دروگبا: تا 5 سال دیگر در اوج می مانم
سایت گل- دیدیه دروگبا معتقد است که در مقایسه با فصل اولی که به رختکن چلسی پیوسته پیشرفتهای زیادی داشته و می خواهد تا 5 سال دیگر در رختکن این تیم بماند
ستاره ساحل عاجی چلسی در اولین دیدار تیمش در رقابتهای این فصل لیگ برتر موفق شد تا با هت تریکی تماشایی، نقش مهمی در پیروزی 0-6 چلسی مقابل وست بروموویچ داشته باشد و اکنون او از ماه ژانویه که از جام ملتهای آفریقا به لندن بازگشته است، 21 گل به ثمر رسانده.
دروگبا معتقد است که جراحی ای که چندی پیش برروی ساق پایش انجام داد ، او را جوان ساخته و اعتقاد دارد که می تواند برای چندین سال در اوج به فوتبالش ادامه دهد.
دروگبا در صحبتهایی به دیلی میل گفت:« من در سی و دو سالگی به مراتب بهتر از 6 سال پیش که به استمفورد بریج آمده بودم، هستم.الان گلهای بیشتری را به ثمر می رسانم و آرامش بیشتری دارم و در زمین با خونسردی بیشتری حرکت می کنم که این بسیار موثر است.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مایکل اوون: می خواهم چهار یا پنج سال دیگر بازی کنم
سایت گل- مایکل اوون، مهاجم تیم منچستریونایتد، معتقد است که می تواند برای چهار یا پنج فصل دیگر در بالاترین سطح فوتبال اروپا بازی کند.
این ستاره سابق لیورپول در چند سال اخیر دائما با مصدومیت دست و پنجه نرم کرده اما سال گذشته با این امید که بتواند به روزهای خوبش برگردد، به منچستریونایتد پیوست.
او در مصاحبه با نشریه سان گفت:" من اکنون 30 ساله هستم و می دانم که نمی توانم در همه بازی ها حضور داشته باشم. مصدومیت های زیادی را پشت سر گذاشته ام و هر بار که مصدوم شده ام، آرامشم را از دست داده ام اما زندگی ادامه دارد.
من سبک بازی ام را تغییر داده ام و اکنون بازیکن متفاوتی شده ام و به همین دلیل فکر می کنم می توانم چهار یا پنج سال دیگر نیز در بالاترین سطح بازی کنم.
ترجیح می دهم به بازی در منچستریونایتد ادامه بدهم جایی که هر روز با تعدادی از بهترین های اروپا تمرین می کنم و زیر نظر یکی از بهترین مربیان همه دوران تمرین می کنم."
منچستری ها فصل جدید لیگ برتر را با دیدار مقابل نیوکاسل یونایتد آغاز می کنند و اوون معتقد است که می تواند نقش مهمی در رقابت های این فصل در تیم ایفا کند.
" اگر یوناتید این فصل نیز 60 بازی انجام بدهد، من می توانم نقش مهمی در تیم بازی کنم و در بسیاری از بازی ها حضور داشته باشم. من با گری نویل در این مورد صحبت کردم. همه ما اهمیت داشتن یک تیم با بازیکنانی قدرمند و مربی ای که می داند چطور از بازیکنانش استفاده کند را درک می کنیم.
به همین خاطر من هر روز به سختی تمرین می کنم تا آماده باشم زیرا مطمئنم که فرصت بازی به من نیز خواهد رسید."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید