نه اصلا ارزشش رو نداره
نه اصلا ارزشش رو نداره
عزیز من بد نوشتم، منظورم این بود که این دو تا گوشی رو چند سال قبل دیدم به عنوان گوشی های چینی که بعدا این یکی شد گوشی تمام ایرانی![]()
راستی قبلا گوشی های الکاتل هم بودند با گارانتی نامداران
کلا1100بهتره چون ادم می دونه که حتما یه چندسالی کارمیکنه وخراب نمی سه اما چینی امکانش دران واحده الان نشد چندلحظه دیگه شاید تا چندسال اینده فقط خدا می دونه
برای فعال کردن GPRS ، تنظیمات این گوشی مثلا ایرانی نه تو سایت همراه اول هست نه ایرانسل ، باید دستی فعال بشه .
حرف شما متینه
ولی درستش اینه که
1100 رو فقط منتظری ببینی که باتریش خراب میشه بعد دو ، سه سال بری عوض کنی بعد نو شه
ولی گوشی چینی رو میشماری چند روز کار میکنه فردا پس فردا بری پز بدی من یه گوشی چینی داشتم یک سال کار کرد![]()
تا وقتی که نوکیا و سامسونگ و سونی اریکسون و ... گوشی میزنن، خرید این گوشی های بی کیفیت کار درستی نیست.
به نظر من و خیلی های دیگه این گوشی به درد مغازه دار هایی که زیاد صحبت می کنن می خوره ، میتونن یه ایرانسل و یه همراه اول بذارن توش ، هرچقدر بین شهری صحبت کنن با ایرانسل ارزون تر در میاد ، من هم می خوام این گوشی رو بدم به پدرم یه موبایل با کیبورد Qwerty بگیرم اصلا به درد افرادی که دنبال نصب بر نامه و بازی هستن نمیخوره
Last edited by n-95; 10-09-2010 at 21:08.
ای بابا این ایران هم یه کارهایی میکنه که آدم شاخ در میاره
گوشی چینی رو برداشتن،برچسب پشتش رو کردن ایرانی دادن تو بازار
مردم ایران هم ساده هستن
اشتباه نکنید گوش های چینی بهتر از جی ال ایکس هستند
منم موافقم...k900 چینی به هزارتا جی ال ایکس می ارزه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)