سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سایت p30world
نقشه شهرستان جم از استان بوشهر رو میخواستم هر جا رفتم پیدا نکردم لطفا دقیق باشه چون پیدا کردم ولی دقیق نبوده
نقشه شهرستان جم از استان بوشهر رو میخواستم هر جا رفتم پیدا نکردم لطفا دقیق باشه چون پیدا کردم ولی دقیق نبوده
سلام . می خواستم بدونم نقشه هایی که استفاده کردید و کالیبره کردید رو از کجا تهیه کردید ؟ آیا از نقشه های موجود در بازار استفاده شده ؟ یا سایت گوگل؟
ممنون
ببخشید میشه خود نرم افزار اسمارت رو برای دانلود بزارید. ورژن 1.56رو دارم اگه بالا ترشو دارین بی زحمت.....
سلام
آقا من نقشه شهر زنجانو ميخوان ورژن يك هستش ولياصلا دقيق نيست يعني خيلي پرت نشون ميده ورژن دو هم بالا نمياد نميدونم مشكلش چيه اصلا نقشه رو نمي خوانه در حالت آفلاين ميخونه ولي وقتي به جي پي اس وصل ميشه نمياره سفيد نشون ميده
سلام خدمت دوست عزیز
من نقشه شهر ابهر مال استان زنجان رو میخواستم البتهاهر برای تبریز نیست شهر ابهر بعد از قزوین وتاکستان در استان زنجانم قرار دارد
ممنون از شما
تهران خیابان کمیل بین خوش و قصرالدشت پارک رضوان.نقشه تهران جهت سونی اریکسون ویواز پرو.با تشکر و تبریک سال نو
سلام نقشه چناران رو بذار لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)