تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 65 از 65

نام تاپيک: هشدار! کاهش شدید ظرفیت، در انتخاب رشته دقت کنید

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اولی مال امسال هست رشته ریاضی

دومی مال پارسال

2. 2 کاربر از 1731 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من نسبت به خیلیا لایق‌ترم که رشته‌ی ادبیات فارسی دانشگاه تهران قبول شم. نمی‌گم نسبت به همه ولی نسبت به خیلیا لایق‌ترم. من حتی عروض و قافیه رو هم خودم تنهایی یاد گرفتم. اگه کتاب تاریخ ادبیات رو تکون بدی هیچ چی نیست که من بلد نباشم. من تستای المپیادای ادبی رو عین چی می‌زنم. درصد ادبیاتم از همه‌ی درصدام بالاتره. من عربی عمومی و اختصاصی رو هم خودم یاد گرفتم. با دوتا کتاب. منطق و اقتصاد رو هم خودم یاد گرفتم. واسه هیچ درسی حتی یه ساعت هم معلم نداشتم. ولی با این بومی گزینی امکانش خیلی کمه که قبول شم. چون دانشگاه تهران فقط 25 نفر می‌گیره و از این 25 نفر فقط و فقط 5 نفر می‌تونن از شهرای دیگه باشن. نمی‌شه انتظار داشت منم توشون باشم. پارسال 50 نفر می‌گرفت. شبانه هم نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با وجود اينكه تعداد شركت كنندگان امسال كنكور از سالهاي اخير بيشتر شده اين كاهش ظرفيت چه طور توجيه ميشه؟؟!!

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

با وجود اينكه تعداد شركت كنندگان امسال كنكور از سالهاي اخير بيشتر شده اين كاهش ظرفيت چه طور توجيه ميشه؟؟!!
    این کاهش ظرفیت در قسمت روزانه و اون هم شهر های بزرگ فقط دلیل سیاسی می تونه داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز وگرامي : با نظرتون در خصوص كاهش ظرفيت پذيرش دانشجو موافقم.وزير محترم علوم دراين خصوص بايستي پاسخگو باشند. به دلايل ذيل:1- چرا باتوجه به چشم انداز برنامه هاي دولت،كه افزايش پذيرش ظرفيت دانشگاهها در آن مصوب گرديده،وزارت علوم تصميم به كاهش آن نموده است. 2- چنانچه در اين خصوص بايستي تصميمي گرفته ميشد، آيا نبايستي در شوراي انقلاب فرهنگي بعد از بحث وبررسي تاييد ميگرديد؟ 3- كاهش ظرفيت در دانشگاههاي مادر ومعتبر وبويژه شهر تهران،بر اساس چه معيار واستدلالي صورت گرفته؟ از آنجاييكه شهر واستان تهران خود با انبوهي از جمعيت داوطلب ادامه تحصيل روبروست،وبعلاوه آن ساير داوطلبين استانهاي ديگر، راغب به ادامه تحصيل در دانشگاههاي اين شهر هستند، آيا افزايش ظرفيت دانشگاهها بخصوص شهر تهران ومراكز استانهاي پر جمعيت ديگر، كاري درست ودر جهت توسعه ساختار علمي و فرهنگي كشور نمي باشد؟ البته پاسخ اين مطالب در خود سوالات موجود است،اما اين هشداري است كه شايد زماني در خصوص مدارس دولتي بعضي از دلسوزان اين انقلاب عنوان مي كردند،كه اكنون كاهش مدارس دولتي وكيفيت پايين اكثر آن و افزايش مدارس غير انتفاعي،ثمره ان بود.جايي كه طلب علم نوين تنها با داشتن سرمايه فراوان و زير پا نهادن ارزشهاي معنوي آن است. با آرزوي پيروزي وسلامتي وسربلندي جوانان ميهن اسلامي ايران

7. این کاربر از Aghakhani222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •