تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 42 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تقريبا دو هفته پيش گرفتم 2.370.000 تومن.
    تصويرش خوبه ولي usb واقعا بيخودي داره كه فقط چند تا فرمت رو اون هم با كلي ناز وادا اجرا مي كنه . كه اين راجع به همه مدل هاي سوني صادقه. كلا به نسبت امكاناتش به قيمتش نمي ارزه! من هم به اسرار خانمم سوني گرفتم . اگر رو برند تعصب نداري سام وlg مدل هاي خوبي دارن.
    اين nx700 هم با پايه خودش قيافه انچناني نداره وحتي كمي بي ريخت هم هست! ولي با اون پايه مخصوصي كه البته جداگانه بايد بخري قضيه خيلي فرق ميكنه!!
    البته اون پایه فلزی با خود تلویزیون داده میشه (این پایه طراحی فوق العاده ای داره و ساخت خود ژاپن هستش)

البته با پایه خودش هم خیلی جذابه چون قابلیت گردش در 4جهت رو داره (در صورتی که EX700 و سایر مدلها فقط در 2جهت چپ و راست میچرخن)

ولی مدلای NX700 هم چپ و راست و هم بالا و پایین (یعنی میتونی کاری کنی که با پایه معمولی هم مثل اون پایه استیل تو حالت زاویه 6درجه وایسه!!!!)

آدرس و شماره مغازه تو بانه رو هم دارم .(علاوه بر من یکی دیگه از دوستان هم از اونجا یه 46NX700 خرید کرده بود و به نظر آدم درستی میومد)

2. 4 کاربر از amin GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته اون پایه فلزی با خود تلویزیون داده میشه (این پایه طراحی فوق العاده ای داره و ساخت خود ژاپن هستش)

البته با پایه خودش هم خیلی جذابه چون قابلیت گردش در 4جهت رو داره (در صورتی که EX700 و سایر مدلها فقط در 2جهت چپ و راست میچرخن)

ولی مدلای NX700 هم چپ و راست و هم بالا و پایین (یعنی میتونی کاری کنی که با پایه معمولی هم مثل اون پایه استیل تو حالت زاویه 6درجه وایسه!!!!)

آدرس و شماره مغازه تو بانه رو هم دارم .(علاوه بر من یکی دیگه از دوستان هم از اونجا یه 46NX700 خرید کرده بود و به نظر آدم درستی میومد)

راستش سليقه ايه. اگر چشمت NX700 رو گرفته و باقيمت هم مشكل نداري خوب حتما همونو بگير. نهايتا يك سينما هم ميگيري مشكل محدوديت usb هم حل ميشه.
    راجع به پايه هم من توي تاپيك خدا بيامرز قيمت ها توي اون شهر مرزي كه اسمشو نگو(به قول بعضي اعضاي فوروم) خوندم كه چند نفر كه گرفته بودن اينطور ميگفتن.باز هم شما يك پرس وجو بكنيد .

4. 5 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

راستش سليقه ايه. اگر چشمت NX700 رو گرفته و باقيمت هم مشكل نداري خوب حتما همونو بگير. نهايتا يك سينما هم ميگيري مشكل محدوديت usb هم حل ميشه.
    راجع به پايه هم من توي تاپيك خدا بيامرز قيمت ها توي اون شهر مرزي كه اسمشو نگو(به قول بعضي اعضاي فوروم) خوندم كه چند نفر كه گرفته بودن اينطور ميگفتن.باز هم شما يك پرس وجو بكنيد .
    آقا من از همون شهر مرزی گرفتم پایه رو هم داد آقا امین هم این تی وی رو داره و از همون جا گرفته.به ایشون هم پایه رو مجانی داده

6. 3 کاربر از erfandj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان و اساتید محترم ازهمه دوستان واساتید که اطلاعات خوبی رو در این تاپیک گذاشتند ممنونم چون واقعآ در انتخاب درست تاثیر بسزایی داشت من بلاخره این NX700 رو با راهنمایی و تجربه شما دوستان انتخاب کردم و خریدم . . اون پایه فلزی رو هم جدا حساب کردند .
    Last edited by baghbanzadeh; 23-06-2011 at 12:05.

8. 5 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان و اساتید محترم ازهمه دوستان واساتید که اطلاعات خوبی رو در این تاپیک گذاشتند ممنونم چون واقعآ در انتخاب درست تاثیر بسزایی داشت من بلاخره این NX700 رو با راهنمایی و تجربه شما دوستان انتخاب کردم و خریدم . البته هنوز به دستم نرسیده . اون پایه فلزی رو هم جدا حساب کردند .
    آقا مبارک باشه .چند تموم شد براتون؟

10. 4 کاربر از erfandj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zerocold5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه ادرس و تلفن رو واسه من پیغام بدی ؟؟

فوریه

دارم میرم بانه چند روز دیگه

12. 3 کاربر از zerocold5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خيلي ممنون درباره قيمت پيغام خصوصي فرستادم .

يه سئوال ميخواستم بدونم كه شما از قابليت اينترنت ويدئو NX700 استفاده كرديد يا نه اگه جواب مثبت هست ميشه بگيد چطور ؟

سپاس
    Last edited by baghbanzadeh; 23-06-2011 at 12:02.

14. 2 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خيلي ممنون درباره قيمت پيغام خصوصي فرستادم .

يه سئوال ميخواستم بدونم كه شما از قابليت اينترنت ويدئو NX700 استفاده كرديد يا نه اگه جواب مثبت هست ميشه بگيد چطور ؟

سپاس
    خیلی متشکرم.نه هنوز راه ننداختم.اگه اشباه نکنم مودم وایرلس میخواد(درسته؟) که من ندارم.راستی هر چی ترفندو غیره ازش یاد گرفتی ماروهم بی خبر نزار.
    یه چیزم بگم اگر خواستی تیونر دیجیتالشو فعال کنی بایستی کشور رو استرالیا انتخاب کنی .به این طریق که یا اولین باره که تلویزیون روشن میشه و تنظیمات اولیه پدیدار میشه که کشور رو استرالیا میذاری
    یا اینکه قبلا روشن شده و کشور مثلا ایران انتخاب شده که در این صورت باید یه بار ریست فکتوری بکنی و دوباره توی تنظیمات اولیه کشور رو استرالیا بزاری(در این صورت متاسفانه زبان فارسی تلویزیون فعال نمیشود)
    این ترفندو دوست بسیار عزیزمونsony shop بهم آموزش داد

16. 5 کاربر از erfandj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

خیلی متشکرم.نه هنوز راه ننداختم.اگه اشباه نکنم مودم وایرلس میخواد(درسته؟) که من ندارم.راستی هر چی ترفندو غیره ازش یاد گرفتی ماروهم بی خبر نزار.
    یه چیزم بگم اگر خواستی تیونر دیجیتالشو فعال کنی بایستی کشور رو استرالیا انتخاب کنی .به این طریق که یا اولین باره که تلویزیون روشن میشه و تنظیمات اولیه پدیدار میشه که کشور رو استرالیا میذاری
    یا اینکه قبلا روشن شده و کشور مثلا ایران انتخاب شده که در این صورت باید یه بار ریست فکتوری بکنی و دوباره توی تنظیمات اولیه کشور رو استرالیا بزاری(در این صورت متاسفانه زبان فارسی تلویزیون فعال نمیشود)
    این ترفندو دوست بسیار عزیزمونsony shop بهم آموزش داد

ممنونم : حتمآ : اینکه گفتید تنضیمات ----- رو رو کشور استرالیا بزارید یعنی هیچ زبان دیگه ای رو نمیشه انتخاب کرد مثلآ انگلیسی ؟ در مورد مشکل زبان فارسی که تو ----- فعال نیست نمیشه فریمورش رو آپدیت کرد تا درست شه راهی نیست که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟؟
    سپاس

18. 3 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

ممنونم : حتمآ : اینکه گفتید تنضیمات ----- رو رو کشور استرالیا بزارید یعنی هیچ زبان دیگه ای رو نمیشه انتخاب کرد مثلآ انگلیسی ؟ در مورد مشکل زبان فارسی که تو ----- فعال نیست نمیشه فریمورش رو آپدیت کرد تا درست شه راهی نیست که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟؟
    سپاس
    سلام من منظورم ر س ی و ر نبود.تلویزیون nx 700 خودش مجهز به تیونر دیجیتاله.میتونید کانالهای صداوسیمارو باکیفیت دیجیتال وبه وسیله آنتن معمولی دریافت کنید .بدون نیاز به ر س ی و ر وست تاپ باکس و هر چیز دیگه ای.
    فقط کافیه کشور رو تو تنظیمات تلویزیون استرالیا بزارید.چون سیستم پخش دیجیتالی تو این تلویزیون برای کشور ایران برنامه ریزی نشده.فقط همون طور که گفتم زبان فارسی رو در این حالت نمیتونید انتخاب کنید که البته مسئله ای نیست.من خودم با انگلیسی بیشتر حال میکنم.
    ذر ضمن کشور رو اگه استرالیا بزارید میتونید زبان دستگاه رو انگلیسی بزارید.فقط فارسی رو نمیتونید
    Last edited by erfandj; 31-08-2010 at 16:41.

20. 6 کاربر از erfandj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •