كدوم عكسا ؟ عكس چيه ؟
من فقط همين صفحه رو ديدم شرمنده![]()
كدوم عكسا ؟ عكس چيه ؟
من فقط همين صفحه رو ديدم شرمنده![]()
سلام دوستان بالاخره دموشو پیدا کردم. این طور که معلومه مهران مدیری رو این یکی خیلی بیشتر از بقیه کاراش وقت گذاشته. جدا دستش درد نکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو تا مثل همن؟!
نخير، لينكاشون فرق ميكنه
دادا! لینکاش که معلومه فرق میکنه!میگم اون ویدئوهای تبلیغاتی تو هر لینک هم فرق می کنه...؟ من اولی رو دانلود کردم! انصافا مسخره بود...
![]()
نه بابا همشون يكين !! منم دانلود كردم و ديدم ... خيلي باحال بودواقعا حال كردم
مسخره ها آهنگ جنگ هاي روم و يونان رو گذاشته بودن روي فيلم !بازم مثل هميشه ايراني ها آهنگ هاي قديمي رو زنده ميكنن
انصافا چرت بود ... من فقط با موس فيلم رو ميكشيدم جلوتر و كلهم فكر نكنم 20 ثانيه هم ديده باشم از فيلم![]()
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
توی این سایت میتونید کلی عکس ببینید و میتونید سریال رو پیش خرید کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب سریالی ساخته لذت بردم از دیدن فیلم تبلیغاتش!.
یه جاش داشت عربها رو مسخره میکرد!
کلا صحنهای رقصشون فوق العاده بود .
سلام ودرود به همه
جای بسیار شگفته که تو این سایت که مربوط به آقای مدیری هستش حرف از کپی و تکثیر محصولاتش میاد ،ما ایرانی ها تا کی میخواهیم به محصولات رایگان عادت کنیم ............
به گزارش مشرق:
شنیده ایم که ساعت خوشی ها در افطار هنرمندان با رئیس جمهور سنگ تمام گذاشته اند. از مهران مدیری گرفته تا بازیگران و دست اندرکاران این مجموعه. شاید حضور سرزده رحیم مشایی در سر صحنه قهوه تلخ مدیری بی تاثیر نبوده است.
مدیری مجموعه ای از دی وی دی های سریال جدیدش را به رئیس جمهور هدیه کرده است.
خواسته های هنرمندان هنر هفتم از احمدی نژاد هم طوماری بلند و بالا بوده است، از همسفری با وی در سفر نیویورک تا تمدید اقساط عقب مانده. تعدادی از هنرمندان در گفتگو با خبرنگار مشرق از برخورد گرم و بی تکلف رئیس جمهور با آنان اظهارشگفتی کردند.
Last edited by marvel_malayer; 07-09-2010 at 19:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)