تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین بازیکن تاریخ فوتبال

راي دهنده
245. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پله

19 7.76%
  • بکن بائر

21 8.57%
  • کرایف

4 1.63%
  • مارادونا

88 35.92%
  • فن باستن

3 1.22%
  • زیدان

81 33.06%
  • رونالدو

18 7.35%
  • بازیکنهای دیگر

11 4.49%
صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 156

نام تاپيک: بهترین بازیکن تاریخ فوتبال

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

زیدان کبیر یه تنه برزیل رو حذف کرد زیدان بازیکنی هست که یه بار فرانسه رو قهرمان جهان کرده و یه بار هم تا فینال اورده و اگه اون ماتراتزی نبود الان با کسب دو قهرمانی برای فرانسه از مارادونا هم در این زمینه سرتر بود . خیلی کار سختی هست که در سالی که میخوای فوتبال رو کنار بزاری یه تنه برزیلی رو حذف کنی که کاکا و رونالدینیو و رونالدو توش حضور دارند.

افتخارات زیزوی افسانه ای :

یوونتوس :

سری آ :96-97 , 97-98
    سوپر کاپ ایتالیا : 97
    سوپرکاپ اروپا :96
    جام بین قاره ای :96
    اینتر توتو : 99

رئال مادرید :

لالیگا : 2002 -2003
    سوپرکاپ اسپانیا : 2001 و 2003
    لیگ قهرمانان اروپا : 2002
    جام بین قاره ای : 2002

فرانسه :

قهرمان جام جهانی: 98
    نائب قهرمان جام جهانی : 2006
    جام ملتهای اروپا :2000

افتخارات فردی :

بهترین بازیکن جوان لیگ 1 :94
    بهترین بازیکن لیگ 1 :96
    بهترین هافبک لیگ قهرمانان : 98
    توپ طلا :98
    بهترین بازیکن سال : 98 , 2000 , 2003 (اگه اخراج نمیشد و فرانسه رو قهرمان میکرد باید به جای کاناوارو انتخاب میشد که در اونصورت میشد 4 بار )
    دو بار حضور در تیم منتخب فیفا در سالهای 2005 و 2006
    توپ طلا :2006
    و.............

زندگی شخصی این دوتا هم خداییش قابل مقایسه نیست در مورد جامهای جهانی هم یکی مثل مارادونا با دست تیمش رو قهرمان میکنه و یکی مثل زیزو به خاطر فحشی که به خانوادش میدن حاضر میشه قید قهرمانی و بهترین بازیکن جام شدن رو بزنه . هرچند که در 98 نیز با جوانمردی فرانسه رو قهرمان جهان کرد .

یه چیز دیگه هم که هست اینه که در اکثر افتخاراتی که در بالا بهش ذکر شده زیزو واقعا نقش اساسی ایفا میکنه مخصوصا افتخارات ملی و قهرمانی در لیگ قهرمانان با اون گل معروفش مقابل لورکوزن و البته درخشش در یوونتوس .

2. 2 کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کسایی که می گنند دریبل زیدانی رو اول مارادونا زد بهتره به بازی فینال جام جهانی 78 یه نگاهی بندازند تا ببیند کی اول زد،ماریو کمپس،البته خیلی های می گند که اول بکن بائر زده ولی من ندیدم،در کل این دریبل به اسم زیدان ثبت شده چون به بهترین نحو از اون استفاده می کرد و به وفور
    اگه زیدان سرعت نداشت و مارادونا داشت،زیدان هوشی دارد که هیچ کس در تاریخ نخواهد داشت،در ضمن زیدان یه مشخصه خوب دارد این است که واقعا یه فوتبالیست دو پاست،اما من حتی ندیم مارادونا با پای راست حتی بتونه پاس بده چه برسه که گل بزنه،
    کلاً جفتشون خیلی فوق العاده اند هرکس سلیقه ای دارد
    اول زیدان
    بعد مارادونا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسایی که می گنند دریبل زیدانی رو اول مارادونا زد بهتره به بازی فینال جام جهانی 78 یه نگاهی بندازند تا ببیند کی اول زد،ماریو کمپس،البته خیلی های می گند که اول بکن بائر زده ولی من ندیدم،در کل این دریبل به اسم زیدان ثبت شده چون به بهترین نحو از اون استفاده می کرد و به وفور
    اگه زیدان سرعت نداشت و مارادونا داشت،زیدان هوشی دارد که هیچ کس در تاریخ نخواهد داشت،در ضمن زیدان یه مشخصه خوب دارد این است که واقعا یه فوتبالیست دو پاست،اما من حتی ندیم مارادونا با پای راست حتی بتونه پاس بده چه برسه که گل بزنه،
    کلاً جفتشون خیلی فوق العاده اند هرکس سلیقه ای دارد
    اول زیدان
    بعد مارادونا
    شما واسه این که همین یه پستو بدی عضو شدی؟
    جام 78 مارادونا 17 سالش بود و بهترین بازیکن جوانان جهان و این که اونو به جام 78 نبردن مورد انتقاد شدید قرار گرفت. مارادونا تو جوانی این دریبل رو می زد. به هر حال قبل از زیدان.

5. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

زندگی شخصی این دوتا هم خداییش قابل مقایسه نیست در مورد جامهای جهانی هم یکی مثل مارادونا با دست تیمش رو قهرمان میکنه و یکی مثل زیزو به خاطر فحشی که به خانوادش میدن حاضر میشه قید قهرمانی و بهترین بازیکن جام شدن رو بزنه . هرچند که در 98 نیز با جوانمردی فرانسه رو قهرمان جهان کرد .

یه چیز دیگه هم که هست اینه که در اکثر افتخاراتی که در بالا بهش ذکر شده زیزو واقعا نقش اساسی ایفا میکنه مخصوصا افتخارات ملی و قهرمانی در لیگ قهرمانان با اون گل معروفش مقابل لورکوزن و البته درخشش در یوونتوس .
    هیچ کس از بزرگان فوتبال گل با دست مارادونا رو محکوم نکرد. هی هم نگو زندگی شخصی ما داریم در مورد بهترین بازیکن بحث می کنیم نه بهترین انسان.

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

هیچ کس از بزرگان فوتبال گل با دست مارادونا رو محکوم نکرد. هی هم نگو زندگی شخصی ما داریم در مورد بهترین بازیکن بحث می کنیم نه بهترین انسان.

من حرفی از کسی نقل و قول کردم ؟ من نظر خودم رو گفتم شما هم میتونی نظر خودت رو داشته باشی . نمیدونم چرا بعضی ها سعی دارن نظرات خودشون رو تحمیل کنن .

هی هم نگو
    این اولین پست من در این تاپیک بود .

8. این کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sakura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مارادونا كه زن باز نيست . اون هم جنس بازه

به نظرت اینا هم جنس مارادونان ؟ میگم رفتی زن بگیری مواظب باش کلا سرت نزارن مرد قالبت کنن

Last edited by sakura; 25-06-2010 at 17:16.

10. 2 کاربر از sakura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رونالدو و زیدان من رایم رونالدو بود!اگه قدیمی هم که کم بازیهاشونو دیدم رای من پله بود بعد مارادونا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مانی 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض

فقط زیزو././//

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من حرفی از کسی نقل و قول کردم ؟ من نظر خودم رو گفتم شما هم میتونی نظر خودت رو داشته باشی . نمیدونم چرا بعضی ها سعی دارن نظرات خودشون رو تحمیل کنن .
    نظر بزرگان فوتبال از تو خیلی مهم تره.
    این اولین پست من در این تاپیک بود .
    میدونم. از اسم کاربریت پیداست که از اون کاربرای مشکوکی که فقط برای یه نظر سنجی سرو کلشون پیدا میشه و بعدش بایبای

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

این مال 2 سال پیشه در جواب جناب بردیا در مورد توضیح در مورد فینال 90(البته جوابشو چند پست قبل دادم)
    نفرين مردان کفری دامن‏گير آلمان‏ها شد

يک‌شنبه رفته است. يک‌شنبه شب با جام به‏سوی اسپانيا رفته است. و این تقاص آلمان بود. ضربان قلب ما براي فوتبال دی‌شب بالا بود که از 1990 به اين‏سو ديگر کم‏تر تکرار شده بود.
    حالا بيش‏تر می‌فهميم که چرا فوتبال بايد از گزند اغيار دور بماند. فوتبال بعد از يک‏سری از ژانرهای منسوخ سينما که گاهی تکرار می‌شوند، تنها گريزگاهی‌ست که برای مردان رانده‏شده در پست‏مدرن باقی مانده. هيچ مردی وقتی فوتبال می‌بيند به --- و فلسفه فکر نمی‌کند. فقط هورمون‏های مردانه است که ترشح می‌شود. ياد سربازخانه می‌افتم؛ اين‏جا همه نر اند...
    فوتبال که نگاه می‌کنيم برای 90 دقيقه مرد هستيم. مرد که می‌گويم می‌خواهم با هم‏اين غلظت و حدتی که می‌گويم بخوانی. دارم در مورد مردها حرف می‌زنم. نه در مورد میان‏مایه‏گان ِ دست‏آموز اين روزها که تحت نظارت و ارزش‌يابی فمنيست‏ها هستند، با آن مغزهای عالی ِ دانشگاه‌رفته.

در اين فوتبال که آن‏همه کوشيدند تا صنعت باشد هنوز عاشقی اتفاق می‏افتد. دی‏شب ما عاشق شديم و اين از ما بعبد نبود چون روح‏مان را به اين فوتبال صنعتی نفروخته بوديم. چون هنوز در کت ِ ما می‏ر‌فت که در قرن نايک و آديداس و پوما معجزه اتفاقی‏‌ست مقدس، که می‏تواند رخ دهد. چون افسون ِ اين شب‏ها را در کودکی‌هامان به خواب‏های‏مان ديده بوديم و چون‌این فستيوالی از نور و روشنی در دل سياه ِ اين شهرها، در تمام مدت و در خواب و بيداری به ما الهام شده بود.

بلند شو بایست دیه‌‏گو! آلمان باز هم در فینالی دیگر تقاص داد

دی‏شب نفرينی سرگردان راه خود را دوباره يافت. آهی که در آن شب سنگين و بغض‏گرفته ء 1990 کشيده شد و آسمان‏ها را لرزاند، ديگر هرگز دامن آلمان‏ها را رها نکرد. يازده موطلایی ِ هم‏‌قسم و سنگ‌دلی که به نيرنگ و ناروا جام را از اردوگاه مارادونای کبير بيرون کشيدند و آن‌شب در کنار اشک‏های ديه‏گو سر به آسمان سائيدند، هرگز نمی‏دانستند در همان زمان اسير نفرينی شده‏اند که رهايي از آن ممکن نخواهد بود. از آن‏شب به بعد آلمان‏ها فينال‏های زيادی را به‏خود ديدند، ولی مگر قانون ناجوان‌مردانۀ گل طلایی در 1996 هیچ ترفندی نتوانست آنها را برندۀ یک فینال کند. آن‏ها به‏روشنی دريافته‏اند که از آن‏شب به بعد ديگر توان بردن هيچ فينالی را ندارند.

دو سال ِ بعد از حق‏کشی ِ رم، در 1992 و در سوئد، آلمان‏های مغرور که به غلط خود را قهرمان جهان می‌دانستند پای به فينال اروپا گذاردند و در برابر دانمارکي که به‏طور ناگهانی به بازی‌ها آمده بود شکست خوردند. بعد از آن‏هم تنها جام آلمان در تمام ِ این سال‏ها یورو 96 بود که فقط به لطف گل طلایی به‏دست آمد.

پس از 12 سال آزگار آلمان را يکی از همان مردانی که در حق‌خوري ِ 1990 دست داشت به فينال جام جهانی آورد. تيمی که رودی فولر در اختيار داشت نه مانند تيم سال ِ 90 ستاره داشت و نه زيبا بازی می‌کرد. با اين‏حال هنوز از قهرمانی می‌گفت. شايد هم فکر می‌کرد پس از دوازده سال از آن ماجرا، نفرين باطل شده است! آلمان باز هم فينال را باخت و جام را به برزيل داد..

بعد از آن آلمان‏‌ها باز هم برای 6 سال به پستوی خود خزيدند و حتا ميزبانی جام جهانی و بازی در استادیم‏های خودی نتوانست آنها را به فينال برساند. به‏راستی چه بود اين ماجراها که سرنوشت آن‌ها را به بازی گرفته بود؟ در فينال 90 چه حقی جابه‏جا شد و چه اشکی به ناحق ريخته شد که افسون ِ آن بعد از آن‏شب ديگر هرگز دامن آلمان‏ها را رها نکرد؟
    نه! اين نفرين کاری‏تر از آن است که بتوان آن‏را خرافه پنداشت و کم‏اهميت جلوه داد. از دی‏شب ديگر آلمان و تمام ِ هواداران‏اش اين طلسم و افسون ابدی را بر صفحهء تاريک تقديرشان به‏خوبی و روشنی لمس کرده‏اند. اسپانيا که سال‏ها در حسرت جام می‌سوخت و معروف بود که چون يک‏دست و هم‏دل نيستند توانايی بردن هيچ جامی را ندارند، آلمان را به گريز از کمند اين نفرين اميدوار می‏کرد. اما نيرويی ماوراءالطبيعی در کار بود که آلمان حتا اگر به‏ترين بازی قرن را هم انجام مي‏داد، امکان نداشت جام را ببرد.
    اين سومين فينالی بود که از جام 90 ايتاليا آلمان به آن راه يافت و آن‌را باخت. آلمان هنوز بايد تقاص اين اشک‏هایی که ريخته شد و مردانی از سراسر دنيا را آشفته کرد، پس دهد. اين هنوز پايان کار نيست. شاید تنها قهرمانی آرژانتین در جام جهانی بتواند نفرین مارادونا را بی‏اثر کند.

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

سلطان علی دایی

15. این کاربر از XirowN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •