص ندارم....بازی اکشنی مثه این بدون کمبو فایده نداره... وقتی سیستم مبارزات اینطوری داره باید کمبوهای متنوعی هم داشته باشه. حالا چون پلتفورمینگ و ادونچر داره کمبو هاش همون دو سه تا بسه؟
بایونتا اکشن بود اونم چه اکشنی...درسته این مورد توش بود ولی تو ژانر اکشن قرار میگیره.... کلا بایونتا اکشن رو متحول کرد.دوما به من میگی بازی رو با شوتر مقایسه نکنم بعد خودت اومدی با یه بازی H & S مقایسش کردی.
سازنده بازی کامیا گفته ژانرش اکشنه بعد میگی HnS ؟!
همه جا اینو تو دسته اکشن میارن چطو میگی اکشن نیست؟!
Ryan Clements نویسنده IGN:
Bayonetta is the best action game I've ever played
حالا شاید ما نمیدونیم ولی اینا دیگه حداقل حداقل این چیزا رو خیلی بهتر میفهمن.
مطمئنا همه سایت های معتبر اشتباه نمیکنن...سوما هر چی که هر سایتی یا مجله ای بگه نمیشه دلیل اون نقد رو هم یه نفر نوشته و ممکنه اگه کس دیگه ای مینوشت از زمین تا آسمون فرق کنه.
تازه گیم اسپات هم همینا رو گفته... وقتی IGN و 'گیم اسپات یه چیز بگن مطمئن باش همونه.
Game Informer هم چیزی بگه آدم باید ایمان بیاره و بره توبه کنه : دی
سایت داریم تا سایت... اگه همینا امتیاز بالا میدادن و میگفتن ته گیم پلی مطمئنا خودت اسمشون رو میاوردی.... نگو نه که هیچکسی باورش نمیشه.
منم از بازی لذت بردم اما اصلا دوس ندارم چیزی رو الکی بزرگش کنم...بازی از نظر من 9.0 حقشه و من لذت واقعی رو بردم.
آره اگه فقط به طراحی محیط ها و داستان و صدا توجه کنی میشه 9 داد ولی وقتی گیم پلی بازی رو قاطی کنی نمیشه بیشتر از 8 برای بازی تصور کرد تازه یه مورد دیگه اینه که بازی ارزش دوباره بازی کردن نداره... یعنی چیز خاصی نیست که آدم به خاطرش دوباره بازی کنه... اینم موردیه برا خودش.
من دوس دارم FIFA نمرش واقعا 9.4 باشه اما نیست... ولی خودم میدم 9.4
حالا تو هم دوس داری نمرش 9 باشه مسئله ای نیست اما 9 نیست![]()
البته من کلا 1 مرحله این بازیو فقط رفتم چون انقدر بازی هست که بقیش وقت نشد .
ولی به گمونم شما درست میگی ...
گرچه منظور من این بود که فاصله بایونتا با این 2 تا بازی زیاده . یعنی فاصله ی این با کسلوانیا کمتر از فاصلش با بایونتاست . (گرچه این بازیا خیلی هم به هم شبیه نیستن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)