نه ! خواهش میکنم نخر ! هر جور میتونی گیر بیارش ولی نخر !قلب یخی رو بخرم؟!
حرف من ِ مالباخته رو گوش کن !![]()
نه ! خواهش میکنم نخر ! هر جور میتونی گیر بیارش ولی نخر !قلب یخی رو بخرم؟!
حرف من ِ مالباخته رو گوش کن !![]()
بچه ها املا را پاس کردید ؟نبینم دیگه اینجا از الناز بد بگیدو
![]()
Last edited by FerineFast; 23-08-2010 at 14:26.
استقبال بی نظیر مردم از قسمت نخست سریال های 24 و قلب یخی
در پایان هفته اول توزیع قسمت اول سریال های قلب یخی و 24 درصد بسیار بالایی از نسخه های این مجموعه ها از طرف علاقه مندان شبکه نمایش خانگی در سراسر کشور خریداری شد.
به گزارش سایت 30نماایران به نقل از روابط عمومی شرکت تصویر دنیای هنر،حسین معماری، مدیر واحد پخش دنیای هنر ضمن اعلام خبر مذکور افزود: پس از گذشت شش روز از توزیع قسمت نخست سریال ایرانی قلب یخی و مجموعه خارجی 24 که به ترتیب با تیراژ یک میلیون و یکصد هزار نسخه به شبکه نمایش خانگی کشور عرضه شدند ، بر اساس گزارش های دریافتی از طرف نمایندگان توزیع و پخش تصویر دنیای هنر در سراسر کشور نزدیک به 90 درصد از قسمت اول قلب یخی و 85 درصد از قسمت اول 24 در مدت یاد شده به فروش رفته است.
به گفته حسین معماری با توجه به استقبال بی نظیر علاقه مندان شبکه نمایش خانگی، در برخی از نقاط تهران و همچنین تعدادی از شهرهای کشور، که موجب اتمام نسخ موجود در فروشگاههای عرضه کننده شد، اقدام لازم برای تکثیر و توزیع مجدد بعمل آمد. مدیر پخش دنیای هنر همچنین از اجرای جشنواره بزرگ قلب یخی با هدف تشویق و ترغیب افزایش فروش نمایندگان تصویر دنیای هنر خبر داد که در این جشنواره به صورت هفتگی، ماهانه و فصلی جوایز ارزنده ای به نمایندگان فعال اهدا خواهد شد.
آدرس منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددریافت نظرات تماشاگران «قلب یخی» برای ساخت بخش های بعدی
شرکت تصویر دنیای هنر با هدف ارتباط نزدیکتر با مخاطبان سریال قلب یخی، طی دوره زمانی مشخص نظرات تماشاگران این سریال را دریافت و از پیشنهادات مطلوب برای ساخت بخش های بعدی این سریال استفاده می کند.
به گزارش سایت 30نماایران به نقل از روابط عمومی شرکت تصویر دنیای هنر، کلیه تماشاگران سریال قلب یخی می توانند با مراجعه به وب سایت شرکت تصویر دنیای هنر به آدرس tdhfilm.com و یا مراجعه به بخش نظرات وبلاگهای قلب یخی به آدرس ghalbeyakhitdh.blogfa.com , ghalbyakhitdh.persianblog.ir و ghalbyakhi.mihanblog.com و یا نمابر 88270981 ، ضمنا تماشاگران می بایست آدرس رایانامه (ایمیل) و یا شماره تماس خود را نیز به همراه نظراتشان ارائه نمایند. همچنین تماشاگران می توانند دیدگاهها و نقدهای خود در خصوص قلب یخی را نیز در همین بخش ها به همراه آدرس رایانامه (ایمیل) خود ارسال نموده تا پس از بررسی به کاربردی ترین پیشنهاد و مطلوبترین نقدها و دیدگاهها جوایز ارزنده و نفیسی از سوی شرکت تصویر دنیای هنر تعلق گیرد.
این گزارش می افزاید: دریافت نظرات و نقدهای تماشاگران قلب یخی از روز دوشنبه اول شهریور ماه جاری آغاز می شود وتا روز پنجشنبه اول مهرماه سالجاری ادامه خواهد داشت.
آدرس منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب مالباخته میشه بگید چند قسمت خریدید که فکر میکنید مالتون رو باختید؟!
--------------------------------------------------------------
نه جدی اینایی که همش ازین سریال انتقاد میکنن چند تا دلیل قانع کننده بیارن که بگه این سریال ارزش دیدن نداره؟!
این که مثلا الناز شاکر دوست لوسه واقعا دلیل مسخره ای هست به نظرم
به خاطر یه بازیگر کل کار رو زیر سوال بردن
الان قسمت چهارم رو تازه دیدم کلی قافل گیر و هیجان زده شدم!
باور کنید هیچ نسبتی با تهیه کننده های ایتن سریال ندارم
تا قسمت چهارم ببینید پشیمون نمیشید
اهممم اهممم !جناب مالباخته میشه بگید چند قسمت خریدید که فکر میکنید مالتون رو باختید؟!
بسم الله الرحمن الرحیم ...بنده 3 قسمت این سریالو خریدم ...با پرداخت 4500 تومن.
آقا اگه اشتباه میگم تصحیح کن !
قسمت اولش که از 40 دقیقه 25 دقیقش اون خانومای مثلا خوشگل رو استیج راه میرفتن ...قسمت دوم به عشوه خرکی اومدن های خانوم شاکردوست برای حمید گودرزی گذشت ، قسمت سومم یادم نیست چی شد !... تو هر سه قسمتم وسط سریال یدفعه 5 دقیقه مازیار فلاحی شروع میکرد خوندن ! این جلف بازیا چیه دیگه؟!
انصافا شما خودت این سریالو میخری ؟!
اگه بچه مایه داری که هیچ !
اگه نیستی و میخری.......که خوب هیچی دیگه ! خوشت اومده ، حال کردی با سریال ، میخریش دیگه !
حالا 1500 تومنم پول 2 تا دونه چیپس و پفکه ها !ولی خوب من یکی همون چیپس و پفکو ترجیح میدم !
![]()
قسمت چهارمش هم میخریدی بشه 6 تومن رند بشهخیلی با حاله از الناز شاکر دوست خبری نیست جلف بازی هم نداره وسطش هم آهنگ نداشت!
-------
انصافا من یه دونه قسمت خریدم-دو تا اجاره کردم-یه دونه هم از رفیقم گرفتم اما دانلود و اینا نکردم![]()
شما برای دیدن این سریال عجب عملیات محیر العقولی انجام دادی هفت خوان هم پیشش میگه زکی
حالا خدا به بقیش رحم کنه!!!!!!!!!
هر هفته یه قسمت جدید پخش میشه؟
بله دوست عزیز به گفته خود شرکت تصویر دنیای هنر هر چهارشنبه یک قسمت وارد بازار میشه![]()
این سریال بود یا موزیک ویدیو؟
بهتر بود اسمشو نمیزاشتن"قلب یخی"
میزاشتن"موزیک ویدیو مازیار به ضمیمه لوس بازی های الناز"![]()
من تا حالا سه قسمتشو دیدم خیلی قشنگه.از دوستان کسی آهنگ با کیفیت شروع قسمت دوم که رضا یزدانی میخونه رو داره؟
Last edited by armin_punisher6; 30-08-2010 at 08:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)