شاید منظورشون مقدماتی و.... باشه
همونایی که n بارش رو با لیختن اشتاین و ارمنستان و.... افتادن
شاید منظورشون مقدماتی و.... باشه
همونایی که n بارش رو با لیختن اشتاین و ارمنستان و.... افتادن
Record
Unbeaten 35 Consecutive Matches
Spain
Between November 2006 and June 2009
Brazil
Between December 1993 and January 1996
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله اینا رو که من میدونم
ولی توی مصاحبه ها جوری بیان شده که اینا دارن رکوردشونو حفظ میکنن
منم گفتم 6تا بازی نباختن که دیگه رکورد نیستش
دور مقدماتي رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي اروپا - يورو 2012 در لهستان و اوکراين - سه شنبه پيگيري مي شود. در مهمترين ديدارها فرانسه که در اولين ديدارخود در خانه مغلوب بلا روس شده بود براي جبران ناکامي هايش در بوسني هرزه گوين به ميدان مي رود و تيم ملي انگليس به مصاف پنير سازان مي رود.
سایت فوتبال 3 - سه شنبه شب دور دوم رقابتهای مقدماتی یورو 2012 با انجام 23 دیدار پیگیری می شود و تیم ملی فوتبال فرانسه که در رقابتهای جامجهانی، بسیار ضعیف و پرحاشیه کار کرد، وهنوز از بحران خارج نشده است با امیدواری پا به خاک بوسنی هرزه گوین می گذارد تا با کسب نتیجه در این دیدار خارج از خانه کمی از ناکامی هایش فاصله بگیرد..
تیم ملی فوتبال فرانسه پس از ناکامی در رقابت های جام جهانی 2010 ، فصل جدید رقابت ها را هم با شکست خانگی مقابل بلاروس آغاز کرد تا آنجا که اعضای این تیم از سوی هواداران حاضر در ورزشگاه "استادو فرانس" هو شدند.
مردان لورن بلان سه شنبه در ورزشگاه "عاصم فرهاتوویچ" با بوسنی و هرزگوینی دیدار می کنند که در روز نخست این رقابت ها در زمین لوکزامبورگ با نتیجه 3 بر صفر به برتری رسیده است.
در ادامه این رقابتها، در ورزشگاه سنجاکوپ شهر بازل، سوئیسیها میزبان تیمی هستند که در جامجهانی شکست تحقیرآمیزی داشت. انگلیسی ها بازی نخست خود را با نتیجه 4 بر صفر مقابل بلغارستان با برتری پشت سر گذاشته اند.
تیم میزبان که توسط اوتمار هیتسفلد از دو سال پیش هدایت میشود، برابر انگلیس قرار خواهد گرفت که مربی نامداری همچون فابیو کاپلو را بالای سر خود دارد اما از زمان پیکارهای آفریقایجنوبی زخمخورده است.
این میدان با توجه به اندیشههای دو مربی صاحبسبک میتواند به دیداری تماشایی تبدیل شود که توجه علاقه مندان را به خود جلب کند.
در دیدارهای دیگر آلمان در کلن به استقبال از آذربایجان خواهد شتافت. ایتالیا نیز در خانه حریفی به نام جزایر فارو را پیش رو دارد.
برنامه مسابقات به شرح زیر است :
گروه A:
* ترکیه - بلژیک
* اتریش - قزاقستان
* آلمان - آذربایجان
گروه B:
* روسیه - اسلواکی
* مقدونیه - ارمنستان
* جمهوری ایرلند - آندورا
گروه C:
* صربستان - اسلوونی
* ایتالیا - جزایر فارو
گروه D:
* بلاروس - رومانی
* آلبانی - لوکزامبورگ
* بوسنی هرزگوین - فرانسه
گروه E:
* سوئد - سن مارینو
* مجارستان - مولداوی
* هلند - فنلاند
گروه F:
* گرجستان - اسراییل
* مالت - لتونی
* کرواسی - یونان
گروه G:
* بلغارستان - مونته نگرو
* سوییس - انگلستان
گروه H:
* دانمارک - ایسلند
* نروژ - پرتغال
گروه I:
* جمهوری چک - لیتوانی
* اسکاتلند - لیختن اشتاین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/09/06
يک روز پس از انتشار خبر رسوايي اخلاقي جديد وين روني، عمده رسانههاي نوشتاري اين کشور خواهان عدم بهرهگيري از اين مهاجم 24 ساله در بازي فردا شب (سهشنبه) در ورزشگاه سنجاکوپ بازل در مرحله مقدماتي جامملتهاي 2012 شدند.
سایت فوتبال 3 -
![]()
به گزارش روزنامه اخبار جهان، این نشریات معتقدند در شرایطی که حتی از لحاظ روحی و توان بازی این بازیکن در شرایط آرمانی قرار ندارد، کاپلو به خاطر حفظ حیثیت تیم ملی از گلزن بحثانگیز اولدترافوردی استفاده نکند. به باور آنان از این طریق حتی میتوان امید به تنبیه بازیکن خطاکار و حاشیهپرداز داشت.
یک روز قبل با خبری که برای اولینبار روزنامههای دیلیمیرر و ساندیتایمز منتشر کردند، پرده از رسوایی تازه رونیبرداشته شد.
این نشریه نوشت وی که دارای همسری به نام کالین است و اکنون هفتهای صد هزار پوند حقوق از منیونایتد دستمزد میگیرد، با یک زن 21 ساله شاغل در کلوپهای شبانه ارتباط نامشروع داشته که این امر از دید خبرنگاران تیزهوش نشریه دور نماند.
2010/09/06کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رونی خودش اعتراف کرد ... اینا چی میگن ؟!؟!؟؟!؟ بازم این football3خبرنگاران تیزهوش نشریه دور نماند.![]()
به گزارش روزنامه اخبار جهان![]()
اگه متن اصلی رو از News of the world بخونید میفهمید چی میگم ...
از football3 هم انتطاری بیش از این نمیره
پ.ن : از این Football3 اگه میشه دیگه خبر نزارید !!!
Last edited by *M!L4D*; 06-09-2010 at 16:51.
کروس به جای پودولسکی در تيم ملی؟
جانشينی کروس به جای پودولسکی ممکن است منجر به تغييرات تاکتيکی در تيم ملی شود. اخيراً بحث هايی بين کارشناسان فوتبال آلمان در حال شکل گيری است که چطور می توان کروس، اوزيل و مارين را به طور همزمان در ترکيب تيم ملی جا داد.
کوروش فروديان - کانون هواداران بايرن مونيخ - ترجمه آزاد از Bundesligatalk
جانشينی کروس به جای پودولسکی ممکن است منجر به تغييرات تاکتيکی در تيم ملی شود. اخيراً بحث هايی بين کارشناسان فوتبال آلمان در حال شکل گيری است که چطور می توان کروس، اوزيل و مارين را به طور همزمان در ترکيب تيم ملی جا داد. در اين بين اوزيل انتخاب اول برای پست هافبک تهاجمی است و مارين و کروس به عنوان بازيکن جانشين وارد ترکيب می شوند اما تونی کروس امروز اعلام کرد تا قصد دارد پست هافبک تهاجمی سمت چپ را از لوکاس پودولسکی بگيرد. در حال حاضر پولدی که بازيکن مورد علاقه مربی تيم هم هست سمت چپ خط هافبک تيم را در اختيار دارد. نقش او بيشتر شبيه به يک مهاجم است که توپ را در موقعيت های باز می گيرد و به جای اينکه به کناره ها برود و سانتر کند به سمت محوطه جريمه حريف حرکت می کند. اما وقتی بدون توپ است در بين کانال های ايجاد شده بين مدافعين حريف حرکت می کند و هميشه آماده است تا پاس های داخل عمق را دريافت و به سمت دروازه شوت کند. قدرت و سرعت پودولسکی به او اين امکان را می دهد تا در اين نقش واقعاً خوب عمل کند. پای چپ قدرتمند او پر قدرت ترين شوت های از راه دور اروپا را شليک می کند و سرعت و چالاکی که دارد به اون اين امکان را می دهد تا پشت مدافعين کناری حريف برود و از آنجا به سمت محوطه حرکت کند، او از کناره ها موقعيت های خوبی ايجاد می کند و گل های زيادی هم می زند مطمئناً جانشين او شدن کار سختی خواهدبود.
مسئله اينجاست که کروس در صورت بازی در جای پودولسکی با وجودی که همان نقش را به عهده می گيرد اما دقيقاً همان نوع بازی را ايجاد نخواهد کرد. کروس بيشتر به عنوان يک بازی ساز مدرن عمل خواهد کرد چيزی شبيه به سمير نصری يا يک رايان گيگز امروزی و يا حتی لوکا مودريچ. او سعی خواهد کرد تا توپ را در کناره ها بگيرد و به سمت مرکز بکشاند تا برای مدافع چپ پشت سر خودش فضا ايجاد کند. اگر صاحب توپ باشد سعی می کند تا پاس های کشنده بدهد و يا از راه دور شوت کند. اگر در کناره بماند سعی می کند تا مدافع پشت سرش به جلو بيايد بعد از فضا و برتری نفری ايجاد شده استفاده کند و با پاس عمقی هم تيمی ها را صاحب موقعيت گل کند. قدرت دريبل زنی و خلاقيت کروس به او اين توانايی را می دهد تا از مدافعين کناری حريف عبور و سانتر کند اما او بيشتر به دادن پاس های تو در علاقه دارد، کروس بازيکنی است که بيشتر به توانايی فنی و تکنيکی خودش متکی است تا قدرت بدنی. داشتن يک بازيکن ديگر با درجه خلاقيتی در سطح اوزيل آن هم در کناره های زمين سودمند است. اگرچه کروس آن اثری که پودولسکی جلوی دروازه دارد را ندارد اما توانايی او در ايجاد موقعيت برای هم تيمی ها باز هم آلمان را به گل می رساند چون صاحب موقعيت های بيشتری می شود.
کروس توانايی تبديل شدن به يک بازيکن بزرگ و قرار گرفتن در ترکيب اصلی را دارد اما ما يک آلمان متفاوت با زمانی که پودولسکی در سمت چپ است را خواهيم ديد. کروس گفته: همه بازيکنانی که در پست هايی که من می توانم بازی کنم بازی می کنند رقيب من هستند. همه می دانند که من می توانم در سمت چپ خط هافبک بازی کنم و اين طبيعی است که انسان جاه طلب باشد. لوکاس جای خود را در ترکيب به دست آورده و 80 مسابقه ملی به همراه آماری تحسين برانگيز در گل زنی دارد و در تورنمنت های بزرگ هم شرکت کرده حالا اين من هستم که بايد تلاش کنم تا در پنج شش سال آينده به بهترين چيز ها برسم.
---------- Post added at 03:13 AM ---------- Previous post was at 03:11 AM ----------
تونی کروس در فکر جانشینی لوکاس پودولسکی در ترکیب ژرمن ها
سایت گل : تونی کروس، ستاره ملی پوش آلمانی روز دوشنبه در صحبتهایی اعلام کرد که هدف اصلی اش به دست آوردن جایگاهی در ترکیب اصلی تیم ملی کشورش می باشد و تصمیم دارد تا جای پولدی را در ترکیب یازده نفره ژرمنها اشغال نماید.
کروس در صحبتهایی در این رابطه به کیکر گفت:« تمام بازیکنانی که در پستهایی که من قابلیت بازی در آنها را دارم بازی می کنند، رقبای من هستند. بازی کردن من در جناح سمت چپ خط میانی، خبر تازه ای نیست و این کاملا طبیعی است که برای حضور درترکیب اصلی تیم آرزویت را بیان کنی.»
پس از ناکامی پودولسکی در اولین دیدار آلمان در مرحله مقدماتی رقابتهای یورو2012، در مقابل بلژیک کروس در 20 دقیقه پایانی بازی جای مهاجم کلن را پر کرد و البته شنیده می شود که ممکن است کروس در ترکیب اصلی ژرمنهادر دیدار مقابل آذربایجان به میدان برود.
البته این ستاره جوان کاملا محتاط است که از هم تیمی اش انتقاد نکند. او ادامه داد:« لوکاس جای خود در ترکیب اصلی تیم را به دست آورده. او در 80 دیدار ملی به میدان رفته و آمار گلزنی خیره کننده ای را به نام خودش ثبت کرده و در تورنمنتهای بزرگی خوش درخشیده. الان همه چیز به من بسته است و این من هستم که باید نهایت تلاشم رابه کار گرفته و تا جایی که می توانم در 5 یا 6 سال آینده موفقیت کسب کنم.»
---------- Post added at 03:13 AM ---------- Previous post was at 03:13 AM ----------
میروسلاو کلوزه امیدوار به شکستن رکورد گلزنی گرد مولر
سایت گل : میروسلاو کلوزه، گلزن تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرده که رکورد 62 گل ملی گرد مولر را هدف قرارداده و می خواهد پیش از کناره گیری از فوتبال ملی، این رکورد را پشت سر بگذارد.
کلوزه در حال حاضر در 102 دیداری که برای تیم ملی آلمان به میدان رفته، 53 گل به ثمر رسانده و 9 گل با رکورد گلزن سابق باشگاه بایرن فاصله دارد.
او در صحبتهایی در این رابطه در کنفرانس خبری گفت:« ما سعی مان را به کار می گیریم تا بازی خوب دیگری را این بار مقابل آذربایجان به نمایش بگذاریم.دوست دارم که در هر دیداری که بازی می کنم، به گل برسم.»
کلوزه ادامه داد:« خیلی خوب است که نامت جزو یکی از دو گلزن برتر آلمانی باشد ولی هدف من، نمایش خوب و قابل قبول ژرمنها نیز هست.به عنوان یک تیم، ما دست کم سه یا چهار هفته زمان تمرین نیاز داریم تا بتوانیم بار دیگر به اوج قدرتمان برسیم.»
---------- Post added at 03:13 AM ---------- Previous post was at 03:13 AM ----------
این بازی ها همیشه سخت هستند چون این تیم ها چیزی برای از دست دادن ندارند
سایت گل : یواخیم لو، مربی آلمان به تیمش هشدار داده که تنها با درجه بالایی از تمرکز میتوانند در دیدار مقدماتی یورو 2012 مقابل آذربایجان به موفقیت برسند. لو میگوید: «ما نیاز به امتیاز داریم و باید این بازی را ببریم. سخت میشود انگیزهای که تیم مقابل آرژانتین در جام جهانی داشت را این جا هم داشته باشد. اما وقتی با بازیکنان صحبت میکنم، این حس را دارم آنها میخواهند نمایشی عالی داشته باشند. باید تمرکز بالای خود را حفظ کنیم.» لو گفت که بازیهای مقابل تیمهایی که به شدت دست کم گرفته میشوند، مانند آذربایجان همیشه دشوار هستند: «این بازیها همیشه سخت هستند، چون این تیمها چیزی برای از دست دادن ندارند.» با این حال او انتظار موفقیت تیمش را دارد: «البته که اگر نتوانیم هر سه امتیاز را بگیریم ضربه سختی خواهیم خورد، اما مطمئن هستم که پیروز میشویم.»
آلمان اولین بازی خود در مرحله مقدماتی یورو 2012 را در خانه بلژیک با نتیجه یک بر صفر برد. آنها با ترکیه همامتیاز هستند و اگر فردا با نتیجهای خوب پیروز شوند، این تیم را از نظر تفاضل گل پشت سر خواهند گذاشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)