تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 449 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

وقتي زحمت ميكشي اينقدر كامل توضيح ميدي نميتونم فقط دكمه تشكر خالي رو بزنم برم. ممنونم از وقتي كه ميزاري و اين تاپيك رو پربارش ميكني مهران.
    با توضيحاتي كه راجع به كومودو دادي و شناختي كه من پيدا كردم الان رفتم تو فكر.من الان بيت ديفندر اينترنت سكيوريتي 2011 دارم. ميدونم كومودو خوبه اما نميدونم بيت ديفندر بده يا خوبه. ميخوام يه مشاوره بهم بدي كه آيا ارزششو داره كه بيت رو پاك كنم و كومودو رو بجاش نصب كنم ؟ از قدرت فايروال بيت اطلاعي ندارم اما به آنتي ويروسش اعتقاد دارم.(هم فالس پوزيتيو پايين هم ديتكشن ريت بالا)

2. 2 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

وقتي زحمت ميكشي اينقدر كامل توضيح ميدي نميتونم فقط دكمه تشكر خالي رو بزنم برم. ممنونم از وقتي كه ميزاري و اين تاپيك رو پربارش ميكني مهران.
    با توضيحاتي كه راجع به كومودو دادي و شناختي كه من پيدا كردم الان رفتم تو فكر.من الان بيت ديفندر اينترنت سكيوريتي 2011 دارم. ميدونم كومودو خوبه اما نميدونم بيت ديفندر بده يا خوبه. ميخوام يه مشاوره بهم بدي كه آيا ارزششو داره كه بيت رو پاك كنم و كومودو رو بجاش نصب كنم ؟ از قدرت فايروال بيت اطلاعي ندارم اما به آنتي ويروسش اعتقاد دارم.(هم فالس پوزيتيو پايين هم ديتكشن ريت بالا)

خواهش میکنم عزیز. لطف دارید

در مورد بیت دفندر هم هر چند که به این تاپیک مربوط نمیشه و بهتر بود در تاپیک مقایسه آنتی ویروسها سوالتون رو میپرسیدید اما یک توضیح خلاصه میده.

من نمیتونم به شما برنامه ای را پیشنهاد بدم چون نه از اطلاعات و سطح آگاهی شما در مورد نرم افزار های امنیتی خبر دارم و نه میدونم که در خونه چند نفر از یک سیستم استفاده میکند.

اگر تعدادتون زیاده و یا ممکنه همیشه خودت پای کامپیوتر نباشی کمودو به درد شما نمیخوره چون پیغامهایی داره که در صورت اشتباه جواب دادن بهش سیستم را دو دستی تقدیم ویروسها و تروجانها کردید اما بیت دفندر دیتابیس خوبی داره و از طرفی هم اتوماتیک عمل میکنه.

اگر بخواهید از کمودو استفاده کنید میشه کاری کرد که مثل بیت دفندر هیچ سوالی ازتون پرسیده نشه و خودش چیزی را که فکر میکنه باید بلاک کنه ببنده. اما با این تنظیمات شما بعد از برگشتن به پشت پی سی باید وارد کمودو بشید و فایل هایی را که بلاک شدند چک کنید تا مبادا فایل سالمی به اشتباه بلاک شده باشه.

از طرفی هم انتخاب یک برنامۀ امنیتی فقط به تشخیصی که داره ربط نداره. بلکه کارکرد سادۀ آن, مقدار رم و سی پی یویی که در مواقع مختلف استفاده میکنه, یوزر فرندلی بودن, ساپورت نرم افزاری مناسب دردسر نکشیدن برای آپدیت و کلید هایی که تو بلک لیست میره و غیره میتونه تاثیر گذار باشه.

4. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

سلام دوست عزیز با خوندن مطالب و مقایسه بعضی از ویژگی ها میخوام انتی ویروسم رو عوض کنم و نورتون رو که مارو تحریم کرده بجاش از کمودو استفاده کنم که فکر میکنم در اینده معروف تر بشه
    اگه میشه لطف کن لینک دانلودش رو بزار برام نسخه اینترنت سکوریتی
    و این که ایا در سایت هایی مثل av comparatives هم نتایجی ازش گذاشته ؟ چون من هرچی نگاه کردم نتیجه ای از اون ندیدم ؟ و اگه نزاشته چرا تو از مایشهاش از کمودو استفاده نمیکنه؟

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز با خوندن مطالب و مقایسه بعضی از ویژگی ها میخوام انتی ویروسم رو عوض کنم و نورتون رو که مارو تحریم کرده بجاش از کمودو استفاده کنم که فکر میکنم در اینده معروف تر بشه
    اگه میشه لطف کن لینک دانلودش رو بزار برام نسخه اینترنت سکوریتی
    و این که ایا در سایت هایی مثل av comparatives هم نتایجی ازش گذاشته ؟ چون من هرچی نگاه کردم نتیجه ای از اون ندیدم ؟ و اگه نزاشته چرا تو از مایشهاش از کمودو استفاده نمیکنه؟
    لينك دانلود نسخه 32 بيتي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينم صفحه دانلود كمودو

کد:
    توي سايتهاي معتبر هنوز هيچ تستي از Comodo نزاشتن.

من ليست VB100 رو هم ديدم ولي خبري از Comodo نبود.
    کد:

7. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

من ویندوزم 64 بیت هست نسخه 64 بیت هم داره؟ خوب چرا نیست نتایجش تو این سایتها؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من ویندوزم 64 بیت هست نسخه 64 بیت هم داره؟ خوب چرا نیست نتایجش تو این سایتها؟
    دوست عزیز لینک دانلود در آخر پست اول همین تاپیک گذاشته شده.

اما برای راحتی کار شما ... بفرما...

COMODO Internet Security 5.0.162636.1135 - Final 64bit

کد:
    COMODO Internet Security 5.0.162636.1135 - Final 32bit

کد:

در مورد سایت AV-Comparative و تست هایی که انجام میده این نکته رو باید بگم که این سایت AV-Comparatives نیست که تعیین میکنه از کدام نرم افزار امنیتی یا کدام آنتی ویروس تست بگیره بلکه شرکت های آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی هستند که باید درخواست تست را به AV-Comparatives بدند. برای هر تست هم باید مبلغ 1000 دلار را به حساب AV-Comparatives واریز کنند.

COMODO IS قراره که سال آینده در تست های AV-Comparatives شرکت کنه.

10. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

دوستان نرم افزار فلش کت برای دانلود مگه امضای دیجیتال نداره که کومودو بهش گیر میده
    راستی من با این همه انتی ویروس که کار کرده بودم هیچ کودوم مثل این مشدی نیست و غیر از اون از نظر عملکر د هم عالی هست فعلن

12. این کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان نرم افزار فلش کت برای دانلود مگه امضای دیجیتال نداره که کومودو بهش گیر میده
    راستی من با این همه انتی ویروس که کار کرده بودم هیچ کودوم مثل این مشدی نیست و غیر از اون از نظر عملکر د هم عالی هست فعلن
    دوست عزیز هر نرم افزاری که امضای دیجالی داشته باشه دلیل نمیشه نرم افزار سالمی باشه و اتوماتیک بره توی لیست سفید و کمودو هم تمام عملکردهاش رو آزاد بزاره. اخیره ویروسها و تروجانهایی پیدا شدند که با ha.ck کردن فایل ستاپ بعضی نرم افزار ها امضای دیجیتالی دارند.

نرم افزار هایی که امضای دیجیتالی دارند به همین دلیل در کمودو به 2 دسته تقسیم میشند.

1. دسته ای که امضای دیجیتالی دارند و از طرف کمودو هم به لیست سفید اضافه شدند.

در این دسته کمودو در هنگام نصب و یا استفاده کردن از این برنامه ها هیچ پیغامی بهتون نشون نمیده و اتوماتیک جزو نرم افزار های Safe Application قرار میگیرند.

2. دسته ای که امضای دیجیتالی دارند اما از طرف کمودو هنوز به عنوان یک نرم افزار و یا برنامۀ سالم شناخته شده نیستند.

این گروه در هنگام اجرا شدن جاشون اتوماتیک در سندباکس قرار میگیره.

Flashget هم از نسخۀ 1.7 به بالا جزو Adware ها قرار داره و اطلاعات کاربران را به سرورش بصورت مخفیانه میفرسته. یخورده تو اینترنت سرچ کنی اطلاعاتی رو در مورد نسخه های جدید Flashget میتونی بدست بیاری.
    پیشنهاد هم میکنم از IDM استفاده کنی.

اما اگر نمیخوای ازش دل بکنی میتونی اون رو به لیست Trusted Application اضافه کنی تا اتوماتیک داخل سند باکس نره.

14. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

نه همین الان ان اینستالش میکنم
    ممنون بابت جوابت
    و بعد تنظیماتش همین مقدرای بود که توضیح دادی تو پست مربوط به تنظیمات ؟اینجور که معلومه تنظیمات خیلی بیشتری داره اگه میشه اونها رو هم برای ما بیشتر توضیح بده
    نه واقعن دمش گرم با وجود این که من allow به فلش گت دادم موقع ان اینستال کردن یه پیغام داد مبنی بر این که تو حالت سند باکس بود
    خوشمان امد
    میبخشی هی سوال هام بیشتر میشه
    اما ضروری هست
    من یه کیجنی رو میخواستم اجرا کنم اما قبلش تو ویروس توتال اپلود کردم و دیدم یه سری -- تول شناختن اما بیشترشون تروجان شناختن اما نورتون و کسپر چیزی تشخیص ندادن
    حالا موندم میشه بهش اعتماد کرد
    Last edited by edi2; 26-09-2010 at 17:59.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نه همین الان ان اینستالش میکنم
    ممنون بابت جوابت
    و بعد تنظیماتش همین مقدرای بود که توضیح دادی تو پست مربوط به تنظیمات ؟اینجور که معلومه تنظیمات خیلی بیشتری داره اگه میشه اونها رو هم برای ما بیشتر توضیح بده
    نه واقعن دمش گرم با وجود این که من allow به فلش گت دادم موقع ان اینستال کردن یه پیغام داد مبنی بر این که تو حالت سند باکس بود
    خوشمان امد
    میبخشی هی سوال هام بیشتر میشه
    اما ضروری هست
    من یه کیجنی رو میخواستم اجرا کنم اما قبلش تو ویروس توتال اپلود کردم و دیدم یه سری -- تول شناختن اما بیشترشون تروجان شناختن اما نورتون و کسپر چیزی تشخیص ندادن
    حالا موندم میشه بهش اعتماد کرد
    بقیۀ تنظیمات بیش از حد حرفه ای هستند و درست نیست در تاپیک عمومی گذاشته بشه چون بعضی ها از روی حس کنجکاوی هم که شده امتحان میکنند و باعث خرابکاری در سیستمشون میشند و در نتیجه بعدش تمام کاسه کوزه ها سر من و کمودو شکسته میشه

در مورد کیجن هم اشکالی نداره اجراش کنی . روی کیجن کلیک راست کن و Sandbox comodo را مثل عکسی که در زیر نشون دادم انتخاب کن. با این کار کیجن داخل محیط محافظت شده باز میشه. اما اگر بعد از اجرای کیجن از طرف کمودو پیغامهایی در مورد اتصال به اینترنت و یا دستکاری در فایل های سیستم که مربوط به کیجن بود دریافت کردی همه را بلاک کن.

17. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •