تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .....

راي دهنده
137. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • .....

0 0%
  • .....

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 130

نام تاپيک: دلیل بی اعتنایی و دست کم گرفتن داوطلبان نسبت به دانشگاه آزاد چیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای خود من مهم نبود ... مدرک رو گرفتیم و توی کار هم خودمون رو نشون دادیم موفق بودیم ! همین ! حالا هی برید بگید ای ای دانشگاه آزاد ! فعلا که همشون دارن میرن سر کار و بعد دولتی ها دارن میرن هندونه فروشی و تاکسی !
    معذرت میخوام این طور که شما صحبت میکنی سراسری رفتن اشتباهه دیگه؟؟؟؟در ضمن اینجا منظور ما از سراسری غیر انتفاعی و پیام نور نیستا.

داره خودمونی میشه safoora55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من بعضی چیزها از دانشگاه ازاد دیدم که واقعا نوبره.یه استاد دانشگاه ازاد میگفت همکارم سکه میگرفت نمره میداد.
    یکی دیگه زن گرفته بود درس 3 واحدی به همه دو نمره داده بود و...

ولی اینکه بخوایم بگیم کسی که رفت دانشگاه ازاد بی سواد میاد بیرون به هیچ وجه درست نیست.ولی به معدل داشنگاه دولتی بیشتر میشه اعتماد کرد
    من تجربه هردو دانشگاه را دارم.توی ازاد خیلی راحت تر نمره میدن
    تا اونجایی که من میدونم واحدهایی مثل تهران یا حتی همین قم خودمون خیلی از استادهاشون با دانشگاههای تراز اول دولتی یکین باور نداری چندتا مثال بزنم
    نمونه اش یکی از استادهای علوم تحقیقات که مدتی مدیر گروه علامه بوده کافیه یه خورده ازش تعریف کنی تا چند نمره اضافه بیاری خواهر من علامه بود میگفت اونجا هم همین بازیها هست که دانشجو بدوه دنبال استاد برای نمره ولی از اون طرف استادهایی هستن توی همین علوم تحقیقات که دولتی تدریس ندارن ولی دریغ از یکصدم نمره که همینطوری بیخودی بدن
    پس اینکه بگی استادهای آزاد اینطورین ولی دولتی نه درست نیست همه جا ممکنه همه جور استادی باشه ولی معمولا استادهای تراز اول کمتر بی خودی نمره میدن که همین خودش یک اعتباری برای دانشگاه میاره

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

توی ازاد خیلی راحت تر نمره میدن
    باشه حتما !!!

شما یه سری به دانشگاه آزاد واحد های مشهد مخصوصا فنی مهندسی بزن اونوقت میبینی که برای نمره چه له لهی میزنن

4. 3 کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

برای خود من مهم نبود ... مدرک رو گرفتیم و توی کار هم خودمون رو نشون دادیم موفق بودیم ! همین ! حالا هی برید بگید ای ای دانشگاه آزاد ! فعلا که همشون دارن میرن سر کار و بعد دولتی ها دارن میرن هندونه فروشی و تاکسی !
    یعنی کسی که این همه می خونه ، چشاش از زیاد خوندن ضعیف میشه،همش تو خونه درس میخونه و تنها تفریحش میشه درس خوندن و پدر خودشو درمیاره بعد میره شریف، در نهایت میشه هنونه فروش ولی کسی که یک هفته می خونه دانشگاه آزاد قبول میشه میره سر کار و میلیون میلیون پول میگیره! پس چرا تو فامیلمون هر کی دانشگاه آزاد رفته باید با پارتی بره سر کار ولی یکی از فامیلامون که برق قدرت و نفت شریف رو همزمان خوند، دانشگاه های آمریکا خودشون بهش پیشنهاد دادن که بیاد آمریکا و مخارجشم خودشون میدن. الانم اونجا داره کار میکنه و پولش از پارو بالا میره. فقط تعداد کمی از دانشگاه های آزاد به درد می خورن ولی توی دانشگاه های دولتی (منظور پیام نور و غیرانتفاعی نیست) تعداد کمی دانشگاه پیدا میشه که به درد نخوره.

6. 4 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

یعنی کسی که این همه می خونه ، چشاش از زیاد خوندن ضعیف میشه،همش تو خونه درس میخونه و تنها تفریحش میشه درس خوندن و پدر خودشو درمیاره بعد میره شریف، در نهایت میشه هنونه فروش ولی کسی که یک هفته می خونه دانشگاه آزاد قبول میشه میره سر کار و میلیون میلیون پول میگیره! پس چرا تو فامیلمون هر کی دانشگاه آزاد رفته باید با پارتی بره سر کار ولی یکی از فامیلامون که برق قدرت و نفت شریف رو همزمان خوند، دانشگاه های آمریکا خودشون بهش پیشنهاد دادن که بیاد آمریکا و مخارجشم خودشون میدن. الانم اونجا داره کار میکنه و پولش از پارو بالا میره. فقط تعداد کمی از دانشگاه های آزاد به درد می خورن ولی توی دانشگاه های دولتی (منظور پیام نور و غیرانتفاعی نیست) تعداد کمی دانشگاه پیدا میشه که به درد نخوره.
    خب معلومه شریف و تهران و امیرکبیر اینطورین
    مقایسه بین واحدهای خوب آزاد و واحد ها دیگه (غیر 3 تایی که گفتم) سراسری هست

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ببین دوست من ما آزاد خمینی شهر توی قطب مکانیک کشور هست و میتونم به جرات بگم پوستمون دارن میکنن.... مدرک مکانیکش که ارزشش بالاست بالاتر از نجف آباد ...استادا هم با 20 پاس نمیکنن با 15 در بهترین شرایط پاس میکنن....یه جا هم هست مثل مجلسی که میری حاضری میزنی پایان ترمم یکم دمه استاد و میبینی میشی 19.
    دانشگاه آزاد واحد ما قیفش بر عکسه.
    شاد باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست من الان تو دانشگاه سراسری فرضا 1 کتاب 200 صفحه باشه حداقل 180 صفحه و بعضی جاها 200 صفحه رو درس می دن .بعد تو خیلی از آزادهای خوب فوقش 120 صفحه.
    الان توی علوم تحقیقات فارس(یکی از بهترین دانشگاهها ی آزاد کشور) تا فصل 14 کتاب رو درس دادن ولی توی سراسری شیراز تا 29.
    خودتون بگید کی بیشتر یاد گرفته

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------

1 چیز دیگه یارو ریاضی منفی می زنه می ره ریاضی محض می خونه .به نظرتون مردم با دیدن اینا چه فکری می کنن.
    البته بگم دانشگاه آزاد های خوبی هم هست ولی نه زیاد

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شما لطف کنید بیاید یه بار یکی از آزاد های مطرح ببینید چه جوری نمره میدند تا دیگه هیچ وقت نگید آزاد نمره میده

بد تربن چیزی که داره آزاد همین نمره دهیشه که واقعا مزخرف و با هزار بدبختیه

اصول 1 هر مهرماه 3 تا کلاس میگیره بعد تو نیمسال دوم میشند 2 تا کلاس یعنی 2/3 رو میریزه(اینم بگم که اصول 1 پیشنیاز تمامی دروسه دیگست و کسی نمیتونه نگیره و از ترم های قبلی باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما لطف کنید بیاید یه بار یکی از آزاد های مطرح ببینید چه جوری نمره میدند تا دیگه هیچ وقت نگید آزاد نمره میده

بد تربن چیزی که داره آزاد همین نمره دهیشه که واقعا مزخرف و با هزار بدبختیه

اصول 1 هر مهرماه 3 تا کلاس میگیره بعد تو نیمسال دوم میشند 2 تا کلاس یعنی 2/3 رو میریزه(اینم بگم که اصول 1 پیشنیاز تمامی دروسه دیگست و کسی نمیتونه نگیره و از ترم های قبلی باشه)
    دوست من به خاطر اینه که دوباره پول بگیرن نه این که بخوان خیلی خوب بفهمونن

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

بله، منم قبول دارم که خیلی از دانشگاه های آزاد سخت نمره میدن و پدر دانشجو رو درمیارن، اما این دلیل نمیشه که دانشجو بهتر درسو یاد بگیره. توی دانشگاه آزاد همه ی پول دانشگاه از جیب دانشجو تامین میشه، اگه شما تو یه درس بیفتین باید یه بار دیگه کلاس بگیرید و دوباره پول بدید که این به نفع دانشگاهه در حالی که در دانشگاه های دولتی تا مجبور نباشن دانشجو رو نمیندازن چون دولت باید پولشو بده. برا همین توی دانشگاه های آزاد بیشتر از دانشگاه های دولتی وقت دانشجو هدر میره و باید کتاب و درسای تکراری بخونه ولی دانشگاه دولتی هم بیشتر باهاشون کار می کنن(البته معمولاً) و هم سر کلاس بیشتر تمرین می کنن با دانشجوها و وقتی یه دانشجو درسو بلده الکی نمی ندازنش که باعث شه وقتش هدر بره و دوباره یه کتابو بخونه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •