اینو میدونم که در نتظیمات قابل تغییر هستش . ولی نتونستم اونو پیدا کنم یعنی هرکاری کردم نشد که نشد.
شما بگو لطفا باید چه تیکی برنم یا کدوم تیک را بردارم تا بتونم اون را از راست به چپ بنویسم.
ممنون
اینو میدونم که در نتظیمات قابل تغییر هستش . ولی نتونستم اونو پیدا کنم یعنی هرکاری کردم نشد که نشد.
شما بگو لطفا باید چه تیکی برنم یا کدوم تیک را بردارم تا بتونم اون را از راست به چپ بنویسم.
ممنون
شما توی تب پراپرتیز تکس اون پایینش سمت راست یه ادیت داره که متنو توی اونم می تونی بنویسی
ممنون
اونجا رایت کلیک کن بعد"رایت تو لفت ریدینگ اردر" رو بزن![]()
گنبد جان شما گفتید که اگه تکس رو استاتیک بزاریم دیگه هیچ مشکلی نداریم ؟
ولی من وقتی استاتیک هم گزاشتم بازم مشکل داشتتوی جایی که داریم ادیت می کنیم درست می نوسه ولی وقتی اجرا می کم درب و داغون می شه !!
گنبد جان من توی یه فایلم یه فیلم رو لود کردم بعد می خوام فیلمه که تموم شد (بدون استفاده از کلیدی، یعنی کاربر جایی رو کلیک نکنه) یه فایل دیگه رو لود کنه!
چی کار کنم ؟![]()
Last edited by dampayi; 28-07-2010 at 16:05.
ممنون از پاسخی که دادی اما مشکل من اینه که وقتی افکت Typewriter را میذارم. میخوام نوشتم از راست به چپ تایپ بشه . ولی نمیشه . همه افکتها را میشه تغییر داد از راست به چپ یا از چپ به راست ولی نمیدونم این چرا نمیشه .و همش از چپ به راست مینویسه چون متن فارسیه و باید از راست به چپ تایپ بشه .
اینو اگر یک توضیحی بدی ممنون میشم .![]()
من فکر کردم منظورتون اینه![]()
بلد نیستم![]()
حتما خودت به اندازه کافی ور رفتی دیگهمنم ور رفتم چیزی پیدا نکردم
![]()
موفق باشی![]()
دوست عزیز شما راست میگی
یادم نبود که متاسفانه افکت type writer نمیتونه راست به چپ بشه منم پارسال دقیقا همین مشکلو داشتم از یه راهه دیگه تقریبا حلش کردم
از افکت زیر ، با تنظیم زیر استفاده کردم
![]()
درسته من همچین چیزی رو گفتم اما گفتم توی متنای ساده نه داخل اسکرول بارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا باید با فارسی نویس بنویسی و متنشو داینامیک بذاریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال دوم هم من خودم قبلا همین مشکلو داشتم قیدشو زدم اما دو راه داره
1- ببینی کلیپت دقیقا چند فریمه بعد توی سویش روی فریمش کد بذاری که زیاد دقیق نیست
2- با برنامه نویسی تایم اخیرت رو بدست بیاری
Last edited by gonbad city; 28-07-2010 at 17:25. دليل: ------------------
ممنون دستت درد نکنه همانطور که خودت هم نوشتی مشکل تا 80 درصد رفع شد . واون 20 درصد هم برای اینکه چطور میشه نوشته از ابتدا تایپ بشه چون دو یا سه حرف اول خودش بدون تایپ روی صفحه است و مابقی تایپ میشه یعنی دقیقا کار type writer را انجام نمیده .چیز خاصی براش داری یا باید به همین اکتفا کنیم .به هر جال ممنون
![]()
دوست عزیز اما من امتحان کردم درست بود و از اولش میامدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اول افکتش اجرا کن
یعنی شکل بالا که من افکت گذاشتم باید از فریم یک پلی کنیم تا از اول نوشته شروع به تایپ بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)