ببخشید اصلا همچین تنظیماتی نبود --باید توی تنظیمات پروسسور برم با رم؟توی هیچ کدوم اینا نبودند
منظروتون از بایاس اینه که وقتی سیستم بالا میاد del رو هی بزنم دیگه ؟خوب اونجا اینا نبود --میشه تنظیمات ایسوزی رو بگید
ببخشید اصلا همچین تنظیماتی نبود --باید توی تنظیمات پروسسور برم با رم؟توی هیچ کدوم اینا نبودند
منظروتون از بایاس اینه که وقتی سیستم بالا میاد del رو هی بزنم دیگه ؟خوب اونجا اینا نبود --میشه تنظیمات ایسوزی رو بگید
تنظيمات دقيقا مثل هم هستند فقط در ايسوس نامشون فرق مي كنهببخشید اصلا همچین تنظیماتی نبود --باید توی تنظیمات پروسسور برم با رم؟توی هیچ کدوم اینا نبودند
مثلا بجاي CPU HOST ممكن هست نوشته باشه FSB يا CPU SPEED
اگر براتون مقدور هست مثل دوستمون از تنظيمات بخش پردازنده باياس يك عكس بذاريد
چه جوری ؟؟اونجا که نه نرم افزاری هست نه چیزی ؟چه جوری گذاشته ؟؟
آهان فهمیدم با گوشی عکس گرفتم
شرمنده دیگه حالا هم زحمت یه عالمه دانلود افتاد رو دوشتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی چرا توی تنظیمات بایوس دمای cpu رو میزنه 47 من هم قبلش و هم بعدش رفتم توی ویندوز 39 بود---دلیلش چیه ؟کدوم اشتباه مینویسند ؟یا رفتن توی بوت cpu میکشه ؟
يكم عجيب قريب هست
شما گزينه هاي زير را تغيير بدين :
RATIO CMOS SETTING : MANUAL
C1E SUPPORT : DISABLE
CPU TM FUNCTION : DISABLE
INTEL SPEED STEP : DISABLE
INTEL C STATE : DISABLE
AI OVERCLOCKING : MANUAL
DRAM FREQUENCY : MANUAL
بعدش يكسري گزينه ها مثل CPU HOST و CPU MULTIPLIER آزاد بشه
اگر آزاد شد از اون پارامتر ها هم يك عكس بگير و بذار
یه نرم افزاری چیزی نیت که قشنگ عین گرافک نوارا رو تا ته بکشی بالا اور بشه ؟
تغییرات اعمال شد-این عکسش
RATIO CMOS SETTING فقط manual نشد و اوتوماتیک باقی موندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تغییراتی که گفتید هیچ چیزی اضافه نشد
فقط ai overclock و dram frequensy همین جور که تو عکس میبینید یه چیزایی اضافه کرد
خوب حالا اون چيزي كه من مي خواستم به باياس اضافه شد
شما تغييرات را بصورت زير انجام بدين
علاوه بر مواردي كه در بالا گفتم غير فعال كنيد پارامترهاي زير را تغيير بدين :
CPU FREQUENCY : 240
DRAM FREQUENCY : 667
VCORE : 1.3
با اين تغييرات فركانس هسته روي 3.1 قرار ميگيره و فركانس رمها كماكان روي 800 هست
بعدش تست با PRIME95 به مدت 30 دقيقه و دماي پردازنده هم در حيت تست كنترل بشه
ای بابا
شما همه آورهاتونو انجام دادید
ولی من بیچاره توی همون قسمت پاور کوفتی موندم
اصلا اسمش هم ناشناختس
دوستان کسی چیزی نمیشناسه؟
یه کمکی بدید
ببخشید تنظیماتی که گفتید رو انجام دادم اما چند جاش به مشکل خوردم واسه همین تنظیمات رو به اولش برگردوندم ترسیدم بسوزه
اول اینکه در رابط با رم فقط یه 800 هست یه 960 اما 667 نداره که دستیهم نمیتونم بهش بدم
و در رابطه با v core وقتی بازش میکنم نوشته اوتو --0mv-50mv-100mv--150mv اینجا هم دستی نمیتونم بهش 1.3 بدم
حالا چی کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)