تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رای بدید>>>گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتک

راي دهنده
198. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • گزینه ی 2

80 40.40%
  • قلم چی یا همون کانون

104 52.53%
  • گاج

30 15.15%
  • مرات

9 4.55%
  • مبتکران

18 9.09%
Multiple Choice Poll.
صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 140

نام تاپيک: ✎گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتکران؟؟

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خر نشین گاج برین چون من سال پیش گاج بودم و حالا که موقع نتایج ها هست به شدت پشیمونم که به حرف مدرسه و بچه ها رفتم گاج
    اگر دانش آموز زرنگ هستید یعنی سخت کوش هستید حتما برین مرات چون افرادی که توش شرکت میکنن رقبای قدری هستن اگه پایه ضعیفی دارین از قلم چی برین چون برنامش عالی هست ولی بعد عید دیگه نرین چون 1 آزمون هایی میگیره که واقعا درد داره!!!
    اگر هم زیاد دوست ندارین خرج کنین و دانش آموز معمولی هستین و دوست دارین جامعه آماری زیادی داشته باشه سنجش بهترین یعنی اگه شما با برنامش که جوری هست که هر ماه تقریبا دوبل ماه قبل باید بخونین پیش برین خیلی مفیده
    در کل بهتون بگم یکی از گند ترین سالهای زندگیتون رو پشت سر میزارین موقعی متوجه میشد که دیگه کنکور ها رو داده باشین ولی نا امید اصلا نباشین چون همه همچین حسی دارن و اینو هم بگم که اونی رتبش بهتر نمیشه که اطلاعات زیاد داره اونی بهتر میشه که علاوه بر اطلاعات( نه خیلی زیاد) اعتماد به نفس داشته باشه بدونین شاید اعتماد به نفس مهمتر از اطلاعات باشن پس روش خیلی کار کنید...

و مهمترین عاملی که واقعا سرنوشت شما رو تو امسال رقم میزنه دوستان شما هستن اگه میبینید دوستانتون به ضررتون هستن هر چه سریع تر رابطه رو کمرنگ کنین یا قطع کنین یا اگر نمیتونین همچین کاری کنید خیلی مهمه که نه شما از نحوه درس خوندن اون اطلاع داشته باشین نه اون از شما ( که البته این کار تقریبا محاله حد اقل واسه من ) چون به شدت از هم تاثیر میگیرین این مورد واسه من اتفاق افتاده از من به شما نصیحت
    Last edited by ali_saeedi; 05-09-2010 at 08:39.

2. 2 کاربر از ali_saeedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ازمن ميشنويد فقط "قلم چي"

من سال دوم و سوم عضو كانون بودم اما پارسال گول تبليغات رنگارنگ گزينه دو رو خوردم و رفتم اسم نوشتم ...
    درطول سال مطالعم عالي بود و به قصد رتبه دو رقمي ميخوندم اما امسال كنكور رتبم نه هزار شد فقط به خاطر برنامه ريزي غلط در مطالعه ، حالا امسال هم نشستم پشت كنكور ولي قلم چي نوشتم ...

به نظر من مهمترين دليل براي انتخاب آزمون برنامه ريزيه ...
    برنامه ريزي قلم چي خداوكيلي خيلي خوبه اما گزينه دو برنامه ريزيش جوري هست كه انگار دانش آموز رو براي امتحان نهايي داره آماده ميكنه تا كنكور ....

در مورد كيفيت سوالات هم گزينه دو سطحش خوبه كه اون سوالات هم ميشه ازبيرون تهيه كرد ....
    اما قلم چي سوالاتش بيشتر جنبه آموزشي داره ( از اين نكته نبايد قافل شد ) يعني وقتي آزمون رو بررسي ميكنيد از هر سوال چندين نكته رو ياد ميگيريد ( كه اين خودش مزيتيه ) ....

اون جزوه ها و دي وي دي ها هم به دردتون نميخوره ( مخصوصا پيش دانشگاهي ها ) .. چون شما 5 روز در هفته مدرسه ميريد، بعد از ظهرها مي خواهيد بشينيد دي وي دي ها رو ببينيد پس كِي مي خواهيد دو كلمه درس بخونيد؟؟!!!!

در مورد جامعه آماري هم فقط قلم چي ...
    قلم چي مدارس خوب و تيزهوشان رو اغلب به طور رايگان ثبت نام ميكنه كه باعث ميشه شما در يك جامعه آماري بزرگ و قوي سنجيده بشيد ....

در مورد تعداد آزمونها هم كه ديگه فكر نميكنم نياز به توضيح داشته باشه ! ....

خلاصه كلام اينكه به نظر من قلم چي ثبت نام كنيد اما هرطور كه شده سوالات گزينه دو رو بگيريد .... از 3 تا جامع سنجش هم غافل نشيد ...

شما فقط امسال رو وقت داريد پس بايد برنامه ريزي درستي داشته باشيد كه فقط با قلم چي ممكنه ...

گزينه دو دو فقط يك برنامه تلويزيوني داره كه هرچي نشون بده نظر همه رو جلب ميكنه ...
    گول تبليغات هيچ موسسه اي رو نخوريد ...

امسال وقت تجربه كردن نيست ، از تجربه ديگران استفاده كردن است ....
    Last edited by DJ_IT_110; 05-09-2010 at 13:04.

4. 6 کاربر از DJ_IT_110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همه يكين
    مهم خودتي فقط همين

6. این کاربر از IMAN SD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ازمن ميشنويد فقط "قلم چي"

من سال دوم و سوم عضو كانون بودم اما پارسال گول تبليغات رنگارنگ گزينه دو رو خوردم و رفتم اسم نوشتم ...
    درطول سال مطالعم عالي بود و به قصد رتبه دو رقمي ميخوندم اما امسال كنكور رتبم نه هزار شد فقط به خاطر برنامه ريزي غلط در مطالعه ، حالا امسال هم نشستم پشت كنكور ولي قلم چي نوشتم ...

به نظر من مهمترين دليل براي انتخاب آزمون برنامه ريزيه ...
    برنامه ريزي قلم چي خداوكيلي خيلي خوبه اما گزينه دو برنامه ريزيش جوري هست كه انگار دانش آموز رو براي امتحان نهايي داره آماده ميكنه تا كنكور ....

در مورد كيفيت سوالات هم گزينه دو سطحش خوبه كه اون سوالات هم ميشه ازبيرون تهيه كرد ....
    اما قلم چي سوالاتش بيشتر جنبه آموزشي داره ( از اين نكته نبايد قافل شد ) يعني وقتي آزمون رو بررسي ميكنيد از هر سوال چندين نكته رو ياد ميگيريد ( كه اين خودش مزيتيه ) ....

اون جزوه ها و دي وي دي ها هم به دردتون نميخوره ( مخصوصا پيش دانشگاهي ها ) .. چون شما 5 روز در هفته مدرسه ميريد، بعد از ظهرها مي خواهيد بشينيد دي وي دي ها رو ببينيد پس كِي مي خواهيد دو كلمه درس بخونيد؟؟!!!!

در مورد جامعه آماري هم فقط قلم چي ...
    قلم چي مدارس خوب و تيزهوشان رو اغلب به طور رايگان ثبت نام ميكنه كه باعث ميشه شما در يك جامعه آماري بزرگ و قوي سنجيده بشيد ....

در مورد تعداد آزمونها هم كه ديگه فكر نميكنم نياز به توضيح داشته باشه ! ....

خلاصه كلام اينكه به نظر من قلم چي ثبت نام كنيد اما هرطور كه شده سوالات گزينه دو رو بگيريد .... از 3 تا جامع سنجش هم غافل نشيد ...

شما فقط امسال رو وقت داريد پس بايد برنامه ريزي درستي داشته باشيد كه فقط با قلم چي ممكنه ...

گزينه دو دو فقط يك برنامه تلويزيوني داره كه هرچي نشون بده نظر همه رو جلب ميكنه ...
    گول تبليغات هيچ موسسه اي رو نخوريد ...

امسال وقت تجربه كردن نيست ، از تجربه ديگران استفاده كردن است ....
    والا اينطور كه من ديدم اون برنامه بيشتر بررسي دروس هست تا تبليغات ولي تا حالا هيچ جايي رو تو اين كشور نديدم كه قلمچي توش تليغات نكرده باشه
    برنامه ريزي گزينه دو و كيفيت سوالاتش رو به هيچ وجه نميشه مقايسه كرد با قلمچي كه مياره از كتاب هاي خودش و حتي از كتاب هاي دوسالانه خودش سوال ميده

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

والا از لحاظ برنامه ریزی من هم کاملا با DJ_IT_110 موافقم (از برنامه گام اول مشخصه)!

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من پیش انسانی هستم؛به نظر شما برای انسانی کدوم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ABEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    B.A.N.D.A.R_A.B.B.A.S

پيش فرض

بهترین گزینه واسه شکستن درب دانشگاه گاج

12. 2 کاربر از ABEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا اينطور كه من ديدم اون برنامه بيشتر بررسي دروس هست تا تبليغات ولي تا حالا هيچ جايي رو تو اين كشور نديدم كه قلمچي توش تليغات نكرده باشه
    برنامه ريزي گزينه دو و كيفيت سوالاتش رو به هيچ وجه نميشه مقايسه كرد با قلمچي كه مياره از كتاب هاي خودش و حتي از كتاب هاي دوسالانه خودش سوال ميده
    قلم چي توي بعضي آزمونهاش اونم 2يا حداكثر 4 تا دونه سوال از كتاباش ميده كه كتابهاي آبي قلم چي هم اكثريت سوالاتشون از كنكور سالهاي گذشته است .. يعني شما لازم نيست حتما بري كتابهاي قلم چي رو بخوني فقط بايد با سوالات گذشته آشنايي داشته باشيد ...
    اين جمله آخري نقل قول از معلم شيميمون ( آقاي رستم آبادي - طراح و ويراستار سوالات سوم كانون ) بود ...

برنامه ريزي رو كه ماشاالله ميدونند كدوم بهتره ...

بررسي دروس هم خودش تبليغاته ديگه ... پس شما به اون تبليغات بين صحبتهاي برنامه چي ميگيد ؟؟؟!!! ... اين يك سال را با ماباشيد و 30-40 تا دي وي دي و جزوه و غيره پس چي هستند ؟؟!!
    در ضمن من نگفتم قلمچي تبليغ نميكنه ... بلكه گفتم "گول تبليغات هيچ موسسه اي رو نخوريد " ...

در هر صورت اينها تجربه ي من به عنوان دوست بود ....

شما اگه خيلي به گزينه دو علاقه داريد همون رو انتخاب كنيد .... صلاح مملكت خويش خسروان دانند ...
    Last edited by DJ_IT_110; 05-09-2010 at 21:09.

14. 5 کاربر از DJ_IT_110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

همه يكين
    مهم خودتي فقط همين
    افرین - به نظر من 30 درصد موئسسه - 70 درصد خود ادم . موئسسه هم فقط برنامه خوب باید داشته باشه

16. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

DJ_IT_110 اگه ممکنه بیاین تو این تاپیک که در مورد آزمون های گزینه دو هست و بیشتر توضیح بدین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثلا می خواهیم بدونیم کجای برنامه هاش مشکل داره( رتبتون تو آزمونا چقدر بوده، تو کنکور چی شد؟)؟ گفتین دوره نمی کنه در صورتی که Alireza SM بررسی کرده بود که دوره می کنه و قبلا هم گفته.ولی خب بحث سر گزینه دو تو تاپیک خودش. البته شاید برنامه امسال و سال قبل تغییر هم کرده باشه. حالا ببینیم چی می شه
    Last edited by vahid-p; 06-09-2010 at 10:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •