راستش من مثل شما موشکافانه روی تکه تکه کلامات کسی فکوس نمیکنم. منم یه یوزر هستم مثل بقیه یوزر ها. دلیل عضویتم در این فروم هم به اشتراک گذشتن چیزهایی که میدونم و دونستن چیزهایی هست که نمیدونم.
هیچ وقت ادعا نمیکنم چیزی رو میدونم یا بخوام یه جورایی اثباتش کنم!! اصلا حال و حوصله بحث هم ندارم . توی هر تاپیکی میرم یا بحث و جدل و دعواست یا که دیر رسیدم بسته شده!
من راضی نیستم از این سرعت و از این استفاده. ولی همونطور که چندین بار گفتم من دوست دارم پول چیزی رو که میدونم همون اندازه ازش استفاده کنم. نه کمتر نه بیشتر.
اینکه من برم وایمکس بگیرم ماهی 20 تومن ممکنه کفاف کار منو بده ولی در دراز مدت زیاد جالب نیست.
من مشکل اصلیم با قیمت هست.
شرایطم هم طوری هست که نمیتونم اشتراک 1 ساله بگیرم .کارم فعلا مقطعی هست.
خوبه خود شما وضعیت سرویس ها رو میدونین چقدر افتضاهه. من میخواستم وایرلس بگیرم و با همسایه ها شیر کنم ولی متاسفانه همسایه های ما یکم سنتی تر از این حرفان!!
بهر حال دوست دارم اگه شما میخوان اینجا کمکی به من و دوستان کنین همونطوری که من دوست دارم اگر چیزی بلدم بگم بهتر نقاط ضعف و قوت این موضوع رو بگیم نه که هی حرفای همدیگه رو نقض کنیم!
البته میدونم. این حرف منم جواب تندی خواهد داشت از طرف شما .
من گفتم اگه با این سرویس دانلود کنین دیگه نمیشه وبگردی کرد. یعنی پینگ شدیدا میره بالا.
پس همون حرف خودم رو زدم. که این سرویس رو اگه کسی واسه ی دانلود بخواد باید بیخایال وبگردی بشه چون سرعت شدیدا میاد پایین. انگار داری با انتی شیلتر سایت باز میکنی!!!
ولی برای کار مقطعی و دوره ای بد نیست تا شاید یکم قیمتها بشکنه یکم اینا آدم بشن!! هرچی هست از دیال آپ بهتره.
من هم برای این اومدم اینجا که هر چیزی بلدم در اختیار دیگران بگذارم منتها همه چیز رو موشکافی
میکنم به بعدا کسی طلب سند نکنه و بحث بیخودی پیش نیاد
ولی بهتره چیزی رو که می دونید و بهش کمی شک دارید که بیان نمی کنید با کمی سرچ کردن رفع شک کنید چون تعریف فروم یعنی محلی برای گفتگو و تبادل نظر
.
در مورد وایمکس بهتون بگم که تا 1 سال دیگه قول میدم ارزون نشه برای اینکه تعرفش تازه تصویب شده
پس اگر می توانید از لحاظ مالی سرویسهای یکساله رو بگیرید مشکلی نیست ولی پیشنهاد میکنم از هیچ جا سرویس یکساله نگیرید. بله نقض کردن گفته ها زیاد جالب نیست ولی درصورتی که مطلب اشتباه ذکر شده باشه باید تذکر داد. چرا جواب این حرف باید از نظر شمما باید تند باشه؟
من گفتم اگه با این سرویس دانلود کنین دیگه نمیشه وبگردی کرد. یعنی پینگ شدیدا میره بالا.
اگر میدیدم همچین صحبتی کردید اون همه دیگه راجع به موضوع پینگ صحبت نمیکردم و خوب بد هم نشد کسانی که نمی دونستند
بیشتر چیز یاد گرفتند.
بله فناوری های جدید رو سال به سال دنبال کنیم میبینیم خیلی چیزها نسب به گذشته برتری دارند. مثلا isdn بهتر از دایال آپ هست و Adsl هم بهتر از isdn . همچنین Edge بهتر از Gprs و Wi Fi بهتر از Edge و Wimax هم بهتر از Wi Fi
به عبارتی شبکه Wired یا باسیم:
Dial up => ISDN => Leased Line => Dsl => Cable => Fiber Optic
شبکه های Wireless بیسیم:
Gprs => Edge => Wi Fi => 3G => Wimax