تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 103 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

البته حرف شما کاملا درست هست من هیچ مشکلی با این موضوع ندارم. و با توجه به این تست و حرف خودتون و حرف من پینگ یه چیز ثابتی روی این سیستم نیست. الان حد دقل و حداکثر 1500 تا فاصله بینشه!
    و بازم میگم. اگه من دوباره این تست رو بگیرم و کمتر یا بیشتر باشه امکانش هست.

موضوع اصلی اینه که هرکسی میتونه سرعت زیاد یا کمی داشته باشه. اگه شما پینگتون رو زده 5000 و با ایرانسل تست کردین! با همراه اول هم تست کنید ببینی کمتره یا بیشتر. اگه منم الان تست از ایرانسل بذارم بالای 6000 هست!

در کل این سیستم به منطقه و درصد گیرندگیش کاملا ارتباط داره. پینگ من شاید بالا باشه ولی دلیل نمیشه که بگیم بده. شاید دوستی بیاد و بگه خوبه.
    ولی در کل به تنیجه ای که رسیدم اینه که نسبت پینگ با رسیو همخونی نداره. ممکنه رسیو خوب باشه ولی پینگ خوب نیست!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته حرف شما کاملا درست هست من هیچ مشکلی با این موضوع ندارم. و با توجه به این تست و حرف خودتون و حرف من پینگ یه چیز ثابتی روی این سیستم نیست. الان حد دقل و حداکثر 1500 تا فاصله بینشه!
    و بازم میگم. اگه من دوباره این تست رو بگیرم و کمتر یا بیشتر باشه امکانش هست.

موضوع اصلی اینه که هرکسی میتونه سرعت زیاد یا کمی داشته باشه. اگه شما پینگتون رو زده 5000 و با ایرانسل تست کردین! با همراه اول هم تست کنید ببینی کمتره یا بیشتر. اگه منم الان تست از ایرانسل بذارم بالای 6000 هست!

در کل این سیستم به منطقه و درصد گیرندگیش کاملا ارتباط داره. پینگ من شاید بالا باشه ولی دلیل نمیشه که بگیم بده. شاید دوستی بیاد و بگه خوبه.
    ولی در کل به تنیجه ای که رسیدم اینه که نسبت پینگ با رسیو همخونی نداره. ممکنه رسیو خوب باشه ولی پینگ خوب نیست!!
    مهم اون متوسط پینگه که قبلا هم دورش خط کشیدم.من اصلا از Gprs استفاده نمیکنم اون تست هم مال یکی از دوستان بود.شما اگر با پینگ 800 راضی هستید کار کنید که البته طبق شرایطتون چاره ای دیگه هم ندارید جز وایمکس. می تونید با همین سرویس و پینگ 800 بسازید.بله دلیل نمیشه بگیم این سرویس بده ولی دلیلی هم نداره بی برو برگرد به همه بگیم خیلی خوبه. منظورتون از رسیو؟ سرعت دانلوده ؟ بی ارتباط نیست. مثلا در حالت عادی وقتی پینگ میگیرید ممکنه خوب باشه ولی وقتی دارید از پهنای باندتون استفاده می کنید پینگ به نسبت درصد استفادتون میره بالا.امیدوارم id شماره 2 از پشت قضیه جریانی رو هدایت نکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما سرویس ایرانسل دارید یا همراه اول چون تستهای Gprs ایرانسل معمولا به این فرمه و داخل isp رو ایرانسل مینویسه:

من از سرویس ایرانسل استفاده می کنم.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

راستش من مثل شما موشکافانه روی تکه تکه کلامات کسی فکوس نمیکنم. منم یه یوزر هستم مثل بقیه یوزر ها. دلیل عضویتم در این فروم هم به اشتراک گذشتن چیزهایی که میدونم و دونستن چیزهایی هست که نمیدونم.
    هیچ وقت ادعا نمیکنم چیزی رو میدونم یا بخوام یه جورایی اثباتش کنم!! اصلا حال و حوصله بحث هم ندارم . توی هر تاپیکی میرم یا بحث و جدل و دعواست یا که دیر رسیدم بسته شده!
    من راضی نیستم از این سرعت و از این استفاده. ولی همونطور که چندین بار گفتم من دوست دارم پول چیزی رو که میدونم همون اندازه ازش استفاده کنم. نه کمتر نه بیشتر.
    اینکه من برم وایمکس بگیرم ماهی 20 تومن ممکنه کفاف کار منو بده ولی در دراز مدت زیاد جالب نیست.
    من مشکل اصلیم با قیمت هست.
    شرایطم هم طوری هست که نمیتونم اشتراک 1 ساله بگیرم .کارم فعلا مقطعی هست.
    خوبه خود شما وضعیت سرویس ها رو میدونین چقدر افتضاهه. من میخواستم وایرلس بگیرم و با همسایه ها شیر کنم ولی متاسفانه همسایه های ما یکم سنتی تر از این حرفان!!

بهر حال دوست دارم اگه شما میخوان اینجا کمکی به من و دوستان کنین همونطوری که من دوست دارم اگر چیزی بلدم بگم بهتر نقاط ضعف و قوت این موضوع رو بگیم نه که هی حرفای همدیگه رو نقض کنیم!

البته میدونم. این حرف منم جواب تندی خواهد داشت از طرف شما .

من گفتم اگه با این سرویس دانلود کنین دیگه نمیشه وبگردی کرد. یعنی پینگ شدیدا میره بالا.
    پس همون حرف خودم رو زدم. که این سرویس رو اگه کسی واسه ی دانلود بخواد باید بیخایال وبگردی بشه چون سرعت شدیدا میاد پایین. انگار داری با انتی شیلتر سایت باز میکنی!!!
    ولی برای کار مقطعی و دوره ای بد نیست تا شاید یکم قیمتها بشکنه یکم اینا آدم بشن!! هرچی هست از دیال آپ بهتره.

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من تقریبا دو هفتس که سرویس شبانه ایرانسلو گرفتم
    تا الان هم حداکثر حدود 2 گیگ دانلود داشتم

امروز صبح یه چند باری قطعی داشت و بعدش دیگه کلا قطع شد و هر کاری میکنم دیگه وصل نمیشه

به نظرتون چه مشکلی پیش اومده؟ دانلودم که خیلی زیاد نبوده پس چرا قطع کردن؟

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز صبح یه چند باری قطعی داشت و بعدش دیگه کلا قطع شد و هر کاری میکنم دیگه وصل نمیشه

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------

تو گوشی ارور 707 میده ظاهرا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من از edge ایرانسل استفاده میکنم.
    دیشب حدودا ساعت 1 بود که دیسکانکت شد و دیگه وصل نشد و هی ارور میداد تا الان
    یکی از دوستان گفته بود اینا نامحمدود نیست و محدود هستن
    شبا 3.5 گیگ و روزا 10 گیگ میخواستم ببینم واقعا درسته؟
    دیشب فک کردم ترافیک شبانه تموم شده.
    کسی این مشکل رو داشته دیشب؟
    فک کنم چون جمعه ها قیمتها پایین تره همه استفاده میکنن اینجوری میشه.

GPRS ایرانسل از پریشب تا ساعت 8 9 دیشب در کل ایران قطع بود (البته صبح تا ظهر وصل کردن ، ولی پشیمون شدن)
    الان مشکل برطرف شده

من از سرویس ایرانسل استفاده می کنم.
    آی پی اینترنت ایرانسل در اکثر مواقع روی آی پی های مخابرات هست و معدود دفعاتی هم با آی پی خود ایرانسل وصل میشه!
    Last edited by Mahdi.p30; 21-08-2010 at 04:27.

8. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینم از سرعت ما! نمیدونم چرا 21 نشون میده در صورتی که سرعت دانلودم 30 هست!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

راستش من مثل شما موشکافانه روی تکه تکه کلامات کسی فکوس نمیکنم. منم یه یوزر هستم مثل بقیه یوزر ها. دلیل عضویتم در این فروم هم به اشتراک گذشتن چیزهایی که میدونم و دونستن چیزهایی هست که نمیدونم.
    هیچ وقت ادعا نمیکنم چیزی رو میدونم یا بخوام یه جورایی اثباتش کنم!! اصلا حال و حوصله بحث هم ندارم . توی هر تاپیکی میرم یا بحث و جدل و دعواست یا که دیر رسیدم بسته شده!
    من راضی نیستم از این سرعت و از این استفاده. ولی همونطور که چندین بار گفتم من دوست دارم پول چیزی رو که میدونم همون اندازه ازش استفاده کنم. نه کمتر نه بیشتر.
    اینکه من برم وایمکس بگیرم ماهی 20 تومن ممکنه کفاف کار منو بده ولی در دراز مدت زیاد جالب نیست.
    من مشکل اصلیم با قیمت هست.
    شرایطم هم طوری هست که نمیتونم اشتراک 1 ساله بگیرم .کارم فعلا مقطعی هست.
    خوبه خود شما وضعیت سرویس ها رو میدونین چقدر افتضاهه. من میخواستم وایرلس بگیرم و با همسایه ها شیر کنم ولی متاسفانه همسایه های ما یکم سنتی تر از این حرفان!!

بهر حال دوست دارم اگه شما میخوان اینجا کمکی به من و دوستان کنین همونطوری که من دوست دارم اگر چیزی بلدم بگم بهتر نقاط ضعف و قوت این موضوع رو بگیم نه که هی حرفای همدیگه رو نقض کنیم!

البته میدونم. این حرف منم جواب تندی خواهد داشت از طرف شما .

من گفتم اگه با این سرویس دانلود کنین دیگه نمیشه وبگردی کرد. یعنی پینگ شدیدا میره بالا.
    پس همون حرف خودم رو زدم. که این سرویس رو اگه کسی واسه ی دانلود بخواد باید بیخایال وبگردی بشه چون سرعت شدیدا میاد پایین. انگار داری با انتی شیلتر سایت باز میکنی!!!
    ولی برای کار مقطعی و دوره ای بد نیست تا شاید یکم قیمتها بشکنه یکم اینا آدم بشن!! هرچی هست از دیال آپ بهتره.
    من هم برای این اومدم اینجا که هر چیزی بلدم در اختیار دیگران بگذارم منتها همه چیز رو موشکافی میکنم به بعدا کسی طلب سند نکنه و بحث بیخودی پیش نیاد ولی بهتره چیزی رو که می دونید و بهش کمی شک دارید که بیان نمی کنید با کمی سرچ کردن رفع شک کنید چون تعریف فروم یعنی محلی برای گفتگو و تبادل نظر.
    در مورد وایمکس بهتون بگم که تا 1 سال دیگه قول میدم ارزون نشه برای اینکه تعرفش تازه تصویب شده پس اگر می توانید از لحاظ مالی سرویسهای یکساله رو بگیرید مشکلی نیست ولی پیشنهاد میکنم از هیچ جا سرویس یکساله نگیرید. بله نقض کردن گفته ها زیاد جالب نیست ولی درصورتی که مطلب اشتباه ذکر شده باشه باید تذکر داد. چرا جواب این حرف باید از نظر شمما باید تند باشه؟
    اگر میدیدم همچین صحبتی کردید اون همه دیگه راجع به موضوع پینگ صحبت نمیکردم و خوب بد هم نشد کسانی که نمی دونستند بیشتر چیز یاد گرفتند.
    بله فناوری های جدید رو سال به سال دنبال کنیم میبینیم خیلی چیزها نسب به گذشته برتری دارند. مثلا isdn بهتر از دایال آپ هست و Adsl هم بهتر از isdn . همچنین Edge بهتر از Gprs و Wi Fi بهتر از Edge و Wimax هم بهتر از Wi Fi

به عبارتی شبکه Wired یا باسیم:
    Dial up => ISDN => Leased Line => Dsl => Cable => Fiber Optic

شبکه های Wireless بیسیم:
    Gprs => Edge => Wi Fi => 3G => Wimax

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه چطوری میشه وقتی کاکنکشن ایرانسل دی سی میشه دوباره به صورت اتوماتیک خودش کانکت کنه ؟ . هرکاری کردم مثل کاکنکشنهای PPPOE ها که تو تنظیمات Connection میری و تنظیم میکنی نمیشه اینکارو کرد . اگه کسی بلده بگه ممنون .
    Last edited by abc2; 21-08-2010 at 09:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •