ارزونتره رنک بهتری هم داره نسبت به گیگا برای کاربرد شما بسیار مناسبهمی شه دلیل برتری p6t رو نسبت به اینی که انتخاب کردم رو بگید
ارزونتره رنک بهتری هم داره نسبت به گیگا برای کاربرد شما بسیار مناسبهمی شه دلیل برتری p6t رو نسبت به اینی که انتخاب کردم رو بگید
این قطعات رو با چه گارانتی هایی بگیرم ؟
این قطعات رو کدوم کشورها می سازن؟ تقلبی هم داره؟
یکی بهم گفت این گرافیک (5970) تو کیسی که انتخاب کردم جا نمی شه ! درسته؟
من بعدن می خوام چند تا دیگه dvd writer و یدونه کارت صدا قوی به سیستم اضافه کنم پاور کم نمی یاد ؟
چرا دیگه کسی جواب سوال هام رو نمیده؟![]()
خوبهبالاخره با کمک شما دوستان () این قطعات رو انتخاب کردم :
CPU: Intel Core i7 - 2.80GHz - 930
M.B:Gigabyte X58A-UD5 age nabood Gigabyte X58A-UD4
RAM: Gskill PI 6Gb 1600 CL6 (3x2Gb) DDR3
VGA: Sapphire 5970 2Gb OC
SSD: ADATA 64Gb (2x32Gb)
HDD: 2 X Samsung SpinPoint F3 500Gb RAID0 age nabood Western Digital Caviar Black 500GB RAID0
DVD RW: HP 1270i
Power: Green GP885B
Case: GREEN FUSION
cpu cooling: Thermalright Ultra 120 extreme
monitor: LG E 2250T
لطف کنید اگه این قطعات خوبه تایید کنید و اگه قطعه بهتری هست بگید![]()
ولی توصیه می کنم،مین رو Gigabyte X58A-UD3R و یا Asus P6X58D-E بگیرید،چون بیشتر از اینا نیاز ندارید و فقط خرج اضافی هست
احساس می کنم مانیتور هم نسبت به قطعات دیگه تون زیاد ایده آل نیست بشخصه اگه جای شما بودم یدونه Asus MS238H می گرفتم(حدود 360)
CPU بدون گارانتیاین قطعات رو با چه گارانتی هایی بگیرم ؟
M.B آواژنگ
RAM کولینگ سیس
VGA فونیران یا یونیکام
SSD انفورماتیک گستر
HDD سام سرویس-سازگار ارقام
DVD RW ایران اچ پی
Power آینده سیما
Case آینده سیما
CPU Cooler برین تک (اگه اشتباه نکنم)
Monitor مادیران
قریب به 90% قطعات سخت افزاری تو کشورمون ساخت چین هستند،بقیه هم ساخت کشورهای خاور دور مثل تایلند و مالزی و...این قطعات رو کدوم کشورها می سازن؟ تقلبی هم داره؟
با گارانتی بگیرید و خیالتون راحت باشهدرستهیکی بهم گفت این گرافیک (5970) تو کیسی که انتخاب کردم جا نمی شه ! درسته؟
حداقل باید یه کیس مثل CoolerMaster HAF922 بقیمت حدود 140 بگیرید
خیر کاملا کافیه!من بعدن می خوام چند تا دیگه dvd writer و یدونه کارت صدا قوی به سیستم اضافه کنم پاور کم نمی یاد ؟
راستی یه توصیه دیگه هم دارم:
به جای 2 تا SSD یدونه OCZ Vertex 60Gb بگیرید که سرعت خواندن نوشتن خیلی بالایی نسبت به Adata داره(حدود 240)
ocz 32 gb نداره؟ خوب 2 تا 32 gb ocz رو اگه رید0 ببندم مگه سریعتر نمی شه؟
تو بازار ندیدمocz 32 gb نداره؟
SSD خودش به حد کافی سریع هست و نیازی به RAID0 ندارهخوب 2 تا 32 gb ocz رو اگه رید0 ببندم مگه سریعتر نمی شه؟
OCZ سرعت خوندش 230Mb/s و سرعت نوشتنش 135Mb/s هست در صورتی که ADATA سرعت خوندنش 170Mb/s و سرعت نوشتنش 100Mb/s هست
شما با RAID0 دو تا ADATA هم تقریبا سرعتی معادل همین OCZ خواهید داشت،پس توصیه می کنم فعلا یدونه OCZ Vertex بگیرید و اگه در آینده احتیاج به سرعت بالاتر داشتید با یدونه دیگه بصورت RAID0 استفاده کنید
میتونی بجاش Mushkin - 32GB 138000 تومنocz 32 gb نداره؟
سرعتش چقدره؟ چند mb?
Sapphire HD 5970 Toxic 4GB GDDR5 این 4gb حافظه داره ؟! مگه 5970 2gb نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)