تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 7 از 23 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

شما لطف کنی اون دو تا لینک رو یه نگاه بندازی فکر نکنم بیشتر از 10 دقیقه وقت بگیره , مگه تاپیک رو واسه کمک و جواب به بقیه

نزدین؟ اگه اونها رو نگاه نکنید اونوقت باید کل اونا رو اینجا تایپ کنم.

و مشخصه که هیچ کس واسه رتبه ده هزار نمی خونه چون رشته به درد بخوری قبول نمیشه من تصمیم گرفتم واسه رتبه

سه رقمی بخونم.

با تشکر

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

شما لطف کنی اون دو تا لینک رو یه نگاه بندازی فکر نکنم بیشتر از 10 دقیقه وقت بگیره , مگه تاپیک رو واسه کمک و جواب به بقیه

نزدین؟ اگه اونها رو نگاه نکنید اونوقت باید کل اونا رو اینجا تایپ کنم.

و مشخصه که هیچ کس واسه رتبه ده هزار نمی خونه چون رشته به درد بخوری قبول نمیشه من تصمیم گرفتم واسه رتبه

سه رقمی بخونم.

با تشکر
    یه نگاهی انداختم.. کتاب های بدی نیستند ..
    واسه عربی کتاب ایاد کافیه و هیچ کتاب دیگه ای رو توصیه نمیکنم اما تست های کتاب ایاد به نظرم کمی ساده هست ولی در کل کتاب فوق العاده خوبیه .. واسه کتاب های فیزیک رمزینه هم کتاب های ونکاله خوبه اما خیلی زیاده ..
    من خودم اینطور فیزیک کار میکنم با شاگردهام .. به شما میگم شما هم سعی کن همینجوری پیش بری چون نتیجه داده
    اول یه جزوه به دانش آموز میدم که این جزوه رو سعی میکنم مختصر باشه که تو بخش آموزش زیاد معطل نشیم چون فیزیک طوری هست که با حل سوال میشه خیلی چیزا رو یاد گرفت .. شما یه جزوه خوب تهیه کنید که خیلی هم حجمش زیاد نباشه
    بعد یک سری سوال حل میکنم که کمک به درک بهت مطلب کنه .. تو این قسمت از سوالات فیزیک هالیدی و سوالات کتاب درسی هم استفاده میکنم
    بعد واسه دانش آموز یک سری سوالات رو از رو کتاب سازمان سنجش علامت میزنم که حل کنه و بعدش هم یک سری تست تالیفی کار میکنیم
    واسه زبان هم با اینکه خودم تدریس میکنم اما اصلا کتاب های توی بازار رو نگاه هم نکردم .. من نکات لازم رو از کتاب های آیلتس و تافل و FCEو CAE استخراج میکنم و طبق همونا روش های جواب دادن به سوالات رو آموزش میدم و یک جزوه قدیمی هم دارم که گاهی از اون کمک میگیرم
    فقط میدونم تست های اناری خیلی خوبه ولی خیلی زیاده و کتاب فرزام هم از قدیم معروف بوده
    واسه زبان بیشتر از این نمیتونم کمک کنم چون واقعا لزومی ندیدم تا الان که برم از کتاب های فارسی استفاده کنم
    واسه مابقی دروس هم من نظرم اینه که یک جزوه خوب پیدا کن همونو کار کن و تست های سراسری رو چندین بار بزن اگه دیدی تو مبحثی مشکل داری اونوقت یکی از این کتاب ها رو تهیه کن .. چون ایراد این کتاب ها اینه که به دلیل حجم زیاد شما رو خیلی معطل میکنه و لزومی نداره اگه مطلبی رو با یک جزوه و تست کنکور میتونید فرا بگیرید حالا بیایید کلی وقت صرف کنید .. در نهایت هر مبحثی رو که دیدید متوجه نشدید یا تو تست ها نمیتونید خوب تست بزنید اون مبحث رو از رو این کتاب ها بخونید
    در مورد ادبیات هم از رو هر کدوم بخونید خوبه چون باید بعد از عید کتاب سازمان سنجش رو کار کنید که تو پاسخ نامه ی اون همه ی کتاب مرور میشه
    واسه معارف هم علاوه بر اون کتاب گفته شده کتاب مشعلیان از راه علم هم خوبه .. البته این کتاب که گفتم تقریبا کتاب درسیه اما من دیدم که جواب داده و کسانی که همین کتاب رو کار کرده بودن و تست هاشو زده بودن کنکور رو خوب زدن
    بازم سوالی داشتید بپرسید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قلم چی .گاج یا گزینه 2؟؟ نظر شما

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

از راهنمایی ممنون

ولی مشکل اینجاست که من جزوه از کجا پیدا کنم چون اونهایی که کلاس رفتن و پول دادن که نمیدن و بیرون هم که نمیفروشن

یا من ندیدم , در کل فکر نکنم بتونم اصلا به جزوه دسترسی پیدا کنم , من خودم هم با نظر شما کاملا موافقم که لزومی نداره اگه

مطلبی رو با یک جزوه البته کامل و خوب و تست کنکور میشه فهمید و یاد گرفت بیایم کلی وقت صرف خوندن کتابهای قطور کنیم ,

به نظر شما واسه جزوه چکار کنم یا شما کتابهای کدم لینک رو پیشنهاد می کنید؟ لطفا در مورد برنامه ریزی هم راهنمایی کنید

یعنی مثلا من برم از کانون برنامه راهبردی بگیرم یا خودم برنامه ریزی کنم ولی می خوام

طوری باشه که مثل برنامه کانون بشه دو سه بار کتابها رو دراومد و وقت کم نیارم اگه برنامه کانون رو هم اینجا بذارید عالی میشه

و همچنین برنامه پیشنهادی خودتون.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مهندس جان این نظر خواهی رو دقت میکنی ؟؟

6. این کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اولا که لحنتون خیلی غیر مودبانه بود
    ثانیا من کسی رو نفرستادم موسسه خاصی و در ضمن هیچ موسسه ای به من پورسانت نمیده که بخوام کسی رو بفرستم موسسه .. شما فکر میکنی هرکی معلم بگیره یا موسسه بره وقت و پولشو دور ریخته؟؟؟ یعنی همه معلم ها مثل هم هستند؟؟ همه حروم خور هستند و دارن پول مفت میخورن؟؟
    ثالثا شما میگی میخواستی پول بدی میرفتی دانشگاه آزاد.. واقعا فرق دانشگاه شریف و دانشگاه آزاد فقط به شهریشه؟؟؟ اگه اینه که پس هیچکی هزینه نکنه واسه تحصیل و پولشونو جمع کنن همه برن آزاد بخونن.
    در نهایت هم باشه من میرم اطلاعاتم رو به روز میکنم .. از فردا هم هرکی گفت که چی بخونم بهتره من بهش میگم کلاس نرو فقط یه رمزینه بخر تمام مشکلاتت حل میشه..
    در مورد پولی هم که من میگیرم اولا که من از خودم تعریف نکردم و دوما هم من تا الان از هیچ آدمی ساعتی 50 هزار تومن نگرفتم اگه خیلی مشتاق هستید بدونید بنده بین ساعتی 20 تا 40 هزار تومن واسه فیزیک و 15 تا 30.تومن واسه زبان و اونم بر اساس توانایی پرداخت شاگرد پول میگیرم
    در نهایت هم شما که راحت بنده رو محکوم میکنی قبلش یکم کلاهتو قاضی کن ببین حرفی که میزنی منصفانه هست یا خیر.. حرف شما به طور غیر مستقیم معنا های خیلی زننده ای داشت
    در آخر هم یک مطلب رو واسه دونستن شما میگم و دیگه صحبتم رو ادامه نمیدم.. بنده از راه تدریس امرار معاش نمیکنم .. ماکزیمم شاگردی که وقتم اجازه میده داشته باشم 3-4 تا هست و تنها دلیل اینکه درس میدم علاقه زیادم به فیزیک و زبان هست.. من مرتبط با رشتم در یک کارخانه کار میکنم و یک درخواست واسه کار داوطلبانه تو بهزیستی دادم که به احتمال زیاد موافقت نمیشه اما اگه بشه احتمالا همین تعداد شاگرد رو هم نمیتونم درس بدم..
    بنده هیچ جای صحبتم حرف غیر مودبانه ای نزدم.درد دل قشر زیادی از کنکوریها را زدم.حرف من این بود که توی بازار کتابهایی هست که با تدریس بهترین دبیرا برابری کنه.نمونه بارزش کتاب شیمی بهمن بازرگانی.شما برو توی همین دانشگاه شریف ببین چند نفرشون دبیر خصوصی گرفتند؟؟؟؟نه قربان برای یادگیری درس این راهش نیست.مگه بچه هایی که تو ی نقاط مرزی زندگی میکنند و رتبه تک رقمی میارند دبیر خصوصی دارند؟؟؟؟در ضمن شما خودتون دارد با لحن صحبتتون به دبیرا توهین میکنید.من بازم برای کمکاتون ازتون ممنونم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بنده هیچ جای صحبتم حرف غیر مودبانه ای نزدم.درد دل قشر زیادی از کنکوریها را زدم.حرف من این بود که توی بازار کتابهایی هست که با تدریس بهترین دبیرا برابری کنه.نمونه بارزش کتاب شیمی بهمن بازرگانی.شما برو توی همین دانشگاه شریف ببین چند نفرشون دبیر خصوصی گرفتند؟؟؟؟نه قربان برای یادگیری درس این راهش نیست.مگه بچه هایی که تو ی نقاط مرزی زندگی میکنند و رتبه تک رقمی میارند دبیر خصوصی دارند؟؟؟؟در ضمن شما خودتون دارد با لحن صحبتتون به دبیرا توهین میکنید.من بازم برای کمکاتون ازتون ممنونم.
    من همه رو که نفرستادم کلاس خصوصی؟؟ در بیشتر موارد من اصلا حرفی از کلاس خصوصی نزدم .. چند مو.رد گفتم که به نظرم برای اون اشخاص کلاس خصوصی راه حل خوبیه .. در ضمن من تا الان حتی یک بار هم نگفتم که کسی بدون کلاس خصوصی نمیتونه موفق بشه .. شاید شما اشتباه برداشت کردید.. ولی در بعضی موارد دبیر خصوصی و کلاس مستونه کمک بزرگی باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مهندس جان این نظر خواهی رو دقت میکنی ؟؟
    البته این پست شما اسپم هست ولی جواب میدم ..
    بله دقت میکنم .. اگه منظورت اینه که تعداد خیلی کم ها داره زیاد میشه که چند نکته رو لازمه ذکر کنم .. بنده به تمام پروفایل نظر دهنده ها سر زدم.. یعنی هر کس رای میداد من پست هاشو چک میکردم
    اونا که نمره کم رو داده بودند یکیشون که هرچی پست داره در مورد adsl و شبکه فارسی 1 و غیره هست که اومده یه رای داده رفته .. شما و چند نفر دیگه هم که همون 2 روز اول اومدید نمره کم رو دادید که خیلی واسم جالب بود.. اصلا شما به چی نمره دادی؟؟ یک سوال پرسیده بودی و قبل اینکه من جواب بدم نمره دادی به تاپیک و جالب اینکه دلیلتون این بود که این تاپیک ها وقت داوطلب رو تلف میکنه که بعد من واسم جالب شد که شما چقدر به وقت اهمیت میدی و اومدم پست هاتون رو خوندم و دیدم اسپم هات از پست های مفیدت بیشتره!!!! نمونش تاپیک عربیییییی که زده بودید و 10 جا تبلیغ کرده بودید که تورو خدا بیایید شرکت کنید .. اگه بحثی با ارزش باشه نیاز به تبلیغ نداره .. دسته دیگه هم که افرادی هستند که میان و سوال میپرسن و من جواب میدم اما به نظرشون تاپیک مفید نیست که این دسته خیلی مورد احترام هستند چون با آکاهی انتخاب کردند حالا مهم نیست که به من نمره پایین میدن مهم اینه که از روی آگاهی نظر میدن
    در انتها هم اگه حتی به نظر 30% بچه ها این تاپیک مفید باشه من به احترام اونها ادامه میدم و اگر هم حس کنم کارم مفید نیست خب دیگه ادامه نمیدم و میرم به جای اینکه اینجا وقت بذارم با دوستانم بستنی میخورم یا فیلم میبینم یا میخوابم یا یک شاگرد بیشتر میگیرم که پول بیشتری در بیارم
    دلیل وقت گذاشتن من فقط کمک کردن هست وگرنه که سرم درد نمیکنه بیام اینجا

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

قلم چی .گاج یا گزینه 2؟؟ نظر شما
    اگه منظورتون آزمونه که فقط سنجش شرکت کنید کافیه.. هم پولتون رو هدر نمیدهید هم وقت با ارزشتونو
    Last edited by Amin.M.1986; 10-08-2010 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ه توی بازار کتابهایی هست که با تدریس بهترین دبیرا برابری کنه.
    در مورد این قسمت هم بگم که مخالف هستم با حرفتون .. بله کتاب هایی هست که حتی از دبیر هم بهتر باشه ولی حرف شما همیشه درست نیست .. یادمه خودم وقتی رفته بودم سر کلاس سید موسوی( چون ایران نیستند من نام میبرم) چیزهایی یاد گرفتم که هرگز نمیتونستم یاد بگیرم و اینکه من هم پرداخت شهریه واسم سخت بود و قسطی شهریه رو دادم
    یادش بخیر الان که فکر میکنم دلم میخواست دوباره اون دوران بر میگشت و کل دیفرانسیل رو فکر کنم تو یک جزوه که ایشون میگفت ما مینوشتیم به ما درس دادکه 60 برگ هم نشد .. چون کلاس ما خیلی خلوت بود با ما همونجور که درست بود کار میکرد نه اونجور که همه دبیر ها درس میدن .. یه حرف حکیمانه ای زد که من نمیتونم ایمنجا بگم چون بی ادبیه ( سر کلاس ما سانسور وجود نداشت و کمر به پایین مجاز بود) ولی مضمونش این بود که میگفت همین که من بتونم به شما حالی کنم که بابا این کتابا و تبلیغات همه الکی هستند بزرگترین کار رو کردم .. واقعا هم همینطور بود و دید من به دبیر ها عوض شد .. اونهایی رو که خیلی فکر میکردم خوبن رو دیگه قبول نداشتم و تازه قدر اونایی رو فهمیدم که بی ادعا درس میدادن و میرفتن .. یادش بخیر .. masih eia خدا خیرت بده منو بردی تو اون دوران ..هییی .. آخییی..
    Last edited by Amin.M.1986; 10-08-2010 at 23:32.

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام مهندس

ممنون از كمكتون

من برا vocabulary كنكور نمي دونم چي بخونم(اصلا لازمه بخونم)

خودم اين كتابا رو دارم

Intermediate Vocabulary,Advance,in use

دامنه لغاتمم بد نيس يه دوسالي كلاس ميرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •