من که دیشب بازیو تموم کردم، بهترین نظری که در موردش میشه داد اینه که ارزش یک بار تموم کردن رو داره، من که خوشم اومد ازش
من که دیشب بازیو تموم کردم، بهترین نظری که در موردش میشه داد اینه که ارزش یک بار تموم کردن رو داره، من که خوشم اومد ازش
دوستان کمـــــــــــــــــــک کسی سیو بعد از اون مرحله که سوار هروکرافته باید موتور های اون چیز(نمیدونم چی هست) رو بزنی داره من دهنم سرویس شد نتونستم اون مرحله رو رد کنم حالا دوتا مرحله بعدش هم شد اشکال نداره
سلام میخوام بدونم این بازی صحنه داره یا نه چون من تو حال بازی میکنم و تو سری قبلی جلو فامیلا اتفاق بدی افتاد حالا داره یانه
نه... هیچی نداره...
چه زمان باحالی بوده اون موقه ...
سلام دوستان
بازی رو گرفتم
در آخرین مراحل نصب یه خطایی میده مربوط به BondUpdate_75907_to_76654.exe که میگه در محل نصب بازی موجود نیست
من الان این فایل BondUpdate_75907_to_76654.exe از اینترنت دانلود کردم اما میخوام بدونم دلیل این چیه و چطوری باید نصبش کنم
در ضمن وقتی این خطا میاد یه OK داره که وقتی روش کلیک می کنی کلا عملیات نصب رو terminate می کنه و همه چی پاک میشه و باید از اول نصب کرد
باید قبل از ریختن Bond.exe این آپدیت رو نصب کنی.لابد شما اول کرکو ریختی
بچه ها بازی چند مرحله هست ؟
سلام
من تو اون مرحله که میره توی یه بار با یکی صحبت میکنه و بعدش میره بیرون موندم بعد اون مرحله که دنبال یه کامیون بزرگ بودم و از دست پلیس ها در رفتم
وقتی بعد این قسمت می خواهد بره تو بازی end program میشه و بازی بسته میشه
یه کرک سالم میشه واسه بازی بزارید
برای منم همینجوری میشد قبلش کرک ریلودد داشتم دوباره همونو دانلود کردم و ریختم فرقی نکرد! من کلا یه نوع کرک بیشتر ندیدم حالا شما بیا همینو دوباره امتحان کن!
فعلا همه درگیر این Black Ops هستن کسی به فکر این نیست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by The Rover; 14-11-2010 at 12:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)