موافقم
شما n1 رو با ns مقايسه كن متوجه ميشي كلا نكسوس اس يه شكست بود واسه گوگل چون اصلا استقبال نشد ازش اينو از همكاري با سامسونگ داره ولي نكسوس وان هنوزم گوشي شاخ و محبوبيه
Apple
HTC
موافقم
شما n1 رو با ns مقايسه كن متوجه ميشي كلا نكسوس اس يه شكست بود واسه گوگل چون اصلا استقبال نشد ازش اينو از همكاري با سامسونگ داره ولي نكسوس وان هنوزم گوشي شاخ و محبوبيه
Last edited by sAeEd_kHaAn; 01-04-2011 at 18:57.
چون گالاکسی یه جورایی از نکسوس بهتر بودشما n1 رو با ns مقايسه كن متوجه ميشي كلا نكسوس اس يه شكست بود واسه گوگل چون اصلا استقبال نشد ازش اينو از همكاري با سامسونگ داره
به علاوه گوگل یه کم دیر کرد چون همه میدونستن که با یه کمی صبر گالاکسی 2 و ... میاد ....
به دلیل اینکه اونموقع رقیب فقط دیزایر بود ولی الان کلی رقیبداره تازه دوهسته ای ها نیومدن بیان که دیگه کساده
به نظر من الان بدون شک Apple از HTC موفقتر ه , هرچند Apple موفقترین شرکت بازار نیست و این عنوان رو اشتراکی با سامسونگ داره . اپل کارایی که میکنه شایسته ی تقدریه هرچند عیب هایی هم داره ولی کارای مثبتش رو هم نمیشه به این راحتی پنهان کرد .از نظر شما Apple موفق تر است یا HTC
با سلام به دوستان عزيز
به نظر من اچ تی سی از اپل بهتره![]()
الان اپل موفق تر بوده ولی شاید دو سال دیگه نتیجه این نباشه.
اپل بی شک از اچ تی سی خیلی قوی تر و موفق تر هست اما از سامسونگ خیلی موفق تر نیست و شاید سامسونگ بزودی اپل رو بگیره
از دوستان اچ تی سی پرست.....کسی اچ دی 7 رو امتحان کرده؟؟
من تو فکرشم!یکی میگه خوبه،یی میگه نه...بالاخره من چکارکنم بگیرمش یا نه...![]()
با هر دو کار کردم لذت کار با اپل چند برابر ه اگه پول داشتم حتما اپل میخریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)