براي خلاصه نويسي بهتره يه نيگا به كتب شب كنكور علوي بندازي يه همچين كاري بايد بكني!
براي خلاصه نويسي بهتره يه نيگا به كتب شب كنكور علوي بندازي يه همچين كاري بايد بكني!
فیزیک 1و2 اندیشه سازان رو از کجا میشه گیر آورد. لطفا آدرس کتابفروشیشو بگین (تو اصفهان/تهران/مشهد/شیراز)
این اندشه سازان 1و2 تو یه جلده یا جداست؟مولفش کیه؟
حالا اگه گیر نیاوردم چی بگیرم![]()
pdf بخشی از این کتابا نیست واسه دانلود؟![]()
فیزیک 1و2 اندیشه سازان به این راحتیا گیر نمیاد من پارسال به بدبختی گیر آوردمفیزیک 1و2 اندیشه سازان رو از کجا میشه گیر آورد. لطفا آدرس کتابفروشیشو بگین (تو اصفهان/تهران/مشهد/شیراز)
این اندشه سازان 1و2 تو یه جلده یا جداست؟مولفش کیه؟
حالا اگه گیر نیاوردم چی بگیرم
اگه میخوای آدرست رو واسم پی ام کن واست بدون هزینه پست میکنم.تعارف هم نمیکنم
من کتابامو میخوام کم کم اینجا واسه بچه هایی که کتابا گیرشون نمیاد بفرستم.چون خودم تو یه شهرستان کوچیکم که به سختی
کتاب گیر آوردم میفهمم چه سخت کتاب گیر آوردن...
شما از کجا گیر آوردی بگو منم از همون جا گیر بیارم
آخه میخوام مسافرت برم اگه جایی هست لطفا دوستان معرفی کنن![]()
من یکی از دوستام از تهران واسم خرید.از انقلاب اون موقع گفت سخت گیر اومده...شما از کجا گیر آوردی بگو منم از همون جا گیر بیارم
آخه میخوام مسافرت برم اگه جایی هست لطفا دوستان معرفی کنن
خب ایشون نخواستن اگه از بچه های دیگه کسی هست که میخوادش و گیر نیاورده پی ام بزنه واسش بفرستم.
درمورد خلاصه کردن زیست شناسی (خودم رزشتم تجربی بوده واینکارو کردم)واسه یه قسمتایی میتونی یه کار ی انجام بدی که به نظر من خیلی خوبه!!!البته باز به خودت بستگی داره...از اون جهت که تستای کنکور ترکیبیه خیلی کمک میکنه...لطفا در مورد خلاصه کردن درسایه حفظی مثل زیست و دینی و ادبیات هم توضیح بدین
میتونی یه دفترچه زیست جانوری درست کنی...هر صفحه رو بزاری واسه یه جانور
مثلاً هیدر:تو سال دوم در مورد دستگاه گوارشش میخونی تو سوم دستگاه عصبی وکلاً خصوصیاتی که داره...
خیلی ازجانورای دیگه هم اینطوری هستن که تو چندتا فصل مختلف در موردشون خیلی چیزا گفته...با دوره کردن دفترچه خیلی چیزا یادت میاد...
اصفهان-خيابان آمادگاه-مجتمع تجاري چهارباغ-طبقه پايين-كتابفروشي البرز
هر چندتا بخواي داره!
فيزيك انديشه سازان2 نمونست:
يكيش فيزيك1و2 تو يه جلده(نور-فشار-گرما)
يكيش فقط فيزيك1 هست دكتر محمد محتشم كه من دارمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)