تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 94

نام تاپيک: باد کردن تایرها با گاز نیتروژن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض باد نیتروژن؟؟؟ کلاهبداری یا واقعیت؟؟

سلام دوستان
    من مدتی تو سایتهای مختلف میبینم که اظهار نظر هایی راجب به باد نیتروژن میشه.
    من میخوام برای اینکه دوستان گمراه نشن و اسیر یاوه گویی های آقایون حقه باز پنچر گیر نشن، این موضوع رو باز کنم.
    بنده فوق لیسانس مهندسی شیمی هستم و تمامی حرفهای که میزنم با مدرک هست
    خوب اول ببینیم که لاستیک خودرو از چه اجزایی تشکیل میشه:
    کاوچو- دوده- افزودنی ها-ضد اوزونانتها و آنتی اکسیدان ها
    همانطور که میدونید در لاستیک خودرو آنتی اکسیدان و ضد اوزونانت استفاده میشه که بدلیل اینکه اوزون و اکسیژن هوا با نفوذ به لاستیک خودرو باعث اکسیده شدن و پوک شدن و ترک خوردن لاستیک میشه.
    اما بدلیل استفاده از موارد بالا در لاستیک ، این مسئله نفوذ، زمانبره و در طول 3 یا 4 سال طول میکشه (بخاطر همینه که تاریخ ساخت لاستیک مهمه)
    اما این چه ربطی به نیتروژن داره؟؟
    ربطش اینه که استفاده از باد نیتروژن باعث خرابی و ترک نخوردن لاستیک ها از داخل میشه چون تقریبا خالصه و حتی رطوبت هوا رو هم نداره.
    ولی آیا اینکا عقلانی هست؟؟؟
    باید بگم خوب شما درسته که از داخل جلوی اکسیده شدن لاستیک رو میگیرید ولی خارج لاستیک رو چه میکنید؟؟ در ضمن مگه شما لاستیکاتون رو میخواید 4 سال آویزون کنید که به فکر اکسید شدن اون هستید؟!!!!
    پس بنابراین ، استفاده از نیتروژن برای لاستیک چز هدر دادن پول چیز دیگه ای نیست!!.
    دوستانی که فکر میکنن که با زدن نیتروژن ماشینشون سبک تر میشه یا نرم تر میشه، سخت در اشتباه هستند.
    نیتروژن 79 درصد هوا رو تشکیا میده و بقیش اکسیژنه .و نیتروژن به مقدار جزئی از هوا سبکتر هستش. بنابراین اگه میخوای ماشینتون سبکتر بشه برید هیدروژن بزنید و منتظر عواقب او نهم باشید!!!! این نرمی ماشین هم فقط حس کاذبی که شما از استفاده نیتروژن بدست میارید!!!!
    من شنیدم که دوستی رفته پیش یکی از اینا و اون گفته من نیتروژن 80 درصد برات میزنم و جاهای دیگه 10 درصد میزنن!!!!
    امیدوارم اونایی که نیتروؤن 10 درصد میزنن روششو بما بگن که ما بتونیم تو صنعت از نو آوری اونا استفاده کنیم!!!!
    تازه اون نیتروژن 80 درصد که همون هوای خودمونه!!!!
    نتیجه گیری کلی:
    به حرف این پنچرگیری های بیسواد و کلاهبردار گوش ندید و دکون تازه به نام نیتروژن رو تخته کنید.
    با تشکر پیمان

2. 3 کاربر از peymanucf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

هیچکودوم عزیزم
    اگه اکسیژن خالص بیمارستانی بزنی ، سرعت از بین رفتن و ترک خورن لاستیکتو بیشتر میکنی
    اگه هیدروژن بزنی !!!! خیلی خطرناکه باید پشت ماشینت همونیکه این نفتکشهای بیابونی میزنن باید بزنی یعنیتا پنجاه قدمی سیگار نکشید!!!!
    اگر هم نیتروژن بزنی خوب حتما پولت زیادی کرده چون هیچ تاثیری نداره این تاپیک رو هم بخون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

پس همون باد معمولي بهترين گزينه هست

5. این کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

هیچکودوم عزیزم
    اگه اکسیژن خالص بیمارستانی بزنی ، سرعت از بین رفتن و ترک خورن لاستیکتو بیشتر میکنی
    اگه هیدروژن بزنی !!!! خیلی خطرناکه باید پشت ماشینت همونیکه این نفتکشهای بیابونی میزنن باید بزنی یعنیتا پنجاه قدمی سیگار نکشید!!!!
    اگر هم نیتروژن بزنی خوب حتما پولت زیادی کرده چون هیچ تاثیری نداره این تاپیک رو هم بخون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس همون باد معمولي بهترين گزينه هست
    دوست من اطلاعات غلط نده به ایشون.چرا فکر میکنی استفاده از نیتروژن پول دور ریختنه!!؟؟
    در تاپیکی که آدرسش رو گذاشتی replay مناسب انجام شد! ضمنا این بحث تاپیک داره برای خودش
    باد کردن تایرها با گاز نیتروژن!

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=433290

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدتی تو سایتهای مختلف میبینم که اظهار نظر هایی راجب به باد نیتروژن میشه.
    من میخوام برای اینکه دوستان گمراه نشن و اسیر یاوه گویی های آقایون حقه باز پنچر گیر نشن، این موضوع رو باز کنم.
    بنده فوق لیسانس مهندسی شیمی هستم و تمامی حرفهای که میزنم با مدرک هست
    خوب اول ببینیم که لاستیک خودرو از چه اجزایی تشکیل میشه:
    کاوچو- دوده- افزودنی ها-ضد اوزونانتها و آنتی اکسیدان ها
    همانطور که میدونید در لاستیک خودرو آنتی اکسیدان و ضد اوزونانت استفاده میشه که بدلیل اینکه اوزون و اکسیژن هوا با نفوذ به لاستیک خودرو باعث اکسیده شدن و پوک شدن و ترک خوردن لاستیک میشه.
    اما بدلیل استفاده از موارد بالا در لاستیک ، این مسئله نفوذ، زمانبره و در طول 3 یا 4 سال طول میکشه (بخاطر همینه که تاریخ ساخت لاستیک مهمه)
    اما این چه ربطی به نیتروژن داره؟؟
    ربطش اینه که استفاده از باد نیتروژن باعث خرابی و ترک نخوردن لاستیک ها از داخل میشه چون تقریبا خالصه و حتی رطوبت هوا رو هم نداره.
    ولی آیا اینکا عقلانی هست؟؟؟
    باید بگم خوب شما درسته که از داخل جلوی اکسیده شدن لاستیک رو میگیرید ولی خارج لاستیک رو چه میکنید؟؟ در ضمن مگه شما لاستیکاتون رو میخواید 4 سال آویزون کنید که به فکر اکسید شدن اون هستید؟!!!!
    پس بنابراین ، استفاده از نیتروژن برای لاستیک چز هدر دادن پول چیز دیگه ای نیست!!.
    دوستانی که فکر میکنن که با زدن نیتروژن ماشینشون سبک تر میشه یا نرم تر میشه، سخت در اشتباه هستند.
    نیتروژن 79 درصد هوا رو تشکیا میده و بقیش اکسیژنه .و نیتروژن به مقدار جزئی از هوا سبکتر هستش. بنابراین اگه میخوای ماشینتون سبکتر بشه برید هیدروژن بزنید و منتظر عواقب او نهم باشید!!!! این نرمی ماشین هم فقط حس کاذبی که شما از استفاده نیتروژن بدست میارید!!!!
    من شنیدم که دوستی رفته پیش یکی از اینا و اون گفته من نیتروژن 80 درصد برات میزنم و جاهای دیگه 10 درصد میزنن!!!!
    امیدوارم اونایی که نیتروؤن 10 درصد میزنن روششو بما بگن که ما بتونیم تو صنعت از نو آوری اونا استفاده کنیم!!!!
    تازه اون نیتروژن 80 درصد که همون هوای خودمونه!!!!
    نتیجه گیری کلی:
    به حرف این پنچرگیری های بیسواد و کلاهبردار گوش ندید و دکون تازه به نام نیتروژن رو تخته کنید.
    با تشکر پیمان
    شیمیدان جان یکمی آهسته تر! یاده گویی و کلاهبرداری واژه های زشتیه!
    اول از همه بیا اینجا.مخصوصش

برای رد علمی این موضوع دانستن صرف شیمی کافی نیست چون باید در زمینه ی فیزیک مکانیک و مهندسی مکانیک هم صاحبنظر باشی تازه اونم بخودی خود کافی نیست بلکه باید تجربه ی عملی در استفاده از N2 داشته باشی
    گوگل عزیز هم که همیشه در دسترسه میتونی به فرومهای تخصصی ماشین یا مراجع تخصصی دیگه مراجعه کنی چه از نوع خارجیش چه داخلیش
    اینم فراموش نکن ماشینهای مسابقات F1 که حتی باز و بسته کردن یک پیچ اون بوسیله ی متخصص مربوطش باید انجام شه سالهای ساله که بجای هوا فقط از گاز نیتروژن در تایرهاشون استفاده میکنند و این فناوری در اصل بعد از سالها استفاده در خودروهای F1 امروزه به ماشینهای عادی رسیده.مثل استفاده از دیسکهای سرامیکی یا کربنی ترمز یا استفاده از کامپوزیتها و قطعات مقاوم کربنی و.....
    و اما بعد!
    مجله ی Popular Mechanics از معتبرترین و قدیمی ترین نشریات در زمینه ی علوم و مکانیک توی آمریکاست و همه ی متخصصین باهاش آشنایی دارند.مقاله ایکه در این زمینه نوشته را مطالعه کنید تا متوجه شوید استفاده از نیتروژن نه تنها کلاهبرداری نیست بلکه یک مزیت است
    Is Nitrogen Better than Air in Car Tires?
    http://www.popularmechanics.com/cars/how-to/repair-questions/4302788
    البته استفاده از نیتروژن هم به شرطیه و شروطی و در ضمن انتظار معجزه ای مثل تغییر عملکرد سیستم تعلیق هیدرولیکی به سیستم تعلیق پنوماتیکی رو نباید ازش داشته باشی دیگه!
    اولین شرط:اینکار بوسیله ی یک فرد متخصص و نه بقول شما کللاهبردار و بوسیله ی کمپرسور مخصوص اون انجام شه که خودش بطور خودکار نیتروژن رو تا نزدیک 100 درصد از هوا تخلیص میکنه
    دوم اینکه اول تایر رو وکیوم کنه تا هوای موجود داخل تایر کامل تخلیه شه
    سوم اینکه با فشار مناسبی تایر رو باد کنه
    چهارم اینکه.....
    بهتره این بحث در تاپیک خودش پیگیری شه....

8. این کاربر از f-secure بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    khorasan shomali

12 باد خوبه يا گاز

سلام دوستان چند روز قبل رفتم لاستيكهاي ماشين رو تنظيم باد كنم ( پرايد 131) يارو مخم رو زد و بعد از كلي فكر و كلنجار لاستيكهاي كوير تاير رو از من گرفتند و با يك هزينه اضافي برينجستون گذاشتم البته خودم هم تو اين فكر بودم
    خلاصه وقت باد زدن كه شد توصيه شد كه بجاي باد گاز بزنم خودشون ميگفتند گاز هيدروژنه حالا نميدونم درسته يا نه دو تا سوال دارم آيا اين گاز هيدروژنه يا نه و خطرناك نيست
    كلا خودم خيلي باهاش حال نكردم احساس ميكنم ماشين يكجورهاي سفت شده آن نرمي گذشته رو نداره نظر دوستن چيه

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اولا هیدروزن نیست و باید نیتروزن باشه که میترسم خیلی ها از این مسئله سو استفاده میکنن
    مزایای خوبی نسبت به هوای معولی داره
    چون نیتروزن یک گاز بی اثر هست تغییرات دمایی در اثر تغییر دمای بیرون و حرکت ماشین زیاد نداره
    لاستیکها تو این حالت زیاد داغ نمیشن و تقریبا فشار درونی لاستیک ثابت میمونه یک سری مزایی دیگه هم داره که من کمی شک دارم از جمله نرمتر شدن حرکت ماشین .

11. 6 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اولا هیدروزن نیست و باید نیتروزن باشه که میترسم خیلی ها از این مسئله سو استفاده میکنن
    مزایای خوبی نسبت به هوای معولی داره
    چون نیتروزن یک گاز بی اثر هست تغییرات دمایی در اثر تغییر دمای بیرون و حرکت ماشین زیاد نداره
    لاستیکها تو این حالت زیاد داغ نمیشن و تقریبا فشار درونی لاستیک ثابت میمونه یک سری مزایی دیگه هم داره که من کمی شک دارم از جمله نرمتر شدن حرکت ماشین .
    بله یکی دیگه چگالی کمتر اون هست نسبت به هوا که چرخش تایر رو راحت تر میکنه و دیگری اینگه مولکول های نیتروژن درشت هستند(در حد میکروسکوپی میگم) و با درز های بسیار ریز تایر باد خالی نمیکنه. دوستان توجه کنن باید درصد خلوص نیتروژن 97 به بالا باشه که اکثرا نیست!!

13. 3 کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســـلام....
    یه سوال داشتم من شنیده بودم توی زمستان بهتره از گاز نیتروژن برای لاستیک ها استفاده نشه...میخواستم ببینم درسته..؟؟؟
    راستی گاز مزایا داره عیبش هم اینه که هر ماه باد اش کم میشه و باید بری دوباره گاز نیتروژن بزنی .بخاطر کم بودن تعمیرگاه های مجهز به این گاز و هر ماه رفتنش کمی سخته ....

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

راستی گاز مزایا داره عیبش هم اینه که هر ماه باد اش کم میشه و باید بری دوباره گاز نیتروژن بزنی .بخاطر کم بودن تعمیرگاه های مجهز به این گاز و هر ماه رفتنش کمی سخته ....
    گمون نکنم هر ماه کم شه.من حدود دو ساله نیتروژن میزنم کم کردنش میشه گفت معادل هوای عادیه شاید حتی کمتر.

16. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •