مي دوني چي كم داشت يه كم رابطه ي دارن و دبي رو بيشتر ميكرد و يكم هم در مورد حال دبي بعد از مرگ دارن ميگفت بهتر ميشد در ضمن تو اين كتاب هاي ديگه هم سخصيت اول داستان خوده دارن شارنه؟
مي دوني چي كم داشت يه كم رابطه ي دارن و دبي رو بيشتر ميكرد و يكم هم در مورد حال دبي بعد از مرگ دارن ميگفت بهتر ميشد در ضمن تو اين كتاب هاي ديگه هم سخصيت اول داستان خوده دارن شارنه؟
نه جزئا چهار جلدهحماسه کرپسلی چهار جلده دیگه کلی جزئی نداره.
جـــــان!!؟
يعني الان توي مغازه ها هست ؟ :دي
نه هنوز چاپ نشده،چجوری بره تو مغازه ها؟هنوز دارن شان جلد اولشو ننوشته ولی گفته چهارجلده ودر مورد آقای کرپسلی!
آهان ! پس 3 جلدش كامل شده ! چهار تا بشه ميده بيرون ! گرفتم !
يعني الان همزمان 2 تا رمان با هم مينويسه ؟ چه باحال !
چیچیو گرفتم!!!(ولش نکن)،بعد از آخرین کتابش که نوشت حالا داره این حماسه کرپسلیو مینویسه،هنوز یه جلدشم ننوشته چند بار بگــــم!!!!![]()
دارن شان در آخرین شماره ی شانویل ماهانه خبر داد که انتشار کتاب اول از سری حماسه ی لارتن کرپسلی با عنوان "تولد یک قاتل" حتی قبل از تاریخ اعلام شده خواهد بود و با پایان سپتامبر هوادارن می توانند اقدام به تهیه ی این کتاب از کتاب فروشی های بریتانیا و آمریکا کنند.
او تور های خود در بریتانیا و آمریکا، برای حمایت از انتشار کتاب، را از آخر سپتامبر آغاز خواهد کرد و چند ماه بعد را در کتاب فروشی ها و با ملاقات طرفدارانش سپری خواهد کرد!
دارن شان در شماره ی 122 (سپتامبر 2010) شانویل ماهانه اش نوشت:
[این سپتامبر] برای من ماه بزرگیه. مسلما رویداد اصلی ماه انتشار تولد یک قاتل در آمریکا و بریتانیاست که اولین کتاب از چهارگانه ای درباره ی آقای کرپسلی و زندگی اش پیش از ملاقات دارنه. از انتشار آخرین کتاب من با محوریت خون آشام در بریتانیا شش سال می گذره. و اگرچه سری دیموناتای من مورد استقبال واقع شد، می دونم که تعداد زیادی از شما جای خاصی توی قلبتون برای لارتن، سبا، ونچا، گاونر و بقیه ی گروه کوهستان اشباح دارید و به همین خاطر خوبه که بشه زمان بیش تری با آنها صرف کنید!
من در انگلیس و ایرلند راهی توری برای حمایت از انتشار کتاب می شوم که از پایان سپتامبر شروع شده و در طول هفته ی اول اکتبر ادامه پیدا خواهد کرد. سپس در نیمه ی نوامبر به آمریکا خواهم رفت...
تولد یک قاتل
اگرچه به طور رسمی اکتبر ماهی است که تولد یک قاتل برای فروش عرضه خواهد شد، در واقع تاریخ انتشار آن 30 سپتامبر است...
برای کسانی که هنوز نمی دانند، تولد اولین جلد از چهار کتابی است که حول زندگی لارتن کرپسلی پیش از آشنایی با دارن شان می چرخد.
این یک سری ماجرایی عظیم از هر نظر است. حدود 200 سال را پوشش می دهد، از تمامی قاره ها عبور خواهد کرد، شخصیت های زیادی را عرضه می کند و خطوط داستانی بیش از حد تصور شما خواهد داشت!
در طول داستان شاهد خواهیم بود که چگونه لارتن وارد دنیای اشباح شد، چگونه مراتب اشباح را طی کرد، و چرا تصمیم به ترک قبیله گرفت. با شخصیت های قدیمی و جدید زیادی رو به رو خواهیم شد. و در نهایت با زنی که لارتن به او عشق می ورزید، دوستانی که به او نزدیک بودند و مسیر دشواری که اغلب مواقع طی می کرد آشنا خواهیم شد.
برگرفته از:
darrenshanfans.ir
يعني براي گرفتن كتاب بايد بريم آمريكا يا بريتانيا ؟و با پایان سپتامبر هوادارن می توانند اقدام به تهیه ی این کتاب از کتاب فروشی های بریتانیا و آمریکا کنند.
اينكي خيلي ظلمه
نهدر ضمن تو اين كتاب هاي ديگه هم سخصيت اول داستان خوده دارن شارنه؟
چیکار میشه کرد...يعني براي گرفتن كتاب بايد بريم آمريكا يا بريتانيا ؟
اينكي خيلي ظلمه![]()
فکر کنم تو آمازون سفارش بدی برات میارن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)