تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 7 از 265 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خيلي خوشحالم كه بعد از مدتها اومدم اينجا و اين بحث رو ديدم تا مشخص بشه وقتي كسي منطق كم مياره، چطور توهين ميكنه؟!
    من خودم از شهراد دارم و بعد از عيد كلا سرويسش پدر ما رو درآورده! هم گرون كرده، هم دانلود رايگان شبانه رو حذف كرده و هم قطعي سرويسش زياد شده! ميخوام سوئيچ كنم روي مخابرات. ميخوام ببينم غير از دانشجوي ارشد بودن، با چه چيزايي ميشه 256 گرفت؟
    يه چيز ديگه اينكه چقدر طول ميكشه سرويس بدن؟ من الان دارم از شهراد سرويس ميگيرم و همه چيم وصله پس نبايد زياد طول بكشه نه؟ نميخوام بدون اينترنت بمونم. آقا راستي اين سرويس مخابرات وقتي اوضاع كشور خراب بشه، قطع نميكنن كه؟!
    ممنون
    جناب شهراد کی به کی توهین کرد؟

پروفشنال محمد امين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

شهراد به كسي توهين نكرد! اين شمايي كه داري دم بدم به همه تهمت ميزني و به سورسي كه خودتون براي تست معرفي كردي هم اطمينان نداري يا اينكه نميخواي داشته باشي! به هر حال تو اين چند ساله اينجا كم كسايي نبودن كه از شركتهاي ذي نفع فعاليت ميكردن. اميدوارم شرشون زودتر كم بشه از اين فروم! آمين

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نه منظور من اینه که با سرور یکسان مثلا شما سرور دوبلین رو در نظر بگیر وقتی در speedtest تست می گیرم پینگمو زده 406 میلی ثانیه در صورتی که در ping test با همون سرور پینگمو زده 169 میلی ثانیه

این تست ها از یه سرور هست و بلافاصله بعد از تست در سایت اول ، در سایت دوم تست رو با همین سرور انجام دادم ولی می بینید دو تا پینگ متفاوت داده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    خوب وقتی که شمایک سرور خیلی دور رو انتخاب کنید همچین چیزی هم پیش میاد . چون که مبحث پینگ مثل دانلود و آپلود ینست یه چیز دیگه است
    اگر در یک سرور هم مرز مثل باکو این کار رو میکردید میدید که کامل جواب میگرفتید و دوتا مورد مشابه داشتید.
    چون فاصله دوره ممکنه مچین چیزی هم پیش بیاد.

خيلي خوشحالم كه بعد از مدتها اومدم اينجا و اين بحث رو ديدم تا مشخص بشه وقتي كسي منطق كم مياره، چطور توهين ميكنه؟!
    من خودم از شهراد دارم و بعد از عيد كلا سرويسش پدر ما رو درآورده! هم گرون كرده، هم دانلود رايگان شبانه رو حذف كرده و هم قطعي سرويسش زياد شده! ميخوام سوئيچ كنم روي مخابرات. ميخوام ببينم غير از دانشجوي ارشد بودن، با چه چيزايي ميشه 256 گرفت؟
    يه چيز ديگه اينكه چقدر طول ميكشه سرويس بدن؟ من الان دارم از شهراد سرويس ميگيرم و همه چيم وصله پس نبايد زياد طول بكشه نه؟ نميخوام بدون اينترنت بمونم. آقا راستي اين سرويس مخابرات وقتي اوضاع كشور خراب بشه، قطع نميكنن كه؟!
    ممنون
    همون چیزایی که نیکان گفت هم نمیشه فقط باید کارت مقاومت داشته باشی
    در ضمن این مخابرات روزای که به قولی روز موعود هست تعطیل نمیشه ....از 4 روز قبلش به استقبلاش میره ...نمونه اش برو پستهای مربوط به اول خردادماه همین امسال رو بخون ببین از اول خرداد تا روز موعود چقدر من و مهرداد و بقیه اذیت شدیم.

سلام

استاد دانشگاه ، وکیل ، خانواده شهدا، جواز کار(البته باید تلفن برای محل کار باشه) و شاید موارد دیگه

این رو هم تکرار می کنم که مراکز مخابراتی سلیقه ای عمل می کنن و باید مثل داداشم سیریش بشین(در صورت نیاز)
    سیریش نمیشه نیکان جان باید از روش مهندسیی اجتماعی کمک گرفت ..همون رانت و..

عزیزم بهتره این ماجرا رو بیشتر از این هم نزنی ......خراب کردی ..خراب
    برو پستهاتو ویرایش کن...

4. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

شهراد به كسي توهين نكرد! اين شمايي كه داري دم بدم به همه تهمت ميزني و به سورسي كه خودتون براي تست معرفي كردي هم اطمينان نداري يا اينكه نميخواي داشته باشي! به هر حال تو اين چند ساله اينجا كم كسايي نبودن كه از شركتهاي ذي نفع فعاليت ميكردن. اميدوارم شرشون زودتر كم بشه از اين فروم! آمين
    دوست عزیز ایشون یه خورده بدبین هستند خودشون هم گفتند که اگه میدونستم سکوت میکردم دیگه خواهشا این مسئله رو کش ندین وگرنه من احساس میکنم دو طرف فقط دوست دارند اصطکاک رو بیشتر کنند و یا این که خدای نکرده یه راه برای افزایش پست پیدا کردند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حالا اینا قصد ندارن راحت به همه بدون نیاز به موارد پایین بالاتر از 128 بدن؟

استاد دانشگاه ، وکیل ، خانواده شهدا، جواز کار(البته باید تلفن برای محل کار باشه) و شاید موارد دیگه
    پیر شدیم با این 128

7. این کاربر از mo_ho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پیر شدیم با این 128
    aDSL رو موقتا قطع کن با EDGE ایرانسل بیا سرعتش اگه کلاس EDGe گوشیتون 32 باشه تا 35 و 40 کیلو در ثانیه هم میره
    لینکشو توی امضام گذاشتم ماهی 10 تومن نامحدود .
    فقط یه گوشی + سیم ایرانسل

9. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب وقتی که شمایک سرور خیلی دور رو انتخاب کنید همچین چیزی هم پیش میاد . چون که مبحث پینگ مثل دانلود و آپلود ینست یه چیز دیگه است
    اگر در یک سرور هم مرز مثل باکو این کار رو میکردید میدید که کامل جواب میگرفتید و دوتا مورد مشابه داشتید.
    چون فاصله دوره ممکنه مچین چیزی هم پیش بیاد.

سیریش نمیشه نیکان جان باید از روش مهندسیی اجتماعی کمک گرفت ..همون رانت و..

..
    آخه سرور باکو در ping test نیست

شما تست سرور کویت رو هم که ببینید باز هم تفاوت داره

الان چند تا تست از سرور های نزدیک می گیرم و قرار می دم

بابا بی خیال پس یعنی ما هم از رانت استفاده کردیم

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

پیر شدیم با این 128

فعلا حرفش هست. جناب وزیر پیشنهاد 512 دادن گفتن باید سازمان انقلاب فرهنگی ok رو بده . مجلس هم زیرش یه امضا بزنه اونوقت.

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

aDSL رو موقتا قطع کن با EDGE ایرانسل بیا سرعتش اگه کلاس EDGe گوشیتون 32 باشه تا 35 و 40 کیلو در ثانیه هم میره
    لینکشو توی امضام گذاشتم ماهی 10 تومن نامحدود .
    فقط یه گوشی + سیم ایرانسل

کینگ چرا من بد شناسم عباس اباد سرعت افتضاحه گاهی وقتا فکر می کنم دارم بیابون زندگی میکنم . من با N95 8GB گیگ امتحان کردم سرعتش 5 ه آخه این یعنی چی ؟

هر جا رفتم سراب بود هر رودخونه ای رفتم خشکید

اونم از اینترنت ماهواره ای یکماه داشتم بعدش اون سرویس ها رو جمع کردن
    Last edited by mehrdad38; 05-07-2010 at 23:35.

12. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آخه سرور باکو در ping test نیست

شما تست سرور کویت رو هم که ببینید باز هم تفاوت داره

الان چند تا تست از سرور های نزدیک می گیرم و قرار می دم

بابا بی خیال پس یعنی ما هم از رانت استفاده کردیم
    خوب ببین نیکان جان این مثل مسیر نیست که دقیقا چون روی نقشه 100 کیلومتر فاصله داره پس حتما پینگ هم باید 100 باشه به خیلی از عوامل بستگی داره حتی تعداد کانکشنهایی که همزمان با شما برای تست وصل میشوند همه اینها باعث بوجود اومدن پینگ میشه بهترین راه همون مخابراته ولی خوب دوستان گیر دادند به اسپید تست و پینگ تست که اصلا دخلی هم به ایران نداره.
    ضمنا من کی گفتم شما از رانت استفاده کردی راستی یه مساله ای هم بهت پ.خ میزنم بررسی کن مرسی.

فعلا حرفش هست. جناب وزیر پیشنهاد 512 دادن گفتن باید سازمان انقلاب فرهنگی ok رو بده . مجلس هم زیرش یه امضا بزنه اونوقت.
    خدا رو شکر از شر اون یکی خلاص شدیم که میگفت 56 کیلو کافیه 3 سال دیگه مونده این یکی هم بساطشو جمع کنه....

14. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران
    Last edited by nikaan; 05-07-2010 at 23:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •