تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 32 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 314

نام تاپيک: تاپیک جامـع ELM , K970

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

R@R#M@N
    Ehsan Studio
    تشکر از هر دو عزیز . دکمه تشکر هم زدم نمیدونم چرا کار نمیده

بهراد جدی 6 تومن ؟ قیمت هندزفری W810 رو داری الان ؟ این هنذفریش از این مدل های کلاسیک هست .. برا ی کسی که گوشی رو می گیرم با اون هنذفری های in ear حال میکنه . از اینا :

داره خودمونی میشه behzad1280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض K970

درود بچه ها

مرسی از اصلاح کردن اسم تاپیک.
    انگاری اینجا کلی بحث کردین این دو سه روزه !

آخه گوشی 180 تومنی با این امکانات دیگه باید اینهمه انتقاد روش گذاشت؟
    بخدا معرکه است!

کیفیت صداش تو هندز فری خودش رو نمی دونم چون من از این هندز فری غواصی ها Earbod استفاده می کنم. مثل همینی که عکسش رو تو پست قبلی گذاشتین (گمونم مال W902 باشه)، اما واقعاً کیفیت صداش تو هندزفری بلوتوث استریو MW600 معرکه است. درسته که خیلی بلند نیست اما واقعاً با کیفیته.

به روش اس ام اس دادن مثل چت معتاد شدم. واقعاً ابتکار بجا و قشنگیه.

3. این کاربر از behzad1280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

دوستانی که این گوشی رو دارن لطفا" راجع به جی پی اس و نقشه های روی اون بگن و اینکه نقشه های جدید داره و یا اینکه برای نصب چیزی براش هست؟

ممنون.

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

آقا اعتراف میکنم گوشیه حقیه. البته کلا. دوستان دس دس نکنن واسه خریدنش. اعتیاد آوره لا مذهب

GPSش خیلی گرگه. نیاز به چیزی نیست. شگفت انگیزه

6. این کاربر از Petros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان، من اول خواستم Elm بگیرم، بعد تصمیم گرفتم Hazle بگیرم.. یکی از دوستان گفت حالا که صدا برات مهمه یه باره 40-30 تومن بذار روش برو W995 بگیر! به نظرتون دومی رو بگیرم یا سومی رو؟!
    خوب خیلی ها ممکنه بگن از روی قیمت و دوربین 8 مگا پیکسل و صدا و.. اینا خوب معلومه که W995 بهتره.. اما می خوام ببینم کسی مخالف این نظر هست؟ با دلیل لطفا..

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من مخالفم به چند دلیل:
    قیمت بالا
    اکثر گوشیها صداهاشون تقریبا مثل هم شده و به خاطر اینکه دو متر اونطرف صدا بره ارزش نداره این همه خرج کنی
    سوما وزن سبک تر و جمع وجورتری داره الم و هازل
    خوش دست تر
    تا حدودی باتری بهتر
    مهمتر از همه فیلمبرداری بهتر
    کیفیت مکالمه بهتر

در کل صدا ارزش این همه پول رون داره اگه گوشی با صدای بلند میخوای صد در صد برو ان73 یا ان95 و ...بخر.
    نظرم اینه که الم یا هازل بخری.روی صدا مانور نده که دورش گذشته

9. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان کسی با ELM و با WIFI کار کرده و این که بردش تا چند متر نسبت به Access Point یا Router است چون من فقط به خاطر WIFi می خوام این گوشی را بخرم مثل برد وایرلس یک Laptop کار می کنه و در ضمن مرورگر آن در اجرای صفحات وب خوب کار می کند. یک راهنمایی هم می خواستم از شما دوستان بپرسم آیا خرید این گوشی با گارانتی بهتر است یا متفرقه چون من در همین سایت که پشتیبانی گارانتی پارس کامتل را دنبال کردم مردم اصلا راضی نبودند و همه گلایه از تعمیر با برهه زمانی بالا و در ضمن اخذ هزینه تعمیر از مشتری را گوشزد می کردند با این تفاسیر مگر آدم عبدالله است که به خاطر این گوشی که از لحاظ قیمتی در بازار های جهانی با قیمتی در حدود 160 دلار به فروش می رسد در ایران به خاطر گارانتی (آبدوخیاری) تا مرز 190 هزار تومان بهای آن را بپردازد و نکته شک بر انگیز آن در راستای این گارانتی شرکت پارس کامتل، بیمه آن است که هم یک افزایش بها برای این کالا در بازار آورده و هم از طرفی لفت و لیسی برای بیمه نوین محسوب می شود در حالی که در اساسنامه شرکت های بیمه اجناسی که رو به فرسودگی هستند برای بیمه ضرر محسوب می شوند و این که آیا یک موبایل آتش می گیرد و اصلا اگر مورد سرقت قرار بگیرد شما چگونه می توانید ثابت کنید که آن را کس دیگری از شما زده است؟ که برای ادعای شما بیمه بیاید 80 درصد بهای آن را بپردازد از نظرمن که کاسه ای زیر نیم کاسه فروش این گوشی در این محدوده قیمتی پایین با بیمه و خدمات به ظاهر نمایشی آنها می باشد لطفا دوستان اگر نظرات ارزنده ای دارند در این خصوص در میان بگذارند
    Last edited by hedi; 08-08-2010 at 03:19.

داره خودمونی میشه behzad1280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض ELM

سلام.

دوستانی که این گوشی رو دارن لطفا" راجع به جی پی اس و نقشه های روی اون بگن و اینکه نقشه های جدید داره و یا اینکه برای نصب چیزی براش هست؟

ممنون.
    در مورد GPS باید بگم که تنها نرم افزار کار با GPS که روی گوشی هست Google Maps هست که نقشه هاش رو نمیشه آفلاین از جایی دانلود کرد (اگه اشتباه نکنم) ولی من شنیده بودم که با یک بار لود کردن نقشه، اون نقشه توی حافظه اش ثبت میشه و دفعه بعد نیازی به دوباره لود کردن اون نقشه نیست که البته این مورد برای من عمل نمی کنه و هر بار باز باید با وصل شدن به اینترنت GPRS همراه اول، دوباره نقشه اون حوالی رو لود کنه. کلاً با نقشه های گوگل و میزان جزئیات اون زیاد حال نمی کنم. در مقایسه با نقشه های نوکیا (Nokia Maps) و یا مثلاً نقشه های کالیبره شده برای SmartCom GPS خیلی ابتدایی و بچه گانه است و خیلی از امکانات اونها رو هم نداره.
    چون گوشی تحت جاوا هست تنها نرم افزار دیگه ای که میتونی برای کار با GPS روی اون نصب کنی Trek Buddy هست که یه سری نقشه کالیبره شده از شهرهای ایران هم برای اون توی اینترنت هست. و البته باید بگم که اون هم در مقایسه با گارمین یا اسمارتکام اصلاً جالب نیست.
    در کل میتونم بگم GPS این گوشی با این نرم افزارهای محدود و نقشه های بدرد نخور برای شهرهای ایران، تنها برای سرگرمی خوبه و زیاد کاربردی نیست!

دوستان، من اول خواستم Elm بگیرم، بعد تصمیم گرفتم Hazle بگیرم.. یکی از دوستان گفت حالا که صدا برات مهمه یه باره 40-30 تومن بذار روش برو W995 بگیر! به نظرتون دومی رو بگیرم یا سومی رو؟!
    خوب خیلی ها ممکنه بگن از روی قیمت و دوربین 8 مگا پیکسل و صدا و.. اینا خوب معلومه که W995 بهتره.. اما می خوام ببینم کسی مخالف این نظر هست؟ با دلیل لطفا..
    من هم با این تصمیمت مخالفم. هر چند خودم یکی از طرفدارهای پر و پا قرص سری W هستم. روی دوربین W995 زیاد حساب نکن! دوربین 8 مگاپیکسلیش اصلاً تعریفی نداره!
    صداش هم منظورت چیه؟ صدای اسپیکر یا صدا توی هندز فری؟ چون من بطور کل روی صدای اسپیکر گوشی های موبایل اصلاً حساب نمی کنم. 60% اصوات موسیقی توی اسپیکر گندمال میشه. اما صداش با هندزفری زیاد تفاوتی با ELM نمی کنه.

سلام دوستان کسی با ELM و با WIFI کار کرده و این که بردش تا چند متر نسبت به Access Point یا Router است چون من فقط به خاطر WIFi می خوام این گوشی را بخرم مثل برد وایرلس یک Laptop کار می کنه و در ضمن مرورگر آن در اجرای صفحات وب خوب کار می کند. یک راهنمایی هم می خواستم از شما دوستان بپرسم آیا خرید این گوشی با گارانتی بهتر است یا متفرقه چون من در همین سایت که پشتیبانی گارانتی پارس کامتل را دنبال کردم مردم اصلا راضی نبودند و همه گلایه از تعمیر با برهه زمانی بالا و در ضمن اخذ هزینه تعمیر از مشتری را گوشزد می کردند با این تفاسیر مگر آدم عبدالله است که به خاطر این گوشی که از لحاظ قیمتی در بازار های جهانی با قیمتی در حدود 160 دلار به فروش می رسد در ایران به خاطر گارانتی (آبدوخیاری) تا مرز 190 هزار تومان بهای آن را بپردازد و نکته شک بر انگیز آن در راستای این گارانتی شرکت پارس کامتل، بیمه آن است که هم یک افزایش بها برای این کالا در بازار آورده و هم از طرفی لفت و لیسی برای بیمه نوین محسوب می شود در حالی که در اساسنامه شرکت های بیمه اجناسی که رو به فرسودگی هستند برای بیمه ضرر محسوب می شوند و این که آیا یک موبایل آتش می گیرد و اصلا اگر مورد سرقت قرار بگیرد شما چگونه می توانید ثابت کنید که آن را کس دیگری از شما زده است؟ که برای ادعای شما بیمه بیاید 80 درصد بهای آن را بپردازد از نظرمن که کاسه ای زیر نیم کاسه فروش این گوشی در این محدوده قیمتی پایین با بیمه و خدمات به ظاهر نمایشی آنها می باشد لطفا دوستان اگر نظرات ارزنده ای دارند در این خصوص در میان بگذارند
    برد وای فای گوشی زیاد هم بدک نیست. فاصله ات با اکسس پوینت چقدره؟ چند تا دیوار و مانع بینش هست؟ من که با این موضوع مشکلی ندارم. تا فاصله ده دوازده متر خوب جواب میده. ولی بطور کل باید بگم که کار کردن با اینترنت توی این LCD کوچیک و اینا اصلاً فاز نمیده. مگر اینکه نرم افزار مسنجر نصب کرده باشی و بخوای چت کنی که در اینصورت زیاد فرقی نمی کنه.

در مورد گارانتی من اطلاع زیادی ندارم. باید یکی از دوستان که میدونه جواب بده.

.

12. 2 کاربر از behzad1280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اگر برد WiFi آن حداقل تا ده دوازده متر باشه خیلی کم به نظر می رسه و برد آن در حد یک Blutooth و در ضمن من برای دانلود می خواهم از WiFi آن استفاده کنم نه صرفا به منظور باز کردن صفحات وب و نکته ای دیگر که باید به آن اشاره کنم من با وایرلس لپ تاپم از محل کارم تا نزدیک چهار راه که چیزی در حدود 50 یا 60 متر شاید هم بیشتر می توانم از آن محل به WIFI متصل شوم ولی با این برد کم گوشی به نظر می رسه باید تا تو راهرو بیام اگر دوستان در خصوص مدل گوشی در Sony Ericcson که WIFI ساپورت باشه و برد آن خوب باشه و در ضمن قیمت مناسبی داشته باشند اطلاعاتی را بگذارند استقبال می کنیم در ضمن من جواب پست قبلی هم را در خصوص " آیا خرید این گوشی با گارانتی بهتر است یا متفرقه؟" و سایر مطالبی که در این خصوص ذکر کردم ، را دریافت نکردم اگر کسی از دوستان پاسخی برای این سوال هم دارد از نظراتش استفاده می کنیم

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

گارانتی کامتل به درد نمیخوره.بدون گارانتی بخرید اما اگر اختلافشون زیر 10 باشه گارانتی بخرید حداقلش اینه که باتریش رو مطمئنید اصله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •