گیر نمیاد. من کلی گشتم. مثل خر فقط تبلیغات خودشون رو گذاشتن. شایدم مثل اسب درست نمیدونم. هیچ جا اثری از دفترچه نیست. چند تا لینک برای سایت سنجش بود که اونا هم خراب شدن.
اینقدر به فکر منافع خودشون بودن که فراموش کردن لینک دفترچه رو بذارن.
گیر نمیاد. من کلی گشتم. مثل خر فقط تبلیغات خودشون رو گذاشتن. شایدم مثل اسب درست نمیدونم. هیچ جا اثری از دفترچه نیست. چند تا لینک برای سایت سنجش بود که اونا هم خراب شدن.
اینقدر به فکر منافع خودشون بودن که فراموش کردن لینک دفترچه رو بذارن.
مهندس دانلود رو بیخیال
عزیزان که محبت کردن یه چیز اولیه رو گذاشتن همون رو بگیر چون اون همون دفترچه اصلیه
اگه همه میخان رازش هم بدونن بگم که سنجش ساعت 5بعداز ظهر روزی که صبحش نتایج اومده بود طبق قولش دفترچه های شماره 2 رو گذاشت روسایتش،ولی به دلایلی نامعلوم(همون تامین هزینه مالی خودمونی)تو کمتر از یک ساعت اونرو از وب سایتش حذف کرد که تو همین فرصت بعضی گرفتن و....حالا هم که امروز صبح بطور رسمی پست دفترچه ها رو توزیع کرد و احتمال دادن تعداد کم بیاد پس بدو بدو برین بگیرین،هیچ فرقی با این که تو انجمن همینجاست نداره
چرا دفترچه رو خود سازمان سنجش رو سایتش نمیزاره واسه دانلود؟؟؟؟؟
چرا فردای اعلام نتایج گذاشتن همون روزم ورداشتن لینکو من دانلود نکردم گفتم میزارنش حالا حالاها!
بابا خود دفترچه هم گیر نمیاد وگرنه من حاضرم هر چقدر میگن جاش بدم
اینم از دفترچه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون داداش !من دارم آپلودش میکنم.
میگم ریاضی و تجربی رو اگه بذاری که عالی میشه ولی هرکدومشم گذاشتی خوبه!
مرسی دوست عزیز!تجربی رو پاک کردم شرمنده .
دوستان من این دفترچه ای رو که دوستمون گذاشتن رو گرفتم با اونی که صفحه اول تاپیکه مو نمیزنه!
لااقل من که ریاضیشو کامل چکیدم!
بنده خدا اون یکی دوستمون میگفت ها ولی خب شرط عقل بود آدم چک کنه!
مرسی دوست عزیز!تجربی رو پاک کردم شرمنده .
دوستان من این دفترچه ای رو که دوستمون گذاشتن رو گرفتم با اونی که صفحه اول تاپیکه مو نمیزنه!
لااقل من که ریاضیشو کامل چکیدم!
بنده خدا اون یکی دوستمون میگفت ها ولی خب شرط عقل بود آدم چک کنه!
Last edited by Masoud_kp; 04-08-2010 at 10:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)