تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 101

نام تاپيک: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی‌های رایانه‌ ای

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

گفتم دیگه ماها سر در نمی اریم به خاطر همینه که مسخره می کنیم چون سواد نداریم و چیزی از ادبیات انگلیسی نمی دونیم
    در ضمن جواب منو ندادید باز هم از شوخ طبعی تون استفاده کردید شما بجای تحویل این گلواژه ها جواب بدین به نظر من شما دارید مغالطه می کنید
    اولا این سمبل شناسی هه جا هست و مختص اونا نیس ....حتی در فیلما و شعر ها ی فارسی هست و چیز شاخی نیس ولی این مواردی که شما گفتی سمبل نیس ......شما دلت میخواد همه چی رو سمبل نشون بدی......

تو اخرین پستی که دادین کجا سوالی پرسیدین که جواب نداده باشم........؟؟ولی جواب خدای جنگ و ...رو دادم

دوست عزیز ایا محیط این بازی ترس استفاده از بمب هسته ای رو نمی رسونه ایا کسی که این بازی رو انجام میده ایا یک لحظه به خودش نمی گه اگه واقعا بمب هسته ای بزن و این اتفاق بیفته چه خبر میشه بعدا بازیکن میاد کامپیوتر خاموش می کنه و بعد تلوزیون رو روشن می کنه تمام شبکه ها رو باز می کنه که دارن از انرزی هسته ایران رو نشون میده نا خوداگاه یه ترس از ایران تو ذهنش میره اونوقت ایران و ایرانی میشه لولو خور خوره ایا اینطوری هست یا نه در ضمن مطمئن باش اگه رئیس جمهور رو بد نشون میده اونم یه منظور داره اونم مطئن باش یه نکاتی داره که اونم حتما حزب مخالف سازنده رو نشون میده
    خود سازنده ها ش میگن از کجا الهام گرفت بازی رو...خودشون میگن میخوام از سیاستهای امریکا انتقاد کنیم اونوقت شما میای از خودت داستان درمیاری؟؟؟؟چون شما هر روز داری در مورد هسته ای میشنوی فکر می کنی همه دنیا میخواد ما رو بخوره......

تازه در مورد این بازی نسازه در مورد موجودات کور نسازه در مورد هواپیما نسازه چی بسازه.......؟؟؟

در کل من اشتباه کردم ینجا پست دادم دو سه ماهی بود خیالم راحت شده بود ولی باز اعصابم خورد شد دوست عزیز شما هم مثه بعضی ها که کلا جوش گرفتتون همه چی رو دشمن می بینید.......

شما راس میگی و ما داخل جنگیم........کلا راس میگی...بیشتر از این نمیتونم وقتم رو تلف کنم

در نهایت صادقانه و دوستانه میگم : دلم برا شما و هم فکراتون میسوزه .....ای کاش به این حرفم برادرانه گوش کنی و برای چند روز به مسایل جوری که روحانی مسجد یا صدا و سیما یا برادرای پایگاه یا.....میگن گوش نکنی و کمی تو دانشگاه و محیط کار چرخ بزنی تا ببینی حقیقت با کیه........ولی افسوس......... .

موفق باشید...... .
    Last edited by halflife g; 22-08-2010 at 20:57.

2. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

در نهایت صادقانه و دوستانه میگم : دلم برا شما میسوزه .....ای کااش به ین حرفم برادرانه گوش کنی و برای چند روز به مسایل جوری که روحانی مسجد یا صدا و سیما یا برادرای پایگاه یا.....میگن گوش نکنی و کمی تو دانشگاه و میط کار چرخ بزنی تا ببینی حقیقت با کیه........ولی افسوس........
    این دانشگاه رو خوب اومدی

پس شما میگی اینها اصلا سیاسی نمیسازن ؟اصلا کاری با ما و دیگر کشورها نداره منم حرف شما رو قبول می کنم باشه شما راست میگید من تسلیمم
    خارجی ها انسانهای خوبی هستند و هیچ کاری با ما ندارن اصلا امریکا نماد خوبی صلح و ارامشه عراق رو برای خوبی گرفتن تو ویتنام برای ازادی جنگیدند تو زاپن برای قشنگی بمب هسته ای زدند ناو های امریکایی برای ماچ کردن ما تو خلیج فارس هستند
    ما هم هیچی نمی فهمیم اصلا نباید بازی بسازیم چون برادرهای امریکایی برامون میسازن همیشه باید مصرف کننده باشیم مثل عربها اونقت میشیم یک کشور دوست داشتنی تو مجامع جهانی
    بازی پرنس پریشیا و کال اف و بتل فایلد چون بازیهایی بزرگی نیستند ضد ایرانی نیستند واصلا حتما باید بازی بزرگی باشه تا ضد ایرانی باشه همیشه امریکایی ها قهرمانند و ما باید منتظر باشیم تا یک گروه امریکایی جهان رو ازاد کنند و ما هیچ اراده ای نداریم
    Last edited by marvel_malayer; 22-08-2010 at 21:08.

4. این کاربر از marvel_malayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

این دانشگاه رو خوب اومدی

پس شما میگی اینها اصلا سیاسی نمیسازن ؟منم حرف شما رو قبول می کنم باشه شما راست میگید من تسلیمم
    خارجی ها انسانهای خوبی هستند و هیچ کاری با ما ندارن اصلا امریکا نماد خوبی صلح و ارامشه عراق رو برای خوبی گرفتن تو ویتنام برای ازادی جنگیدند تو زاپن برای قشنگی بمب هسته ای زدند ناو های امریکایی برای ماچ کردن ما تو خلیج فارس هستند
    ما هم هیچی نمی فهمیم اصلا نباید بازی بسازیم چون برادرهای امریکایی برامون میسازن همیشه باید مصرف کننده باشیم مثل عربها اونقت میشیم یک کشور دوست داشتنی تو مجامع جهانی
    بازی پرنس پریشیا و کال اف و بتل فایلد چون بازیهایی بزرگی نیستند ضد ایرانی نیستند واصلا حتما باید بازی بزرگی باشه تا ضد ایرانی باشه همیشه امریکایی ها قهرمانند و ما باید منتظر باشیم تا یک گروه امریکایی جهان رو ازاد کنند و ما هیچ اراده ای نداریم

ای بابا.................نرود میخ اهنی به سنگ

من کجا گفتم اینا سیاسی نمیسازن اخه؟؟؟

کجا کال او رو جزو. بازی های بزرگ حساب نکردم؟؟

کجا گفتم بازی نسازیم؟؟؟پس شما پستای منو نمیخووندی اصلا که جوابات فضایی بودن........ .

دقیقا عین یکی هستی که زن ادم رو به ادم نشون میداد و هی هی می گفت من شما رو خیلی دوس دارم و برمی گشت سر بحث اولش با اون بیچاره اونم دیگه مثه من میدید که کلا یارو افساید قفل میکرد می گفت چیز..... چیز..... چیز

ولمون کن اقا....ای بابا ......من اصلا هیچی سرم نیس شما خیلی فهیم و نشانه شناسی و ما بچه مدرسه ای هستیم...........خوش باش بابا......... .

6. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیدی بازهم جواب ندادی با هم شوخی می کنی (خدارو شکر شما بخندی برای ما کافیه)

بهتر از اونه که مثل یه عرب . بازی کنم حداقل جست و جو می کنم
    ببین دوست من .. خیلی ها می تونن , از خیلی از مطالب , برداشتهای خیلی متفاوتی داشته باشن ! مثلا میگم مثال اون عملیات شهادت طلبانه که گفتی .. یعنی اگر مثلا !! تایلندی ها یک عبادتی داشته باشن که با چشم بسته و طرف جلو حرکت می کنن و احتمالا این بازی رو بازی کنن و ببینن یکی از غولهای بازی داره با مثلا چشم بسته میاد طرفت که بکشت ... معنیش این میشه که سازنده با اون تایلندی ها و عقایدشون مشکل داره و منظورش ازون غوله این بوده که تایلندی ها با این طرز عبادتشون دارن به ما (آمریکایی ها) حمله می کنن ؟؟!؟!؟!؟
    امیدوارم منظورم رو تونسته باشم رسونده باشم ...
    شما چرا فکر می کنی تو دنیا فقط ما وجود داریم ؟ چرا همه ی دنیا باید علیه ما باشن ؟ (البته گاهی اوقات کارهای احمقانه ای آقایان انجام میدن که معلومه همه دنیا علیه ما میشن)حالا شما بشین تمام بازیهارو زیرو رو کن وقتی داری با این تفکر پیش میری شاید حتی به این فکر کنی که اگر مثلا ماریو تویه نسخه جدیدش لباس سبز یا دستبند سبز داشته باشه پس احتمالا به یک جنبش سبز رنگی مربوط میشه لابد ؟!؟!؟!؟
    متاسفانه این یه طرز تفکر مخرب هست و احتمالا هم کسی نمی تونه جلوی شما و تمام کسانی که ناخودآگاه اینطوری فکر می کنن رو بگیره ... این یه نمونه دیگه از شستشوی مغزی با استفاده از دین بیچارس !
    من با این همه که بازیهای جنگی که کردم بازم اونقدر عقلم میرسه که اگر COD میاد تو بازیه خودش از سربازان آمریکایی یا روسی یا آلمانی استفاده می کنه بخاطر اینکه توی همون کشور ساخته شده و معلوم هست که از سربازان هموطن خودشون استفاده می کنن ولی این اصلا معنی این رو نداره که اونا حتما برتر هستن !!! مگر آدم چقدر مشکلات فکری داشته باشی که خودشو حقیر ببینه و فکر کنه مظلوم هست و اگر موجود خارجی که پیشت هم بهش بکنه حتما منظور فلانی داشته !
    مثل اینه که ایران بیاد مثلا COD بسازه بعد به جای سربازان ایرانی از سربازان چینی استفاده کنه خنده دار نیست ؟ مگر دیوانه بود ؟
    من موندم شما در مورد بازی DIRT چی فکری می تونی بکنی ...

8. 4 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

این پست اول منه خودتون قضاوت کنید

ین بازیها یا ضد روسیه هست یا ضد چین یا ضد مسلمانان هست یا ضد زاپنی ها در اخر هم شاید ایرانی ها هست همیشه تو این بازیها می بینید که گروه امرکایی برنده هستش شما فکر می کنید تمام کمپانی های بازی سازی مستقل هستند !!!!!!!!

ببین دوست من .. خیلی ها می تونن , از خیلی از مطالب , برداشتهای خیلی متفاوتی داشته باشن ! مثلا میگم مثال اون عملیات شهادت طلبانه که گفتی .. یعنی اگر مثلا !! تایلندی ها یک عبادتی داشته باشن که با چشم بسته و طرف جلو حرکت می کنن و احتمالا این بازی رو بازی کنن و ببینن یکی از غولهای بازی داره با مثلا چشم بسته میاد طرفت که بکشت ... معنیش این میشه که سازنده با اون تایلندی ها و عقایدشون مشکل داره و منظورش ازون غوله این بوده که تایلندی ها با این طرز عبادتشون دارن به ما (آمریکایی ها) حمله می کنن ؟؟!؟!؟!؟
    مثل اینه که ایران بیاد مثلا COD بسازه بعد به جای سربازان ایرانی از سربازان چینی استفاده کنه خنده دار نیست ؟ مگر دیوانه بود ؟
    من موندم شما در مورد بازی DIRT چی فکری می تونی بکنی ...

من حرفم این بود که خارجیها بازی هاشون رو مطابق منافع ملی خودشون میسازن ما هم باید مطابق منافع ملی خودمون بسازیم این حرف رو که دیگه قبول دارید

در نهایت صادقانه و دوستانه میگم : دلم برا شما و هم فکراتون میسوزه .....ای کاش به این حرفم برادرانه گوش کنی و برای چند روز به مسایل جوری که روحانی مسجد یا صدا و سیما یا برادرای پایگاه یا.....میگن گوش نکنی و کمی تو دانشگاه و محیط کار چرخ بزنی تا ببینی حقیقت با کیه........ولی افسوس......... .
    پس من یه برتری نسبت به شما دارم چون من حرف هر دو طرف رو شنیده ام

اقا من قبول می کنم من خیلی تو این بازیها ریز میشم به خاطر اینکه فقط بازی نمی کنم شما راست می گید ولی قبول کنید اصلا خوب بحث نمی کنید
    Last edited by marvel_malayer; 22-08-2010 at 21:40.

10. این کاربر از marvel_malayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این پست اول منه خودتون قضاوت کنید

من حرفم این بود که خارجیها بازی هاشون رو مطابق منافع ملی خودشون میسازن ما هم باید مطابق منافع ملی خودمون بسازیم این حرف رو که دیگه قبول دارید

اقا من قبول می کنم من خیلی تو این بازیها ریز میشم به خاطر اینکه فقط بازی نمی کنم شما راست می گید ولی قبول کنید اصلا خوب بحث نمی کنید
    همون بهتر که ما فقط بازیها رو بازی کنیم ... بابا ول کنین این سیاست و گوره باباش همرو بدبخت کرده ! چی میشد اگه همین سیاست کوفتی نبود ؟ مشخصا معلوم هست که هر کشور یا سازنده مربوط به اون کشور طبق منافع ملیش بازی میسازه !
    ولی خوب حالا اینجا کی گفته که منافع ملی ایران یا آمریکا حتما خوب یا بد هستند ؟ اصلا ما چرا فکر می کنیم حتما خوب هستیم ؟ و آمریکا می خواد مارو بد جلوه بده ! حتی 1 % هم احتمال نمیدیم که واقعا بد باشیم ؟ .. مگر خدایی که خوبی مطلق باشی ! و چرا فکر می کنیم آمریکا حتما بده هست ؟ همه کشورها هم کارای خوب می کنن هم کارای بد , همین چند وقت پیش اگر بی بی سی نگا می کردی یه بحث گذاشته بود که درباره آمریکا باید چی فکر کنیم ؟ همش باید کارهای بدش که بمباران بوده و اینهارو نگا کنیم یا خدماتی هم که به جامعه بشری کرده رو هم باید در نظر بگیریم ؟ شما وقتی در مورد کسی قضاوت می کنی فقط بدیهاشو می بینی ؟ البته اگر اینطوری باشه مشکل از شما نیست , مشکل ازون نظام آموزشی هست که وقتی توی مدرسه از بچه امتحان دیکته میگرین همیشه بهش میگن چندتا غلط داشتی ! هیچ وقت نمی گن چندتا درست داشتی ! بعد بچه ای که ازین مدرسه دربیاد خوب باید هم به همه چیز فقط به جنبه بدش توجه کنه , چون اینطوری آموزش دیده و بار اومده (مغزش حالت دیگه ای رو متصور نیست !) و خیلی مسائل دیگه هم هست که چرا بعضی ها از اینور اونور پشته بام میوفتن !
    («« حالا یه چیز جالب تر داشتم بهش فکر می کردم که به بحث این تاپیک زیاد ربطی نداشت ولی خوب جالب بود :
    وقتی بنیاد ملی بازیهای رایانه ای اومده اکثر بازیهای شاخ اختصاصی کنسول ها رو ممنوع کرده ! چرا دیگه باید کنسول خرید ؟ »»)

12. 4 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

ولی خوب حالا اینجا کی گفته که منافع ملی ایران یا آمریکا حتما خوب یا بد هستند ؟ اصلا ما چرا فکر می کنیم حتما خوب هستیم ؟ و آمریکا می خواد مارو بد جلوه بده ! حتی 1 % هم احتمال نمیدیم که واقعا بد باشیم ؟ .. مگر خدایی که خوبی مطلق باشی ! و چرا فکر می کنیم آمریکا حتما بده هست ؟ همه کشورها هم کارای خوب می کنن هم کارای بد , همین چند وقت پیش اگر بی بی سی نگا می کردی یه بحث گذاشته بود که درباره آمریکا باید چی فکر کنیم ؟ همش باید کارهای بدش که بمباران بوده و اینهارو نگا کنیم یا خدماتی هم که به جامعه بشری کرده رو هم باید در نظر بگیریم ؟ شما وقتی در مورد کسی قضاوت می کنی فقط بدیهاشو می بینی ؟ البته اگر اینطوری باشه مشکل از شما نیست , مشکل ازون نظام آموزشی هست که وقتی توی مدرسه از بچه امتحان دیکته میگرین همیشه بهش میگن چندتا غلط داشتی ! هیچ وقت نمی گن چندتا درست داشتی ! بعد بچه ای که ازین مدرسه دربیاد خوب باید هم به همه چیز فقط به جنبه بدش توجه کنه , چون اینطوری آموزش دیده و بار اومده (مغزش حالت دیگه ای رو متصور نیست !) و خیلی مسائل دیگه هم هست که چرا بعضی ها از اینور اونور پشته بام میوفتن
    این مطلب شما جواب منو داد
    من دیگه حرفی ندارم
    Last edited by marvel_malayer; 22-08-2010 at 21:56.

14. این کاربر از marvel_malayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

پس من یه برتری نسبت به شما دارم چون من حرف هر دو طرف رو شنیده ام

ما هم تو این محیطا بودیم و دیدیم که اینا فقط دارن دروغ میگن در نتیجه از اون محیطا اومدیم بیرون ولی شما هنوز در اون محیط هستی و مطمینا در این طرف نیستی......شما کماکان در اون طرف صدا و سیما و پایگاه و مسجد محل و کلا در امپراتوری دروغ بسر میبرید.

ما خوب بحث می کنیم ولی متاسفانه شما اصلا نمیدونی داری چی میگی واسه همین بحث قاطی میشه.

این مطلب شما جواب منو داد
    من دیگه حرفی ندارم
    دیدی از امریکای خبیث طرفداری کرد.......مگه امریکا خوبی هم داره....مگه ما امکان داره سیستم و نظاممون دچار انحراف باشه و یا توسط منحرفها اداره بشه؟؟نه امکان نداره.....

ولش کن محاربه دیگه...جزو اندکان جامعس....و گرنه همه در رکاب ولا..یتن

در نهایت انشالله ما این استکبار رو نابود می کنیم میره پی کارش......انشالله

وقتی بنیاد ملی بازیهای رایانه ای اومده اکثر بازیهای شاخ اختصاصی کنسول ها رو ممنوع کرده ! چرا دیگه باید کنسول خرید ؟ »»)
    چرا؟؟...واقعا چرا؟؟
    Last edited by halflife g; 22-08-2010 at 21:58.

16. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

(ولی اینطور نیست یادشون نمی یاد که وقتی سربازهای انگلیسی رو گرفته بودند تو ابهای خلیج فارس یکی از سرباز ها از ترس خودشو خیس کرده بود و نمی دونم چرا تلوزیون اینو نشون نداد )
    خوب منم اگه یه تروریست بهم حمله کنه شلوارم رو که خیس میکنم هیچ،.... هم میکنم!

نقل قول نوشته شده توسط marvel_malayer
    البته هستند کمپانی که مستقل باشند اینو قبول دارم
    خب برادر شما بفرمایید کدومشون مستقل هستن، کدومشون بقولی دولتی!؟
    مثلا هستن کمپانی هایی زیر نظر وزارت ارشاد و فرهنگ ایالت متحده آمریکا!؟

18. 5 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دیدی از امریکای خبیث طرفداری کرد.......مگه امریکا خوبی هم داره....مگه ما امکان داره سیستم و نظاممون دچار انحراف باشه و یا توسط منحرفها اداره بشه؟؟نه امکان نداره.....

ولش کن محاربه دیگه...جزو اندکان جامعس....و گرنه همه در رکاب ولا..یتن

در نهایت انشالله ما این استکبار رو نابود می کنیم میره پی کارش......انشالله
    واقعا شما خیلی شوخ طبع هستید شما احتمالا کلیپهای سربازهی امریکایی رو ندیدید
    بله ما خدمات که امریکایی ها تو کشورهای افریقایی دارن میدن می بینیم و همینطور توی عراق و همینطور تو افغانستان
    برید مستند ایدز رو تو افریفا ببینید حتما به خدمات امریکایی ها پی می برید

خوب منم اگه یه تروریست بهم حمله کنه شلوارم رو که خیس میکنم هیچ،.... هم میکنم!
    ادربایجان عزیز شما اصلا بگو اینا تو اب خلیج فارس چی میخان؟ بعدا هموطنانت رو رو تروریست کن
    تاریخ بخون همین

ما خوب بحث می کنیم ولی متاسفانه شما اصلا نمیدونی داری چی میگی واسه همین بحث قاطی میشه.
    تو رو بخدا برو پستهای قبلی رو بخون

خب برادر شما بفرمایید کدومشون مستقل هستن، کدومشون بقولی دولتی!؟
    مثلا هستن کمپانی هایی زیر نظر وزارت ارشاد و فرهنگ ایالت متحده آمریکا
    اکتیویزن یکی از اون مستقل هاست
    Last edited by marvel_malayer; 22-08-2010 at 22:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •