اولا این سمبل شناسی هه جا هست و مختص اونا نیس ....حتی در فیلما و شعر ها ی فارسی هست و چیز شاخی نیس ولی این مواردی که شما گفتی سمبل نیس ......شما دلت میخواد همه چی رو سمبل نشون بدی......گفتم دیگه ماها سر در نمی اریم به خاطر همینه که مسخره می کنیم چون سواد نداریم و چیزی از ادبیات انگلیسی نمی دونیم
در ضمن جواب منو ندادید باز هم از شوخ طبعی تون استفاده کردید شما بجای تحویل این گلواژه ها جواب بدین به نظر من شما دارید مغالطه می کنید
تو اخرین پستی که دادین کجا سوالی پرسیدین که جواب نداده باشم........؟؟ولی جواب خدای جنگ و ...رو دادم
خود سازنده ها ش میگن از کجا الهام گرفت بازی رو...خودشون میگن میخوام از سیاستهای امریکا انتقاد کنیم اونوقت شما میای از خودت داستان درمیاری؟؟؟؟چون شما هر روز داری در مورد هسته ای میشنوی فکر می کنی همه دنیا میخواد ما رو بخوره......دوست عزیز ایا محیط این بازی ترس استفاده از بمب هسته ای رو نمی رسونه ایا کسی که این بازی رو انجام میده ایا یک لحظه به خودش نمی گه اگه واقعا بمب هسته ای بزن و این اتفاق بیفته چه خبر میشه بعدا بازیکن میاد کامپیوتر خاموش می کنه و بعد تلوزیون رو روشن می کنه تمام شبکه ها رو باز می کنه که دارن از انرزی هسته ایران رو نشون میده نا خوداگاه یه ترس از ایران تو ذهنش میره اونوقت ایران و ایرانی میشه لولو خور خوره ایا اینطوری هست یا نه در ضمن مطمئن باش اگه رئیس جمهور رو بد نشون میده اونم یه منظور داره اونم مطئن باش یه نکاتی داره که اونم حتما حزب مخالف سازنده رو نشون میده
تازه در مورد این بازی نسازه در مورد موجودات کور نسازه در مورد هواپیما نسازه چی بسازه.......؟؟؟
در کل من اشتباه کردم ینجا پست دادم دو سه ماهی بود خیالم راحت شده بود ولی باز اعصابم خورد شد دوست عزیز شما هم مثه بعضی ها که کلا جوش گرفتتون همه چی رو دشمن می بینید.......
شما راس میگی و ما داخل جنگیم........کلا راس میگی...بیشتر از این نمیتونم وقتم رو تلف کنم
در نهایت صادقانه و دوستانه میگم : دلم برا شما و هم فکراتون میسوزه .....ای کاش به این حرفم برادرانه گوش کنی و برای چند روز به مسایل جوری که روحانی مسجد یا صدا و سیما یا برادرای پایگاه یا.....میگن گوش نکنی و کمی تو دانشگاه و محیط کار چرخ بزنی تا ببینی حقیقت با کیه........ولی افسوس......... .
موفق باشید...... .