سلام دوستان کسی با ELM و با WIFI کار کرده و این که بردش تا چند متر نسبت به Access Point یا Router است چون من فقط به خاطر WIFi می خوام این گوشی را بخرم مثل برد وایرلس یک Laptop کار می کنه و در ضمن مرورگر آن در اجرای صفحات وب خوب کار می کند. یک راهنمایی هم می خواستم از شما دوستان بپرسم آیا خرید این گوشی با گارانتی بهتر است یا متفرقه چون من در همین سایت که پشتیبانی گارانتی پارس کامتل را دنبال کردم مردم اصلا راضی نبودند و همه گلایه از تعمیر با برهه زمانی بالا و در ضمن اخذ هزینه تعمیر از مشتری را گوشزد می کردند با این تفاسیر مگر آدم عبدالله است که به خاطر این گوشی که از لحاظ قیمتی در بازار های جهانی با قیمتی در حدود 160 دلار به فروش می رسد در ایران به خاطر گارانتی (آبدوخیاری) تا مرز 190 هزار تومان بهای آن را بپردازد و نکته شک بر انگیز آن در راستای این گارانتی شرکت پارس کامتل، بیمه آن است که هم یک افزایش بها برای این کالا در بازار آورده و هم از طرفی لفت و لیسی برای بیمه نوین محسوب می شود در حالی که در اساسنامه شرکت های بیمه اجناسی که رو به فرسودگی هستند برای بیمه ضرر محسوب می شوند و این که آیا یک موبایل آتش می گیرد و اصلا اگر مورد سرقت قرار بگیرد شما چگونه می توانید ثابت کنید که آن را کس دیگری از شما زده است؟ که برای ادعای شما بیمه بیاید 80 درصد بهای آن را بپردازد از نظرمن که کاسه ای زیر نیم کاسه فروش این گوشی در این محدوده قیمتی پایین با بیمه و خدمات به ظاهر نمایشی آنها می باشد لطفا دوستان اگر نظرات ارزنده ای دارند در این خصوص در میان بگذارند