فرگوسن: لیگ قهرمانان اولویت اول ماست
سایت گل – سر الکس فرگوسن مطمئن است که اگر بخت با تیمش یار بود، تیم او بود که در دیدار نهایی لیگ قهرمانان فصل پیش به مصاف اینتر میرفت.
او با آن که قهرمانی فصل گذشته لیگ برتر را با اختلاف تنها یک امتیاز به چلسی واگذار کرد، اما میگوید قصد دارد ناکامی در اروپا را جبران کند.
او میگوید: «وقتی قهرمانی را با اختلاف یک امتیاز از دست میدهید از خود میپرسید آن یک امتیاز مهم را کجا از دست دادید. میتوانید در این مسیر بازیهای بسیاری را مورد بررسی قرار دهید. اما برای من همواره جامهای اروپایی جذابیت بیشتری داشتهاند و باید در اولویت قرار بگیرند.
ما باید برای قهرمانی لیگ برتر بجنگیم، چون این لیگ رقابتی قبیلهای دارد. در هر بازی رقابت بسیار نزدیک است و شش یا هفت مدعی قهرمانی داریم و باید برای آن بجنگیم. با این حال لیگ قهرمانان اولویت من است.»
فرگوسن درباره مدعیان لیگ برتر میگوید: « بازیکنان اورتون همگی بازگشتهاند. وقتی میکل آرتتا و فیل جاگیلکا و بازیکنانی امثال آنها آماده باشند، این تیم چشمانداز خوبی خواهد داشت. پس از آن که تاتنهام در فصل گذشته انحصار ما، چلسی، لیورپول و آرسنال را شکست و توانست در جمع چهار تیم برتر قرار بگیرد و به لیگ قهرمانان برسد، انتظار دارم این فصل دوباره رقابت سنگینی بر سر رسیدن به جمع چهار تیم برتر شکل بگیرد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید