من شنیدم میگن استفاده مداوم از ژیلت پوست صورتو چروک می کنه درسته؟
من شنیدم میگن استفاده مداوم از ژیلت پوست صورتو چروک می کنه درسته؟
یه سوال ناشیانه ژلت را خشک می زنند یا با ید کف صابون را به صورت بمالیم وبعد؟
تیغ چون به صورت کشیده میشه باعث نازک شدن و پیر شدن پوست میشه که چروک رو به دنبال داره بنابراین بهتره از ژیلت های فوم دار استفاده کنید برای صورت خیلی بهتره .
برای از بین بردن صدمات ناشی از تراشیدن هر روزه ی موی صورت باید از یک کرم افتر شیو مناسب استفاده کنید
و اینکه در جهت موی صورت ریش خود را بتراشید. زمانی که در خلاف جهت مو صورت خود را اصلاح می کنید (چپه تراش)، تیغ به سرعت روی پوست شما حرکت می کند و موها را به تندی و خشونت از صورت بیرون می کشد و این احتمال دارد که باعث بریدگی، سوزش و رشد موهای اضافی و چند تایی بشود
البته برخی اعتقاد دارند که تراشیدن موی صورت در خلاف جهت رشد مو، باعث اصلاح صورت بهتر و سه تیغه می شود؛ در اینجا برای اینکه از هردو حاات بهره ببرید، پیشنهاد می کنیم که ابتدا در جهت رشد مو اصلاح کنید، سپس دوباره کف ریش بزنید و به آرامی، با فشار اندک و ضربات کوتاه در خلاف جهت مو صورت خود را اصلاح کنید. در این صورت هم صورتی کاملا صاف و سه تیغه خواهید داشت و هم از سوزش و اذیت پوست در امان می مانید
انواع کرم های بیشمار ریش تراشی برای انوع پوستها، همچنین انواع ژل، صابون و کف صابون برای استفاده مناسب وجود داره تا از کف صابون استفاده نکنید . از به کاربردن یک قالب صابون معمولی صرفنظر کنید، به آشپزخانه بروید و مقداری روغن زیتون به صورت خود بمالید؛ آزمایشات ثابت کرده است که روغن زیتون نمونه مناسبی برای جایگزینی کرمهای ریش تراشی ساخت کارخانه ها است
بهترین زمان برای اصلاح صورت، پس از یک دوش آب گرم است. آب داغ و بخار آب، ریش شما را نرم می کند و منافذ موی صورت را باز می کند، درنتیجه به اصلاح نرم و صافتر کمک می کند. در مورد مردانی که ریش زبر و درشتی دارند یا زمانی که می خواهید کاملا ریش خود را بتراشید و سه تیغه کنید، از یک کرم و لوسیون قبل از اصلاح استفاده کنید تا سلول های مرده پوست شما را از بین ببرد و ته ریش شما را از بین ببرد که به طور قابل توجهی باعث بهتر شدن اصلاح شما می شود. از کرم پیش از اصلاح فقط دو یا سه بار در هفته استفاده کنید، مگر اینکه مطمئن بشوید نمونه ای که استفاده می کنید برای مصرف روزانه طراحی شده است. آب داغ، بخار آب و کرم قبل از اصلاح، مقدمات یک ریش تراشیدن خوب را فراهم می کند
نوع پوست شما، افترشیو مناسب شما را تعیین می کند. اگر پوست چربی دارید، به دنبال افترشیوی باشید که پوست را خشک نگاه می دارد. اگر پوست خشکی دارید، افترشیوی انتخاب کنید که مرطوب کننده باشد. همه اینها بستگی به نوع پوست شما دارد. اما با این وجود موادی هستند که باید از آنها خودداری کنید. افترشیوهایی که از الکل ساخته شده است یا حاوی الکل است، دشمن پوست شما است. این نوع افترشیو پوست شما را خشک و سفت می کند و مانع نفوذ هوا به پوست می شود. درعوض افترشیوهایی بخرید که از مواد روغنی تهیه شده است و از مواد مرطوب کننده ترکیب شده است. به هر حال باید به این اصل کلی توجه کنید: اگر با استفاده از یک افترشیو سوزش و خارش ادامه داشت، نباید دیگر از آن استفاده کنید
با کمک از وبلاگ zhigol.blogfa
ژل بهتره یا خمیر؟
من خودم ژل میزنم ژل فیوژن
Last edited by timsar jackson; 31-07-2010 at 11:58.
تفاوت خاصی با هم ندارندژل بهتره یا خمیر؟
من خودم ژل میزنم ژل فیوژن
ولی ژل جدیدتر و با صرفه تر و همجنین باعث اصطکاک کمتر بین پوست و تیغ میشه (طبق گفته سازنده)
اینطور چهره ات نورانی تره ژیلت حرام بید جیگر.
![]()
ممنون میشم یکی در مورد ریش تراش براون توضیحی بده... مرسی
این چهره ی من نیست عزیزم...ولی دوس داشتم این من می بودم!!!(یغما گلرویی)اینطور چهره ات نورانی تره ژیلت حرام بید جیگر.
![]()
اگه خواستی بگیری،از سری 7 براون بگیر.
سری 7 حدودا چه قیمتیه؟ میشه یکم توضیح بدید در مورد نحوه نامگذاریشون؟
من براون 370 مد نظرم بود که قیمتش 110 تومان بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)