خب خیلی گذشت .. عکس ها رو اینجا می گذارم:
عکس ها از صبح شروع میشن و کم کم می رسن به زمانی که آیفون رو تحویل گرفتم ... توی دو تا از عکس ها مشخصه فروشنده های Apple Store در حال توزیع آب معدنی و شیرینی بین مشتری ها هستن![]()
خب خیلی گذشت .. عکس ها رو اینجا می گذارم:
عکس ها از صبح شروع میشن و کم کم می رسن به زمانی که آیفون رو تحویل گرفتم ... توی دو تا از عکس ها مشخصه فروشنده های Apple Store در حال توزیع آب معدنی و شیرینی بین مشتری ها هستن![]()
یه روز خوب میاد که ما هم آیفون داشته باشیم![]()
شنیدین که میگن lcd آیفون 4 مشکل داره و لکه های زردرنگ روش بوجود میاد ؟
مرسی stream جان
حالا یه چند تا عکس از خود گوشی هم بگیر![]()
یعنی آرمان جان شما وقتی اون قسمت سمت چپ گوشی که اون دو تا آنتن از هم جدا میشن رو به مدت مثلا 20 صانیه میگیری از آنتن گوشی کم نمیشه ؟!
دوستاني كه در مورد رفتن آنتن شك دارند حتما اين كليپ 3 مگابايتي رو ببينند
فارسي هم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
stream عکسهای بیشتر یادت نره![]()
خبر رسیده که یکی از بروبچز اینجا آیفون4 خریده
اولا
مبارک باشه ایاشالا به دل خوش ازش استفاده کنی
ثانیا
به شدت منتظر یه ریویو کامل و مقایسه با گوشی های دیگه
بصورت اختصاصی برای پی سی بعنوان اولین سایت رویو دهنده ی آیفون 4 بین فروم های پارسی زبان هستیم
فقط یه تاپیک جدا براش بزن
ثالثا
دوست من یه بار فیلم های مشکلات گوشی رو مرور کن
ایشالا که گوشی ات از سری خراب ها نباشه و بی مشکل باشه
که اگه مشکل داره ببری بکوبی تو سر استیو![]()
لکه ی زرد رو اعلام کردن بعد از چند روز میره راست و دروغ پای خودشون.
در موردش توضیح دادم .. پست های قبل رو مطالعه کنید.
بفرمایید.. البته متاسفانه چون دوربین خوبی فعلا دم دستم نیست کیفیت عکس ها خوب نیست (دوربین خود آیفون از این دوربین که باهاش عکس می گیرم (Canon IXUS 900Ti) بهتره !)
بزودی یک دوربین خوب جور می کنم و عکس های دقیق تر می گیرم.
این قضیه رو خود Apple هم رسما تایید کرد که به اون شکل گرفتن گوشی باعث پایین اومدن آنتن میشه. ولی من دقیقا گوشی رو به همون شکل گرفتم و یک ساعت هم حرف زدم و کوچکترین مشکلی توی تماس نبود .. البته این مشکل چون AT&T توی آمریکا مشکل شدید آنتن دهی داره ممکنه اذیت کنه.. برای من که مسئله ای نیست و آنتن دهی این آیفون نسبت به گوشی های قبلی خودم به طور محسوس بهتره.
Rreview نصفه نیمه آماده شده .. منتظر یک سری خرت و پرت هستم (دوربین خوب، گوشی های دیگه، ...) تا کامل بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)