تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 51 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 507

نام تاپيک: هـک PS3 به کمک PS Jailbreak

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام حرف حق دیگه بحث نداره قبول کردم !!!

شما نصف این کلماتی رو که نوشتی می دونم معنیش چیه .
    ولی بقیه رو نه !!!
    فراموش نکن که شما یک جوان 20 سال به بالا هستی که دانشگاه رفتی ولی ما یک جوون 17 - 18 ساله کلاس سوم دبیرستان هستیم ولی منم بلدم چاهارتا کلمه بگم که شما بلد نباشی !
    شرکت ماکروسافت فکر می کنه کنسولش Open-End هستش . ( حالا شما هم معنی این رو بگو ؟ )

در ضمن من یک PS3 Fan boy شریف هستم که دوست دارم در آینده خدمتگذار شرکت سونی باشم !!! ( شوخی کردم.)

بابا مهندس تو پست هایی که گذاشتی بعضی هاش رو توش سوال پرسیدم بقیه هم مال اولاست که تازه یک خبرهایی شده بود .
    چرا بعضی ها کم میارند یا می خوره تو پوزشون می رن پست های قبلی که سوال پرسیدیم یا مال دوران نادانیت بوده رو به رخ می کشن . سوال کردن یا نظر دادن بده ؟ ( خودت بگو )
    حالا دیگه با این سیستم آشنا شدیم و فهمیدم Sony (ع) نمی تونه کاری بکنه . حالا چرا یک چیزی رو می کوبید تو سر آدم .

ولی اگه سونی جلوی H A C k شدن کنسول رو گرفت دیگه هیچ کدوم از حرف های شما رو قبول نخواهم کرد .
    مهندس یادته قبلا می گفتی حجم Uncharted 2 فقط 7 - 8 گیگه . حالا من هم به تو بخندم یا تو رو ضایع کنم .

اسم اصلی (Open - End) اینه : nonlinear gameplay (یعنی گیم پلی غیر خطی) یا به قول معروف تریپ جعبه شنی ، این رو هم بدونید کنسول Open-End نداریم - بازی Open-End داریم .

باز هم براتون بنویسم یا کافیه ؟

دوست عزیز ، من هم نگفتم سونی نمیتونه جلوی این هَک رو بگیره - ولی نه روی سخت افزار های فعلی و راه حلش ارائه سخت افزار جدیده درست مثل PSP . البته اینها همه و همه و همه شنیده هایی هست که فعلا در باره این داستان در اومده ، چون JailBreak هنوز حتی به دست خود سونی هم نرسیده ، ولی حقیقیه درست مثل Flatmii Fusion که حقیقی بود و پیش فروش شد و الان من یکیشو دارم .
    Last edited by sonixax; 29-08-2010 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من آخر نفهمیدم می شه از این بیزبیلکا بخریم و بکوبیم تو کنسول بازی کپی اجرا کنیم و همچنین وقتی یمی خوای آنلاین بازی کنیم این بیزبیلک رو در بیاریم و بریم رو فریمور اصلی با بازی اوریجینال آنلاین مگ بازی کنیم یا بن می شیم ... من تنها مشکلم تو زندگی مگ بازی کردنه ! یا برای اینکه بن نشیم باید بریم یه پلی سه دیگه بخریم !
    جاوید جان فقط باید صبر کنید ، خود این وسیله کار خاصی نمیکنه فقط این اجازه رو میده قبل از بوت شدن خود کنسول هر چی میخوایم روش اجرا کنیم . حالا باید براش کاستوم فرمور نوشته بشه + بوتر ها و لودر های خاص ، الان همه برنامه نوسان سیاه دنیا دست به دست هم دادند تا اپلیکیشن های لازم رو بنویسند و از اونجایی که ساختار سخت افزاری Ps3 منحصر به فرده کارشون کمی سخته . صبور باشید .

3. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

اینطور که پیداست Logic Sunrise دست به کار شده و این محصول رو در تعداد بالا تولید میکنه!!. (بالاخره شد؟)

تصاویری که میبینید برای X3jailbreak ها هستند و قراره به قیمت 50€ فروخته شوند..

ترجمه از سایت فرانسوی:

"اعلان جهانی از سوی Logic Sunrise برای محصول X3jailbreak که کلون PSjailbreak هستند. این محصول به زودی عرضه خواهد شد.

ما بی صبرانه برای فرستاده شدن دانگل منتظر بودیم، و از شرکایمان X3jailbreak برای کاری که کردند تشکر میکنیم.
    پیش فروش محصول در سایت رسمی آنها انجام میشود.
    ما قویاً پیشنهاد میکنیم که X3jailbreak را به جای PS خریداری کنید؛ قیمت X3 با توجه به انتظارات بازار است.

I can confirm that the final price of the X3 will be about 49 €."

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس ها رو ببینید:

5. 5 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اینطور که پیداست Logic Sunrise دست به کار شده و این محصول رو در تعداد بالا تولید میکنه!!. (بالاخره شد؟)

تصاویری که میبینید برای X3jailbreak ها هستند و قراره به قیمت 50€ فروخته شوند..

ترجمه از سایت فرانسوی:

"اعلان جهانی از سوی Logic Sunrise برای محصول X3jailbreak که کلون PSjailbreak هستند. این محصول به زودی عرضه خواهد شد.

ما بی صبرانه برای فرستاده شدن دانگل منتظر بودیم، و از شرکایمان X3jailbreak برای کاری که کردند تشکر میکنیم.
    پیش فروش محصول در سایت رسمی آنها انجام میشود.
    ما قویاً پیشنهاد میکنیم که X3jailbreak را به جای PS خریداری کنید؛ قیمت X3 با توجه به انتظارات بازار است.

I can confirm that the final price of the X3 will be about 49 €."

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس ها رو ببینید:
    اِ من 99 یورو پیش خرید کردم

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این خبری بود که من از کلیک روزنامه جام جم پیدا کردم.........گویا فقط بازی اجرا نمیشه بلکه حتی دوباره میشه لینوکس رو هم روی کنسول نصب کرد:

متن کامل خبر :

وقتي توليدکننده دستگاه‌هاي PS3 يعني سوني، استفاده از لينوکس را بر اين سيستم عامل متوقف کرد، بسياري از هواداران منبع‌باز خشمگين شدند.

به‌گزارش theinquirer، گروهي به‌اين نتيجه رسيده‌اند که به‌کمک يک دانگل خارجي مي‌توان بدون آن که گارانتي و خدمات سوني را از بين برد، روي اين سيستم عامل، لينوکس نصب کرد.

در حال حاضر سيستم فايل FAT32 توسط اين گروه پشتيباني مي‌شود و به‌زودي پشتيباني از NTFS نيز انجام خواهد شد. عمليات جيل‌بريک کردن که با کمک يک دانگل به‌نام PS Jailbreak انجام مي‌شود، کاملا قابل به‌روزرساني است و با به‌روزرساني فرم‌ور PS3 نيز به‌روز مي‌شود. در حالت کلي، اين دستگاه يک درايو يو‌اس‌بي است که نصاب ساده‌اي دارد و از GUI استفاده مي‌کند و باعث مي‌شود کنسول آجر (Brick) نشود.

اين دستگاه در آمريکا، ژاپن و کره کار مي‌کند. همچنين مي‌توان از بازي‌ها در هارد داخلي يا هارد اکسترنال بک‌آپ گرفت و مستقيما از طريق همين رابط کاربري آنها را بارگذاري کرد. از اين‌رو نيازي هم به خريد بلوري‌برنر و ديسک‌هاي آن نيست.

http://jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100884372732

8. 4 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این خبری بود که من از کلیک روزنامه جام جم پیدا کردم.........گویا فقط بازی اجرا نمیشه بلکه حتی دوباره میشه لینوکس رو هم روی کنسول نصب کرد:

متن کامل خبر :

وقتي توليدکننده دستگاه‌هاي PS3 يعني سوني، استفاده از لينوکس را بر اين سيستم عامل متوقف کرد، بسياري از هواداران منبع‌باز خشمگين شدند.

به‌گزارش theinquirer، گروهي به‌اين نتيجه رسيده‌اند که به‌کمک يک دانگل خارجي مي‌توان بدون آن که گارانتي و خدمات سوني را از بين برد، روي اين سيستم عامل، لينوکس نصب کرد.

در حال حاضر سيستم فايل FAT32 توسط اين گروه پشتيباني مي‌شود و به‌زودي پشتيباني از NTFS نيز انجام خواهد شد. عمليات جيل‌بريک کردن که با کمک يک دانگل به‌نام PS Jailbreak انجام مي‌شود، کاملا قابل به‌روزرساني است و با به‌روزرساني فرم‌ور PS3 نيز به‌روز مي‌شود. در حالت کلي، اين دستگاه يک درايو يو‌اس‌بي است که نصاب ساده‌اي دارد و از GUI استفاده مي‌کند و باعث مي‌شود کنسول آجر (Brick) نشود.

اين دستگاه در آمريکا، ژاپن و کره کار مي‌کند. همچنين مي‌توان از بازي‌ها در هارد داخلي يا هارد اکسترنال بک‌آپ گرفت و مستقيما از طريق همين رابط کاربري آنها را بارگذاري کرد. از اين‌رو نيازي هم به خريد بلوري‌برنر و ديسک‌هاي آن نيست.

http://jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100884372732

بله درسته ، حتی میشه سیستم عامل های دستساز و برنامه های دستنویس رو هم روش اجرا کرد . و با در آوردن دانگل همه چیز به حالت عادی بر میگرده . من کاتالوگی که از سایت ChipSpain خوندم نوشته بود که در حقیقت بوت سکتور رو عوض میکنه و قبل از بالا اومدن فرمور دستگاه شما برنامه خودتون رو بوت میکنید . درست مثل زمانی که دیسک بوت میزارید توی کامپیوترتون و به جای سیستم عاملتون اون دیسک لود میشه . برای همینه که سازنده ادعا کرده با تغییر فرمور سونی نمیتونه جلوش رو بگیره . خود دانگل گویا فرمور 3.41 که دستکاری شده رو قبل از فرمور اصلی اجرا میکنه و بعدش شما هر کاری بخواید میکنید .

10. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اگه با 15 یا 20 تومن بشه ه.ک.ش کرد خوبه ولی 100 تومن خیلی زیاده .

حالا نمی خوام بحث سر انحصاری راه بندازم ولی

کی می تونه MGS , Uncharted 2 , Killzoen رو بازی کنه و از هیجان دق نکنه !!!

واقعا این بازی ها زیبا هستند . حالا من نمی دونم شما چرا همچین حرفی می زنی !

تا چند وقت دیگه GT و Kill zone 2 میاد و دیگه کی می تونه جلو خودشو بگیره که PS3 نخره .
    حالا اگه می گفتیم X360 همش 3- 4 تا انحصاری درست و حسابی داره همه می گفتید : نه بازی هاش همش خوبه حالا از Crack down و 3N 2 گرفته تا Alan wake .
    XBOX 360 هم فقط 2 تا بازی انحصاری داره که ارزش اونقدر پول خرج کردن رو داشته باشه :
    fable - alan wake

دمت گرم رفیق یعنی میخوای بگی MGS4 با اون عظمت ارزش بازی کردن نداره یا مثلا انچارتد 2 که برنده جایزه E3 شد یا kZ2 که وقتی اومد همه رو انگشت به دهن کرد و...(حال ندارم اسم ببرم)
    من گفتم ارزش بازی کردن نداره ؟
    من میگم ارزش اونقدر خرج کردن رو نداره .
    بازیهایی اونقدر ارزش خرج کردن دارن که تو سبک خودشون تک باشن .
    پلی استیشن Killzone داره - 360 هم Halo داره
    پلی استیشن uncharted داره - 360 هم gears of war داره
    پلی استیشن GT داره - 360 هم Forza داره
    پلی استیشن MGS داره - 360 هم SC داره
    2 مورد استثنا هست
    پلی استیشن GOW و HR داره و 360 نداره .
    360 هم FABLE و Alan Wake داره و پلی استیشن نداره .
    Last edited by Alireza.M67; 30-08-2010 at 20:26.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اگه با 15 یا 20 تومن بشه ه.ک.ش کرد خوبه ولی 100 تومن خیلی زیاده .

به نظر من با 500 تومن هم هکش کنند ارزش داره ، بگو چرا ؟ چون میتونی روش HomeBrew اجرا کنی . من الان نه دست به PSP میزنم نه 360 نه Ps2 نه چیز های دیگم . فقط با Wii ور میرم فقط و فقط به خاطر HomeBrew ، نمیدونی چه حالی میده این HomeBrew حالا فکر کن روی یک سخت افزار قوی تر هم باشه دیگه محشره . بازی کپی که زیاد مهم نیست - میری GameStop بازی میخری 10 یورو

این یعنی اینکه من میرم دوباره یه Ps3 میخرم ، Ps3 ای که دو سال پیش ردش کردم رفت

XBOX 360 هم فقط 2 تا بازی انحصاری داره که ارزش اونقدر پول خرج کردن رو داشته باشه :
    fable - alan wake
    360 فقط برای بازی های مالتی خوبه ، انحصاری ها فوقش 10 تان بیشتر که نیستن !

13. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پلی استیشن MGS داره - 360 هم SC داره
    رفیق تو که با این حرفت MGS رو 2 شقه کردی گذاشتی کنار که..!!!
    خدایی اگه چند وقت دیگه تاپیک مقایسه MGS رو با IGI ببینم تعجب نمیکنم

15. 3 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

خوب یه خبر بسیار خوب !
    با عنوان :

Hackers claim success in cloning PSJailbreak, improving shell-code

Well known hacking PR guru Mathieulh has stated the following on his Twitter page - "Someone from our group just successfully cloned the psjailbreak dongle. Going to improve the shell code soon." Interesting stuff, if true, it just goes to show how 'easy' this device is to clone and the potential even bigger Migraine Sony will have if they try to stop every development

متاسفانه عجله دارم و باید برم جایی و وقت نمیکنم ترجمش کنم ولی فکر کنم همه متوجه موضوع بشن!

17. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •