ممنون . آره دارم اين كار رو از رو همون 2d ي مي زنم.
سعيم رو مي كنم ببينميم چي مي شه.
خوب آره يه خورده اي فرق داره اما حالا ديگه ... بيخيال. آخه هر بار كه بخوام تغيير بدم بايد بين ZB و MAYA كار رو بچرخونم و از تك تكشون normal map بگيرم. مي خواستم اين كار رو سر ، سه سوت بزنم . ديگه خيلي داره دير مي شه . فكر كنم ديگه از مرحله ي مدل سازي در بيايم و بريم سر باقي قسمت ها بهتر باشه.خودت بشین نگاه کن ببین مثل کانسپت شده؟
بالاش رو باید پهن تر کنی( باید کشش بدی)
ان شائ الله اونجا جبران شه.
بعد از اين هم چند تا كار ديگه دارم كه اونا رو هم مي خوام تا آخر شهريور ، يا حداكثر آخر مهر تمومشون كنم.البته با كمك شما دوستان.
ممنون.
راست مي گي . راستش يه چند بار هم سرد شده بودم. راستي الان دوتا چيز ديگه به ذهنم رسيد كه به جاي چاقو بدم دستش.1- گل . 2- مار .کارت تا اینجا خیلی خوب شده...
نمیخواد اینقد به خودت گیر بدی! تازه یه خورده از ایده و ذهن خودت هم استفاده کن. اون ایده ی چاقو تو دستش جالبه.
زیاد بهش ور نرو ممکنه زده شی. با تکسچر و رندر نهایی، کار خیلی قشنگتر هم میشه.
ممنون.
ممنون دوست هم استاني.آفرين دوست عزيز
خيلي خوب شده
تبريك ميگم
ميدونم كار داره ولي سعي كن رو موهاش بيشتر كار كني
اون قضيه چاقو هم خوبه ولي يكم به بچه جماعت نميخوره ، قاتل كه نيست![]()
به جاي اون يه چيزه ديگه بزار كه تيز نباشه خودشو بكشه يا كسي رو
در كل منتظر يه كار Nice & perfect هستم
هم استاني![]()
موها كه ديگه كارش تمومه فقط چون با سيستمم رندرش زيادي طول مي كشه يا اصلا رندر نمي شه ، اين جوري گذاشتمش كه زمان كمتري هم صرف كنه. مخصوصا كه اين ها هم رندر تست هستند.
وقتي كار تموم شد يا بايد رو لپ تاپ داداشم رندرش كنم يا بدمش به حسين ، زحمتش رو بكشه.
اما اگر منظور حالتش هست ، كه ... نمي دونم ، اما تا همينجاش هم پوستمون رو كند.
راستي مگه فقط قاتل ها چاقو تو دست مي گيرند ؟؟!!
اين بنده خدا هم مي خواد پرتقال پوس بگيره ، بخاطر همين يه شمشير تو دستش مي ذارم
راستي در جواب قبلي گفتم.
گل و يا مار رو هم مي شه گذاشت. البته احتمال گل 99% بيشتر از بقيه هست. چون حوصله ي مدل كردن و بقيه ي كار هارو براي اين فرعيات ندارم.
اما خيلي دوست داشتم كه يه گل آدمخوار بدم دستش. اما باز فكر نكنم حوصله ي مدل كردن و ... رو داشته باشم.
----------------------------------
خوب موقعي كه خواستم ابرو ها رو هم با همين پلاگين درست كنم .... بيخيالش شدم.
ابرو ها رو تو خود ZB درست مي كنم و تكسچر مي دم.
منتظر باشيد.
موفق باشيد.
يا علي.