تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 95

نام تاپيک: (فقط کیس) 450 تا 500 برای سرعت و بازی

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی کارتن کارت کرافیک نوشته COOLED BY ARCTIC COOLING حالا این اصله یا نه؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

کارت 5670 وقتی هیچ کاری انجام نمیدم دماش بین 47 تا 51 درجه است؟؟!!!!!!!
    ببینید طبق لینکی که قرار دادم اصلا سافایر از فن مرجع استفاده نکرده در این سری از کارتها
    این به معنی غیر اصل نیست!!!

این به این معنی هست که فن رو خودش دوباره طراحی کرده تا کارت خنک تری رو بتونه ارائه بده

اون دمایی که شما برای این کارت می گید طبق لینکی که دادم دمای لود سنگین هست

شما یکبار بدون اینکه مثلا تا 1 ساعت قبل از تست کار سنگین گرافیکی کرده باشید ، دوباره تست بگیرید

چون باید دمای کارتتون در لود پایین حدودا 15 تا 20 درجه باشه نه بیشتر

در ضمن کیستون چیه؟

شاید کیستون تهویه ی درستی نداره

2. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    کمپ نگهداری دختربازان به غلط کردن افتاده

پيش فرض

یه سوال:من فن کیس رو جوری وصل کردم که باد رو بزنه به داخل کیس و از پاور هم که memonex 540w هست خارج میشه ///این روش درسته ؟//یا باید فن هم هوا رو خارج کنه؟؟؟؟

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیسم از این ویرا قدیمی هاست ///یه سوال؟اگه تهویه مناسبی نداره چرا دمای cpu حدود 28 درجه است؟؟؟؟

اون دمایی که شما برای این کارت می گید طبق لینکی که دادم دمای لود سنگین هست
    من وقتی کامپیوتر رو تازه روشن میکنم هم دماش 48 درجه است!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

الان یه عکس آپلود میکنم ببینید چی میفهمید ازش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال:من فن کیس رو جوری وصل کردم که باد رو بزنه به داخل کیس و از پاور هم که memonex 540w هست خارج میشه ///این روش درسته ؟//یا باید فن هم هوا رو خارج کنه؟؟؟؟

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیسم از این ویرا قدیمی هاست ///یه سوال؟اگه تهویه مناسبی نداره چرا دمای cpu حدود 28 درجه است؟؟؟؟

من وقتی کامپیوتر رو تازه روشن میکنم هم دماش 48 درجه است!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

الان یه عکس آپلود میکنم ببینید چی میفهمید ازش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فن رو اشتباه وصل کردید

اگر فن جلوی کیس دارید اون باید هوا رو به داخل بده و فن پشت کیس باید هوا رو خارج کنه

این شکل صحیح چرخش هوا داخل کیس هست

اما در مورد پردازنده باید بگم که حرف شما صحیح هست و باید دمای پردازنده هم بالا بره ولی در یه حالت می تونه با اینکه دمای پردازنده پایینه ولی کارت گرافیک بالا بره

اونهم وقتی هست که کیس به گونه ای طراحی شده که با قرار گرفتن کارت گرافیک در قسمت پایین کیس ، هوای گرم در اونجا گیر می کنه و نمی تونه به راحتی حرکت کنه

اگر می شد رو کیس دیگه ای امتحان کنید خیلی خوب می شد

حداقل روش قرار دادن فن های در کیس رو اصلاح کنید ببینید تغییری می بینید

ضمن اینکه عکسی که قرار دادید دما رو 47 درجه نشون میده که خوب برای این کارت اصلا مناسب نیست

البته می تونید دور فن رو از 41% به 50% افزایش بدید ولی شاید با همین دور فن باید دمای 15 الی 20 درجه داشته باشه

نکته: آخرین درایور کارت رو که ورژن 10.7 هست رو حتما نصب کنید

5. 2 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فن رو اشتباه وصل کردید

اگر فن جلوی کیس دارید اون باید هوا رو به داخل بده و فن پشت کیس باید هوا رو خارج کنه
    من فقط یه فن کنار کیس دارم و خود پاور که هوارو خارج میکنه////

اونهم وقتی هست که کیس به گونه ای طراحی شده که با قرار گرفتن کارت گرافیک در قسمت پایین کیس ، هوای گرم در اونجا گیر می کنه و نمی تونه به راحتی حرکت کنه
    کیسم دقیقا همینطوریه و گرافیک پایینه و احتمالا بهش هوا نمیرسه////ولی فک کنم دماش بازم نباید انقدر بالا باشه؟؟؟؟
    ضمنا چطوری میتونم دور فن رو بکنم 50% و اگه اینکار رو بکنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

رو خود cd دریور کارت هم نوشته : driver ver.:13-016 آیا این به روز نیست؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکثر کیس ها کارت گرافیکشون در پایین قرار داره و این مشکلی نیست

مشکل در جایی هست که چون کیس بد طراحی شده دمای پایین کیس به راحتی از کارت گرافیک عبور نمی کنه تا به بالای کیس برسه

درضمن فن پاور نمی تونه هوای کیس رو تهویه کنه

شما فن رو صحیح قرار بدید

برای انتخاب سرعت فن بصورت دستی ، ار عکسی که خودتون قرار دادید استفاده می کنم

گزینه ی enable manual fan control رو تیک بزنید تا فعال بشه و سرعت چرخش رو روی مثلا 60% قرار بدید چون بصورت پیش فرض گویا روی 50% هست

همین

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

رو خود cd دریور کارت هم نوشته : driver ver.:13-016 آیا این به روز نیست؟؟؟؟
    این ورژن درایور نیست

شما در قسمت information center درایورتون می تونید ورژن رو ببینید

آخرین نسخه رو حتما نصب کنید

8. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این کارت اگه همینجوری با این دما یعنی حدود45-50 کار کنه چقدر عمر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته می تونید دور فن رو از 41% به 50% افزایش بدید ولی شاید با همین دور فن باید دمای 15 الی 20 درجه داشته باشه
    من دور فن رو گذاشتم رو 75 ، دما رسید به 41 درجه و بعد از چند دقیقه دوباره شروع کرد به بالا رفتن و رسید به 45 درجه///در ضمن کیس رو هم تو این 2 ساعت open کردم تا هوا عوض بشه///ولی بازم نتیجه نگرفتم و با دور فن 75 دما حدود 45-46 ثابت شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
    تو این مدت 2 ساعت هم هیچ کاری نکردم به جزء اینترنت رفتن و 0 درصد هم به گرافیک و دیگر قطعات فشار نیاوردم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

احتمالا تهویه کیستون جالب نیست
    البته دمای کارت گرافیک در حالت Load تا 80-85 هم طبیعیه و جای نگرانی نیست

12. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

یعنی چی؟؟منظورتون اینه که روش فن داره یا نه؟؟؟ اگه منظورتون همینه آره فن داره///باز اگه متوجه نشدم بهم بگید///خیلی نگرانم کرده دمای گرافیک///یه سوال:دمای این کارت باید چند باشه تو موقع بازی کردن و بازی نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
    فن مرجع یعنی فنی که ATI یا NVIDIA بطور پیشفرض برای محصول قرار دادند. فن غیر مرجع یعنی فنی که سازنده کارت (XFX, Sapphire, ASUS, EVGA, MSI, ...) خودشون برای کارت قرار دادند.
    این هم از مزیت های سافایر هست که با دارا بودن فن غیر مرجع دماش از فن مرجع بالاتره

تازه داره فرق برد با برد مشخص میشه اینم یک نمونش
    Last edited by sasan816; 22-08-2010 at 11:55.

14. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من دور فن رو گذاشتم رو 75 ، دما رسید به 41 درجه و بعد از چند دقیقه دوباره شروع کرد به بالا رفتن و رسید به 45 درجه///در ضمن کیس رو هم تو این 2 ساعت open کردم تا هوا عوض بشه///ولی بازم نتیجه نگرفتم و با دور فن 75 دما حدود 45-46 ثابت شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
    تو این مدت 2 ساعت هم هیچ کاری نکردم به جزء اینترنت رفتن و 0 درصد هم به گرافیک و دیگر قطعات فشار نیاوردم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

يه عكس از كيست ميذاري . تا ببينم چجوري ميشه رديفش كرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •