تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 376 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

شانسو نگاه دقیقه نود رینا گل به خودی زد.
    نتیجه نهایی 1-1 مساوی ، گل ها : انگوگ (لیورپول) ، رینا (لیورپول،گل به خودی)
    شما بازی رو دیدید؟درسته موقعیت های گل آنچنانی نداشت اما به هر حال ارسنال نسبت به لیورپول اونم در آنفیلد بدون حضور چند بازیکنش کاملا سر بود.
    ضربه ی شماک به تیر دروازه خورد و توی اون شلوغی رینا قصد بیرون کردن توپ رو داشت که اتفاقی وارد دروازه شد.
    فقط 5-6 دقیقه نیمه ی دوم وقت اضافه داشت .لیورپولی ها خیلی وقت رو تلف میکردن و اینکه خیلی تو لاک دفاعی بودن البته با اینکه ده نفره بودن حق داشتن.خوب هم دفاع میکردن .دفاع خوب در فوتبال یک هنره.دفاع کردن از حمله کردن واقعا سخت تره.
    درکل حق ارسنال بود که گل بزنه.
    شما اون تکلی که جوکل رو پای کوسیلنی کرد رو حتما ببین جفت پا و محکم بهش خطا زد من بودم دو تا قرمز میدادم
    جوکل هم در نیمه ی اول خوب بازی میکرد.
    بهترین بازیکن های لیورپول هم جرارد و کرگر و جانسن بودن
    توی ارسنال هم نصری روسیچکی و تاحدودی شماک

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما بازی رو دیدید؟درسته موقعیت های گل آنچنانی نداشت اما به هر حال ارسنال نسبت به لیورپول اونم در آنفیلد بدون حضور چند بازیکنش کاملا سر بود.
    ضربه ی شماک به تیر دروازه خورد و توی اون شلوغی رینا قصد بیرون کردن توپ رو داشت که اتفاقی وارد دروازه شد.
    فقط 5-6 دقیقه نیمه ی دوم وقت اضافه داشت .لیورپولی ها خیلی وقت رو تلف میکردن و اینکه خیلی تو لاک دفاعی بودن البته با اینکه ده نفره بودن حق داشتن.خوب هم دفاع میکردن .دفاع خوب در فوتبال یک هنره.دفاع کردن از حمله کردن واقعا سخت تره.
    درکل حق ارسنال بود که گل بزنه.
    شما اون تکلی که جوکل رو پای کوسیلنی کرد رو حتما ببین جفت پا و محکم بهش خطا زد من بودم دو تا قرمز میدادم
    جوکل هم در نیمه ی اول خوب بازی میکرد.
    بهترین بازیکن های لیورپول هم جرارد و کرگر و جانسن بودن
    توی ارسنال هم نصری روسیچکی و تاحدودی شماک
    نه من بازی رو ندیدم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

لینک دانلود گل های بازیه لیورپول - آرسنال:
    ★★★ لیورپول 1 - 0 آرسنال (انگوگ)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لیورپول 1 - 1 آرسنال (رینا) (گل به خودی)
    کد:

گل های بازی چلسی رو هم به زودی میزارم!
    یاعلی

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض مالودا- هنوز آماده نیستیم

فلورانت مالودا بر این باور است که به زودی بازیکنان تیمش به آمادگی کامل می رسند
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، فلورانت مالودا یکی از 3 گلزن دیدار اول تیمش برابر وست بروموویچ در گفتگویی با وب سایت رسمی باشگاهش گفت" عکس العمل فوق العاده ای نسبت به پیش فصل خود داشتیم ، برای ما خیلی مهم بود که شروع خوبی داشته باشیم ، چرا که ما قهرمان فصل گذشته هستیم و همه می خواهند در برابر ما پیروز شوند.پس این شروع خوبی بود تا به همه یادآوری کنیم که ما تیم قهرمان هستیم"
    وی ادامه داد " ما چهار بازی در پیش فصل را از دست دادیم و این نتیجه دیگر در چلسی اتفاق نخواهد افتاد. اما ما می دانیم زمانی که لیگ شروع می شود تمامی بازیکنان در حال شروع بازیشان هستند ، بازیکنان زیادی به دلیل جام جهانی دیر رسیدند که آماده شدن آنها احتیاج به زمان دارد و باید صبور بود.ما به پیشرفت خود ادامه خواهیم داد چرا که هنوز آماده نیستیم"

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رایان گیگز: دوست دارم سرمربی منچستریونایتد یا تیم ملی ولز شوم

سایت گل- رایان گیگز، ستاره باتجربه تیم منچستریونایتد، دوست دارد پس از پایان دوران بازی اش به مربیگری بپردازد و به دنبال است که روزی هدایت تیم منچستریونایتد یا تیم ملی ولز را بر عهده بگیرد.

این بازیکن 36 ساله چند دوره مربیگری را نیز پشت سر گذاشته است و شاید پس از ستاره هایی مانند استیو بروس و مارک هیوز، او دیگر بازیکن شیاطین سرخ باشد که پا به دنیای مربیگری می گذارد.

او در مصاحبه با نشریه نیوز آو د وورلد گفت:" هدف من هدایت یکی از تیم های منچستریونایتد یا تیم ملی ولز را بر عهده بگیرم. من برای رسیدن به این هدف خودم را آماده کرده ام و این طور نیست که منتظر اتمام دوران بازی ام باشم و بعد فکر کنم که چه کار می خواهم بکنم.

فوتبال بخش مهمی از زندگی من است و پایان آن در انتهای 30 سالگی و جدا شدن از آن برای من بسیار دشوار است. اگرچه در این شغل استرس زیادی وجود دارد اما بازیکنان زیادی هستند که به دنیای مربیگری پای می گذارند و از آن لذت می برند. فکر می کنم روی کین یکی از کسانی است که از مربیگری خیلی لذت می برد."

کد:
    برباتوف: يونايتد بايد نيوکاسل را ببرد

سايت گل – ديميتار برباتوف، مهاجم منچستريونايتد گفته که تيمش بايد پس از بردن کاميونيتي شيلد کارش را با پيروزي مقابل نيوکاسل در ديدار دوشنبه ادامه دهد.

يونايتد در کاميونيتي شيلد چلسي را سه بر يک برد و برباتوف در آن بازي با ضربه‌اي چيپ گل زد.

برباتوف مي‌گويد: «بردن تيمي بزرگ مانند چلسي هميشه خوب است. آنها رقيب احتمالي ما در ليگ برتر هستند و اين پيروزي بي‌ترديد به همه – بازيکنان،‌ مربيان و طرفداران – روحيه بسياري مي‌دهد. بازي سختي بود اما شايسته پيروزي بوديم. البته اگر فصل را با پيروزي مقابل نيوکاسل شروع نکنيم نتيجه آن بازي به کارمان نمي‌آيد.»

برباتوف همچنين گفت بازي مقابل تيم تازه صعودکرده نيوکاسل ديداري دشوار براي يونايتد است: «مي‌دانيم که بازي سختي خواهد بود و هرچند که چند بازيکن ما هفته گذشته ديدارهاي ملي برگزار کرده‌اند، اما به خوبي آماده شده‌ايم و هر روز سخت تمرين مي‌کنيم تا مطمئن شويم فصل را با سه امتياز آغاز خواهيم کرد.»

در ديدار امروز دو تيم برباتوف مقابل کريس هاتن، مربي سابقش در تاتنهام قرار خواهد گرفت. مهاجم يونايتد از او ستايش کرده است: «با هاتن در تاتنهام کار کردم. او انساني بزرگ و مربي بزرگي است. براي او آرزوي موفقيت مي‌کنم، البته به جز در بازي امروز!»

کد:
    پیشنهاد پله به نیمار: به چلسی نرو

سایت گل – پله از نیمار، یکی از درخشان‌ترین استعدادهای برزیل خواسته ابتدا به رشد خود در کشورش ادامه دهد و سپس به اروپا برود.

پله که خود اسطوره سانتوس است نیمار را یکی از بهترین مهاجمان جوان برزیل می‌داند. او در اولین دیدار ملی خود مقابل آمریکا گل هم زد.

چلسی 17 میلیون پوند برای خرید نیمار پیشنهاد داده بود که سانتوس آن را رد کرد.

آبی‌ها که رامیرس، بازیکن برزیلی دیگری را خریده‌اند قصد دارند تا پایان ماه نیمار را بخرند. پله امیدوار است که این اتفاق نیفتد.

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دروگبا: تا 5 سال دیگر در اوج می مانم

سایت گل- دیدیه دروگبا معتقد است که در مقایسه با فصل اولی که به رختکن چلسی پیوسته پیشرفتهای زیادی داشته و می خواهد تا 5 سال دیگر در رختکن این تیم بماند

ستاره ساحل عاجی چلسی در اولین دیدار تیمش در رقابتهای این فصل لیگ برتر موفق شد تا با هت تریکی تماشایی، نقش مهمی در پیروزی 0-6 چلسی مقابل وست بروموویچ داشته باشد و اکنون او از ماه ژانویه که از جام ملتهای آفریقا به لندن بازگشته است، 21 گل به ثمر رسانده.

دروگبا معتقد است که جراحی ای که چندی پیش برروی ساق پایش انجام داد ، او را جوان ساخته و اعتقاد دارد که می تواند برای چندین سال در اوج به فوتبالش ادامه دهد.

دروگبا در صحبتهایی به دیلی میل گفت:« من در سی و دو سالگی به مراتب بهتر از 6 سال پیش که به استمفورد بریج آمده بودم، هستم.الان گلهای بیشتری را به ثمر می رسانم و آرامش بیشتری دارم و در زمین با خونسردی بیشتری حرکت می کنم که این بسیار موثر است.»

کد:
    مایکل اوون: می خواهم چهار یا پنج سال دیگر بازی کنم

سایت گل- مایکل اوون، مهاجم تیم منچستریونایتد، معتقد است که می تواند برای چهار یا پنج فصل دیگر در بالاترین سطح فوتبال اروپا بازی کند.

این ستاره سابق لیورپول در چند سال اخیر دائما با مصدومیت دست و پنجه نرم کرده اما سال گذشته با این امید که بتواند به روزهای خوبش برگردد، به منچستریونایتد پیوست.

او در مصاحبه با نشریه سان گفت:" من اکنون 30 ساله هستم و می دانم که نمی توانم در همه بازی ها حضور داشته باشم. مصدومیت های زیادی را پشت سر گذاشته ام و هر بار که مصدوم شده ام، آرامشم را از دست داده ام اما زندگی ادامه دارد.

من سبک بازی ام را تغییر داده ام و اکنون بازیکن متفاوتی شده ام و به همین دلیل فکر می کنم می توانم چهار یا پنج سال دیگر نیز در بالاترین سطح بازی کنم.

ترجیح می دهم به بازی در منچستریونایتد ادامه بدهم جایی که هر روز با تعدادی از بهترین های اروپا تمرین می کنم و زیر نظر یکی از بهترین مربیان همه دوران تمرین می کنم."

منچستری ها فصل جدید لیگ برتر را با دیدار مقابل نیوکاسل یونایتد آغاز می کنند و اوون معتقد است که می تواند نقش مهمی در رقابت های این فصل در تیم ایفا کند.

" اگر یوناتید این فصل نیز 60 بازی انجام بدهد، من می توانم نقش مهمی در تیم بازی کنم و در بسیاری از بازی ها حضور داشته باشم. من با گری نویل در این مورد صحبت کردم. همه ما اهمیت داشتن یک تیم با بازیکنانی قدرمند و مربی ای که می داند چطور از بازیکنانش استفاده کند را درک می کنیم.

به همین خاطر من هر روز به سختی تمرین می کنم تا آماده باشم زیرا مطمئنم که فرصت بازی به من نیز خواهد رسید."

کد:

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

به نظر من چرت ترین سایت خبری ورزشی گل هست و در کنار اون فوتبال 3 و ...
    شایعاتی که گل میگه ده برابر خبرهای واقعیش هست.اما از هیچی بهتره.
    دیلی میل -میرور-اسکای اسپورت به نظرم بهترینه

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

به نظر من چرت ترین سایت خبری ورزشی گل هست و در کنار اون فوتبال 3 و ...
    شایعاتی که گل میگه ده برابر خبرهای واقعیش هست.اما از هیچی بهتره.
    دیلی میل -میرور-اسکای اسپورت به نظرم بهترینه

دوست عزيز شدايدا حرفت تاييد ميشه...گل واقعا خبراش چرته......
    تو روز روشن ميگه الان شبه!!!

---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------

منچستر يونايتد هم كه 3-0 نيوكاسل رو شكست داد...به زودي گل هارو HD اپ ميكنم....

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اول از همه برد شیرین منچستریونایتد رو به همه هوادارا تبریک میگم... ایشالا لینک دانلود گل ها رو خیلی زود قرار میدم...
    این هم عکس هایی از بازی یونایتد - نیوکاسل:

این هم گل های بازی چلسی - وست برومویچ که قولشو داده بودم:
    ★★ چلسی 1 - 0 وست برومویچ (مالودا)
    کد:
    ★★★★ چلسی 2 - 0 وست برومویچ (دروگبا)
    کد:
    ★★ چلسی 3 - 0 وست برومویچ (لمپارد)
    کد:
    ★★ چلسی 4 - 0 وست برومویچ (دروگبا)
    کد:
    ★★★ چلسی 5 - 0 وست برومویچ (دروگبا)
    کد:
    ★★★ چلسی 6 - 0 وست برومویچ (مالودا)
    کد:
    یاعلی

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

شماره 7 برای رامیرس

رامیرس شماره شوچنکو را بر تن خواهد کرد
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، رامیرس که روز جمعه به تیم چلسی اضافه شده است در فصل جاری شماره 7 را بر تن خواهد کرد.
    این بازیکن برزیلی به شماره 8 علاقه بسیاری دارد در حالی که در تیم ملی برزیل برای خود شماره 18 و در تیم بنفیکا شماره 8 را انتخاب کرده بود ، اما در چلسی بازیکنی با نام فرانک لمپارد حضور دارد که این اجازه را به رامیرس نمی دهد که حتی به این شماره فکر کند. از همین رو او شماره 7 ، را که یک سال قبل بر تن آندری شوچنکو بوده است را بر تن خواهد کرد.

=================

چه غلط ها میخواد بکنه ایکبیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •