خر نشین گاج برین چون من سال پیش گاج بودم و حالا که موقع نتایج ها هست به شدت پشیمونم که به حرف مدرسه و بچه ها رفتم گاج
اگر دانش آموز زرنگ هستید یعنی سخت کوش هستید حتما برین مرات چون افرادی که توش شرکت میکنن رقبای قدری هستن اگه پایه ضعیفی دارین از قلم چی برین چون برنامش عالی هست ولی بعد عید دیگه نرین چون 1 آزمون هایی میگیره که واقعا درد داره!!!
اگر هم زیاد دوست ندارین خرج کنین و دانش آموز معمولی هستین و دوست دارین جامعه آماری زیادی داشته باشه سنجش بهترین یعنی اگه شما با برنامش که جوری هست که هر ماه تقریبا دوبل ماه قبل باید بخونین پیش برین خیلی مفیده
در کل بهتون بگم یکی از گند ترین سالهای زندگیتون رو پشت سر میزارین موقعی متوجه میشد که دیگه کنکور ها رو داده باشین ولی نا امید اصلا نباشین چون همه همچین حسی دارن و اینو هم بگم که اونی رتبش بهتر نمیشه که اطلاعات زیاد داره اونی بهتر میشه که علاوه بر اطلاعات( نه خیلی زیاد) اعتماد به نفس داشته باشه بدونین شاید اعتماد به نفس مهمتر از اطلاعات باشن پس روش خیلی کار کنید...
و مهمترین عاملی که واقعا سرنوشت شما رو تو امسال رقم میزنه دوستان شما هستن اگه میبینید دوستانتون به ضررتون هستن هر چه سریع تر رابطه رو کمرنگ کنین یا قطع کنین یا اگر نمیتونین همچین کاری کنید خیلی مهمه که نه شما از نحوه درس خوندن اون اطلاع داشته باشین نه اون از شما ( که البته این کار تقریبا محاله حد اقل واسه من) چون به شدت از هم تاثیر میگیرین این مورد واسه من اتفاق افتاده از من به شما نصیحت