تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 64 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 635

نام تاپيک: سریال جراحت

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب چیه مگه ؟!
    مگه محرم نبودن ؟!
    پس محرم میکنن واس چی ؟!
    محرم بودن دیگه...
    من نمیفهمم...چرا همه شوکه شدن ؟!
    یعنی خیلی کار زشتی کردن ؟!
    ببین کلا به نظر من این مقوله ازدواج تو مملکتمون از پیچیده ترین اموره! حتی میشه گفت یه جورایی خنده داره!
    **
    مثلا با دو سه جلسه رفت و آمد خانواده ها میشه ملاک شناخت دو تا جوون از هم!... که اون دو تا جوون تو خوشبینانه ترین حالت فقط نیم ساعت همدیگه رو دیدن و صدای همو شنیدن... (که حتی تو بعضی از خونواده ها به اون دیدن شنیده هم خرده میگیرن)
    یا صیغه محرمیت مدت دار یه جور پلی هستش برای کبین و عقد دائمه که بعد از صیغه هیچ رقمه راه برگشت ازش نیست (برای هر دو جوون)... ضمنا فقط برای آزمایشه و این که میگن برای آشنایی دختر پسر قبل از ازدواج درست شده (یا بعضی ها میگن صیغه کمک میکنه جوونا به گناه نیفته) رسما یه مشت حرفه که هیچکی بهش اعتقاد نداره...
    یا مثلا از جریان خواستگاری به معنای خوده کلمه خواستن برداشت میکنن! یعنی پسر اومده خواستگاری دختر که مثلا دختر رو بخواد یا نخواد و دختر بگه که بله یا نخیر! در صورتی که واقعیت اینه که تو مراسم خواستگاری یه پسر میره ببینه که دختر ارزش خواستن رو داره یا نه!!
    متاسفانه به نظر من بسیاری از آداب و عرف های ازدواج تو مملکت ما کاملا اضافی و مسخره هستش و تماما حاکی از بی اعتمادی خانواده ها نسبت به هم و فرزندانشونه... با اینکه همه میدونن ازدواج فامیلی خوب نیست، اما خانواده ها میان حساب میکنن که به فامیل بیشتر از غریبه اطمینان دارند... کلا بخوای حساب کنی، واقعیته ازدواج اینه که خانواده پسر و دختر از رابطه جووناشون باخبر باشن! همین! و الا با جاری شدن صیغه یا خطبه عقد توسط یه روحانی، فعل و انفعالی تو دنیا رخ نمیده!
    .
    .
    .
    الان تو این سریال اون دوست ما لپ کلام رو گفتن! تو خانواده های سنتی، اصلا جایی برای صیغه محرمیت 4 ساله وجود نداره... بین پسر و دختر تو همون روزای اول عقد دائم خونده میشه و ثبت میشه تو شناسنامه و تا زمانی که پسر بتونه مراسم عروسی بده، دختر پسر میرن تو دوران مثلا شناخت قبل از ازدواج!
    بیخیال! زیاد حرف زدم!
    یاعلی

2. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من 4 قسمت اول این سریال رو جسته گریخته دیدم و زیاد چیزی متوجه نشدم

یه نفر به طور خلاصه و رسا و مجمل و مفید این 4 قسمت رو یه توضیح میده من بفهمم؟

من فقط اخر این قسمت فهمیدم که دختره حاملست بقیشو نفهمیدم چی شد

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به به بزرگ خان كلات بنداز بالا
    حالا از كجا معلوم بچه سعيد نباشه ( ربطش چي بود بيشتر فكر كنيد)
    اون سعید که نزدیک سالشه
    اگه اونجوری بود که باید بچه هه دنیا اومده باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

ببین کلا به نظر من این مقوله ازدواج تو مملکتمون از پیچیده ترین اموره! حتی میشه گفت یه جورایی خنده داره!
    **
    مثلا با دو سه جلسه رفت و آمد خانواده ها میشه ملاک شناخت دو تا جوون از هم!... که اون دو تا جوون تو خوشبینانه ترین حالت فقط نیم ساعت همدیگه رو دیدن و صدای همو شنیدن... (که حتی تو بعضی از خونواده ها به اون دیدن شنیده هم خرده میگیرن)
    یا صیغه محرمیت مدت دار یه جور پلی هستش برای کبین و عقد دائمه که بعد از صیغه هیچ رقمه راه برگشت ازش نیست (برای هر دو جوون)... ضمنا فقط برای آزمایشه و این که میگن برای آشنایی دختر پسر قبل از ازدواج درست شده (یا بعضی ها میگن صیغه کمک میکنه جوونا به گناه نیفته) رسما یه مشت حرفه که هیچکی بهش اعتقاد نداره...
    یا مثلا از جریان خواستگاری به معنای خوده کلمه خواستن برداشت میکنن! یعنی پسر اومده خواستگاری دختر که مثلا دختر رو بخواد یا نخواد و دختر بگه که بله یا نخیر! در صورتی که واقعیت اینه که تو مراسم خواستگاری یه پسر میره ببینه که دختر ارزش خواستن رو داره یا نه!!
    متاسفانه به نظر من بسیاری از آداب و عرف های ازدواج تو مملکت ما کاملا اضافی و مسخره هستش و تماما حاکی از بی اعتمادی خانواده ها نسبت به هم و فرزندانشونه... با اینکه همه میدونن ازدواج فامیلی خوب نیست، اما خانواده ها میان حساب میکنن که به فامیل بیشتر از غریبه اطمینان دارند... کلا بخوای حساب کنی، واقعیته ازدواج اینه که خانواده پسر و دختر از رابطه جووناشون باخبر باشن! همین! و الا با جاری شدن صیغه یا خطبه عقد توسط یه روحانی، فعل و انفعالی تو دنیا رخ نمیده!
    .
    .
    .
    الان تو این سریال اون دوست ما لپ کلام رو گفتن! تو خانواده های سنتی، اصلا جایی برای صیغه محرمیت 4 ساله وجود نداره... بین پسر و دختر تو همون روزای اول عقد دائم خونده میشه و ثبت میشه تو شناسنامه و تا زمانی که پسر بتونه مراسم عروسی بده، دختر پسر میرن تو دوران مثلا شناخت قبل از ازدواج!
    بیخیال! زیاد حرف زدم!
    یاعلی
    حسین جون حرف دل مارو زدی

یجورایی تو این دوره و زمونه مسأله ازدواج و اون لحظه طلایی رو باید واگذار کرد به قسمت و خواست خدا چون با روند فعلی و فرهنگ رایج به سختی میشه قبل از ازدواج با طرف مقابل نشست و برخاست داشت. (خانواده های سنتی)

یجورایی امروزه ازدواج تو خانواده های سنتی شبیه انتخاب تخم مرغ شانسی (لپ لپ فعلی) شده.

ولی منم خیلی جا خوردم از یه همچین اتفاقی تو این سریال

انگار کارگردان تو این مملکت زندگی نمی کنه. به قول یه نفر فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم

کدوم خونواده ای 4 سال فقط به صیغه محرمیت بسنده می کنه؟

تو بگو یه هفته اونم واسه آزمایش و اینا

تازه اگرم محرمیت خونده بشه حتماً قید عدم تماس جنسی گذاشته میشه و باید گذاشته بشه

امروزه واسه ازدواج اول باید علی الحساب یه چند تن شمش طلا بزنی به نام عروس خانوم بعد ببینی به هم میخورین یا نه

اگه خوردین که خب مبارکه ولی اگه نخوردین باید نصف شمشارو دو دستی تقدیم عروس خانوم (سابق) کنی.

خدایا به خانواده های امروزی کمی معرفت عطا بفرما

6. 4 کاربر از Inter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه b3st.programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده بی کسی

پيش فرض

اون مسئول آزمایشگاه دو زار شعور نداره.خوب به خودشون میگفت.
    مگه مدرسه است که مامان باباشون رو میخوان

8. 4 کاربر از b3st.programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

این سریال کلا خیلی مزخرفه و پر از دروغه و توهین به همه چیز

اول از همه میان فوتبالیستی رو به جرم خطا در زمین فوتبال دستگیر میکنند و حتی اگه پسره زنده نمیموند مکن بود اعدام بشه !!! در حالیکه فقط یک خطای ساده بود نه درگیری هی نه قتل عمد و غیر عمدی،هیچ چیزی نبود جز یک خطای ساده

نمیدونم اون فوتبالیستی که باعث فلج مغزی محمد پارسا هم شد الان این طوری شده؟؟؟ از فردا پس دیگه فوتبالیست ها باید مواظب باشند تکل نکنند و یا نپرند برای هد زدن ))

کلا این مسئله خیلی خیلی مضحک و چرند و دروغ بود

دومین مسئه فضاحت بار، دکتر احمق ازمایشگاه هستش که ابروی هر چی دکتر رو رسما برد

طبق قسم دکتر ها اسرار بیماران و مردم از مهمترین و محرمانه ترین رازهاست و بدون خواست مریض نباید پخش بشه این وقت این خانم دکتر قبل از پسر و دختر زنگ میزنه به پدرو مادرشون اونم نه پدر و مادر دختر بلکه پدر و مادرپسره !! و خبر میده دختره حامله هستش

اینم شد حفظ اسرار بیماران؟؟؟ کلا توهینی بود به همه پزشکان

مردم حق داشتند نمیرفتند مثلا ازمایش ایدز بدند چون میگفتند این دکترها آبرومون رومیبرند

و البته باز هم طبق معمول همه فیلم های رسانه میلی شخصیت های خوب اسامی عربی و شخصیت های خاکستری و منفی اسامی ایرانی دارند!!!
    جالبه با یک نگاه به صفحه حوادث روزنامه ها مثلا اسامی قاتلان رو نگاه کنیم نوشته شده :
    محمد.ف یا حسین .ع یا سجاد .ز یا علی.ر
    کلا به دلیل زیادتر بودن اسامی عربی به خصوص در قشر فقیرتر و سنتی ترجامعه تعداد بزهکارانی که اسامی عربی دارند هم به نسبت بیشتره
    مثلا من الان یه قتل کنم لابد اسمم میشه کوروش طبق قانون اینا
    Last edited by mohammadirani; 16-08-2010 at 16:53.

10. 3 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

تو این قسمت من واقعا جا خوردم
    دختره هنوز عقد نکرده و نرفته خونه شوهر چجوری باردار هست؟
    اینا چرا شوتن؟پسره اینقدر هول بوده؟یه پیشگیری چیزی؟
    تقلید خارجکی هست؟
    حالا مامان باباش چیکار میکنند خدا میدونه
    کلا این قسمت من واقعا جا خوردم
    ای بابا
    خوب محرم بودند
    در ضمن تو فیلم هم نشون میدند که بارها در اتاق دربسته با هم خلوت کرده بودند
    حالا تو فیلم دختره تو اتاق روسری سرش بود دلیل نمیشه که بقیه اوقات هم همین طور باشه

ولی در مورد پیشگیری واقعا شوت بوده پسره و البته کارگردان
    یعنی دختر و پسره این قدر ساده بودند که هیچ خبری ازقرص و وسایل پیشگیری نداشتند؟؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اون مسئول آزمایشگاه دو زار شعور نداره.خوب به خودشون میگفت.
    مگه مدرسه است که مامان باباشون رو میخوان
    هیچی! احتمالا به پسر دختره نگفته که یهو از فرطه نشاط و خوشحالی یا بهتر بگم خجالت و ناراحتی! سکته نزنن!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

فقط بلدن بگن سریال های مهران مدیری و رضا عطاران بد اموزی داره..اخه این که ته هر چی بد اموزیه...
    تو فیلم های ایرانی هر وقت زنی استفراغ کرد یعنی حامله شده..

14. 4 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هر چی فکر می کنم همش تقصیر این پسر همسایشونه
    ندیدید مامانش چه جوری گیر داده واسه خواستگاری
    تو ایران ملت جم بخورن بقیه فهمیدن حالا میشه کسی در مورد نامزدی و ازدواج همسایش ( که میشه گفت محبوب ترین موضوع مردم ایرانه و اکثرا فیلما رو نگاه می کنند تا اخر سر اون دوتا کفتر عاشقو بهم برسونن) خبر نداشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •