دوست من خیر شما نمی تونین شخصیت بازی رو تغییر بدین.شما در نقش شخصی به نام ویتو هستین که در این عکس از چپ دومین نفر با کلت هستین.
![]()
دوست من خیر شما نمی تونین شخصیت بازی رو تغییر بدین.شما در نقش شخصی به نام ویتو هستین که در این عکس از چپ دومین نفر با کلت هستین.
![]()
اقا کسی که به حرف ما توجه نکرد . اگه سایتی سراغ دارین که الان بازی رو میفروشه بگین
پس این عکسو چی می گین؟ :
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این عکس نشون میده که حتما یه سری امکاناتی بعدا با طی کردن مراحلی داده میشه که بشه تغییر چهره داد یا ممکنه اصلا مرحله طوری باشه که ویتو رو باید تغییر چهرش بدن و گریمش کنن.
سپاسگذارم.
دوسته من اولا بازی کرک نشده که بخواد فروخته شه.اینجا هم بی کرک داره میفروشه.دوما این عکس احتمالا برای بخش مولتی پلیر بازیه البته اگر داشته باشه.![]()
خوبه همیشه شما یک طرفه به قاضی میری.در جواب هم باید بگم من هم فکر نکنم بشه با کسی دیگه ای بازی کرد مگر به قول ایشون مال بخش چند نفره بازی باشه که اگر وجود داشته باشه که فکر نکنم باشه.
در مورد فروش این بازی من خودم نخریدم ولی اینحا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sitebazi رو به جای نقطه چین بزارید.![]()
دقیقا این عکس بخش مالتی پلیر بازی هست
سلام این بازی چه سیستمی برای اجرا می خواد؟
دانلود نسخه مولتی 5 (5زبانه)
خود بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by noproblem; 22-08-2010 at 23:53.
بی کرک بودنش مهم نیست بعدا کرکش می کنم . فقط دوستان یک جای معتبر معرفی کنین مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)