به نظرتون یه ذره به ایرانی ها توهین نشد تو این سریال؟
اونجایی که اون دختره داشت از رشادت هاش! در مقابل عجم! سخن می گفت.یا خیلی از دیالوگ ها که مختار به زبون می آورد.
متاسفم که عظیم ترین سریال ایرانی رو دارن برای یک غیر ایرانی می سازن![]()
به نظرتون یه ذره به ایرانی ها توهین نشد تو این سریال؟
اونجایی که اون دختره داشت از رشادت هاش! در مقابل عجم! سخن می گفت.یا خیلی از دیالوگ ها که مختار به زبون می آورد.
متاسفم که عظیم ترین سریال ایرانی رو دارن برای یک غیر ایرانی می سازن![]()
نه اگه توجه کرده باشی این دیالوگ ها از زبان یه آدم منفی بیرون میومد و درواقع سریال میخواد
نشون بده چطور معاویه از جهل مردم و ایجاد اختلاف بین عرب و عجم روی اونا سوار میشد...![]()
این رو با کیفیت بالاتر و بدون آرم شبکه یک ندارید؟
تیتراژ زیبایی داره
نه! چون خودم با کیفیت vcd سریال ها رو میضبطم! ضمن اینکه واسه کاهش حجم مجبورم به wmv کانورتش کنم.این رو با کیفیت بالاتر و بدون آرم شبکه یک ندارید؟
تیتراژ زیبایی داره![]()
ممنوعیت تک خوانی زن در تلویزیون شکسته شد
مشرق - برای اولین بار پس از پیروزی انقلاب ممنوعیت تک خوانی زن با اجرای تیتراژ پایانی سریال مختارنامه برداشته شد.
این تک خوانی در حالی برداشته شده است که در تیتراژ اولیه سریال هم یک زن تک خوانی کرده بود که با پافشاری مسوولان صداوسیما یک مرد این تک خوانی را با تک مضراب هایی از تک خوانی یک زن اجرا کرد.
این گزارش می افزاید: در عین حال مسوولان صدا و سیما اجرای تک خوانی زن را در انتهای سریال مختارنامه پذیرفته و دیشب پس از 32 سال نمایش داده شد.
این پیشرفت قابل تقدیره!![]()
موضوع این نیست (گرچه می تونه باشه)
مثلا طرف داره توی زمین کار می کنه ، همه لباسا سفید سفید ، مرتب یه دست (انگار سفارش لباسای تیم ملی رو به پوما دادن)
بعد هم اون تیریپ بد هیکلی، رو با فیلم برداری درست و لباس پوشیده ولی در خور زمان میشه درست کرد ،
مثلا اون رویگری حتما باید همیشه خدا رو سرش کلاخود باشه؟ انگار با کلاخود به دنیا اومده
میگم این جراحت هم خوب رسمی تو سریال های تی وی گذاشت! اسپویلر قسمت بعدی سریال!![]()
آره یه جاش دیگه من گفتم «بابا کلاهتو بردار دیگه» ... یادم نیست کجاش بود ولی جایی بود که معمولا توی فیلما کلاه خود رو برمیارن.مثلا اون رویگری حتما باید همیشه خدا رو سرش کلاخود باشه؟ انگار با کلاخود به دنیا اومده![]()
رضا خندان - بازيگر سينما، تلويزيون و تئاتر - درگذشت.
به گزارش ايسنا، اين هنرمند شامگاه گذشته بر اثر شدت گرفتن بيماري كليوي در سن 57سالگي از دنيا رفت.
آخرين حضور خندان در تلويزيون در نقش «سنان بن انس» در سريال «مختارنامه» بوده است.
اين بازيگر همچنين در فيلمهايي مثل «رأي باز»، «رؤياي جواني»، «شور عشق» و «دو زن» ايفاي نقش كرده است.
رضا خندان متولد سال 1332 در شوشتر و فارغالتحصيل هنرهاي نمايشي از دانشكدهي هنرهاي دراماتيك دانشگاه تهران بود. فعاليت هنري خود را از سال 1348 آغاز كرد و سال 1366 به عنوان اولين تجربهي سينمايياش در فيلم «گمشدگان» به كارگرداني محمدعلي سجادي به ايفاي نقش پرداخت.
محتوای مخفی: منبع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)