تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 83

نام تاپيک: نظر خواهی از کاربران گرامی برای گسترش و تکمیل انجمن موبایل

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم و بهی نستعین

واااااااای خدا چقدر گرم بود این بند 38 آقا یه فکری هم برای این بن شده ها بکنید بنده خداها گناه دارن

با تشکر از شما میخوام بگم که برو بچ سامی به اینجانب لطف دارن از اینا که مجتبی دوست داره

چند تا از بهترین کاربرای فعال ( به اسم فعال نه ....................واقعانه واقعنی ) همین بچه های سامی هستن

بعدشم اگر قراره کسی مدیر شه کی بهتر از من برات میمیره

کی بهتر از امیر هم قدیمی تر از ماست هم پیشکسوته هم بچه خوب با ادب مومن تحصیلکرده با خدا نماز خون

هرچی بگم کم گفتم خلاصه امیر هست محمد هم اطلاعات سیپیوایش خوبه حسن خدا بیامرز تو قسمت دوربین خوبه

مسیحم خوبه امین اخباراش خیلی خوبه همه خوبن فاز محبت گرفتم

از مجتبی هم ممنون که اینقدر فعالیت میکنه که همرو یا هم آشتی بده ولی خوب یه سریا نمیخوان از همین فن بویای .....

لااله الا لا

یه پیشنهادم من بدم

البته قبلا( 1سال پیش )این پیشنهادو به خود آق مجتبی گفتم ولی تا الان خبری ازش نشده

اونم اینه که اخبارای موبایلو چند نفر بشن یه تیم درست شه هم فعالیتشون خوب باشه هم زبانشون خوب باشه هم

دسترسی به اخبارشون خوب باشه اخبارای به روز به ثانیرو که حتی رو یه سری از سایتای خارجی نیومده رو روی صفحه اصلی سایت

قرار بدیم چون الان اخبارای موبایل و خود موبایل تو ایران و دنیا خیلی طرفدار داره اگر بشه با ادمین صحبت کنین و اخبارهارو به غیر از

انجمن اخبار گوشیها اینجا هم قرار داده بشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی عالی میشه میشه یه engadget موبایل فارسی

اسلام علیکم و رحمت الله.

2. 8 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

با احترام به نظر تمام دوستان .
    من فکر میکنم اگر بعد از سوا کردن ویندوز,آندروید و مک تو کلوپ هر کردوم زیر مجموعه هایی قرار بدید که دسترسی کاربران به نیازشون راحتتر بشه خوبه.
    مثلا" تو بخش ویندوز موبایل بخش نرم افزار قرار داده بشه و در بخش نرم افزار زیر مجموعهایی مثل نرم افزارهای کانتکت,نرم افزارهای سیستمی,نرم افزارهای اینترنت,نرم افزارهای Today Plagin و.....
    توبخش ویندوز موبایل بخشی بنام رام و آپگرید باشه و داخل اون زیر موجموعه هایی به نام گوشیهای مختلف مثلا" رام و آپگرید HD2 رام و آپگرید Diamond ,Diamond2 ,Omnia,omnia2 ,و.......
    که هر کاربری با مراجعه به قسمت مربوط به نرم افزاری که دنبالشه یا برای رام به همون قسمت گوشی خودش و....بتونه به راحتی اونچیزی رو که میخواد و بهش علاقه داره پیدا کنه.اینجوری مثلا" من رام HD2 میخوام نیازی نیست 200 صفحه بگردم دنبال یک کیبوردم نیاز نیست 200 صفحه بگردم و......به راحتی به اون چیزی که میخوام میرسم.
    حالا بعد از این هر نرم افزار جدیدی اومد توقسمت خودش معرفی میشه و هر صحبتی در مورد اون نرم افزار بود تو همون بخش معرفی خودش انجام میشه و.......
    البته این قسمتها رو من مثال زدم و میشه با یه کم صبر و حوصله یه نظمی به کلوپ گوشیها داده بشه که بینظیر باشه.

4. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

سلام
    به نظر من بر اساس برندها دسته بندی بشه بهتره.
    مثلا برند apple دارای یه بخش جداگانه برای خودش باشه. بعد هر تولیداتی که داره اعم از iphone , mac ,itunes ,news , support , ipad, ... درون اون قرار بگیرند.
    و دوباره هر بخش برای خودش زیر مجموعه دار بشه. مثلا زیر مجموعه های iphone نرم افزار و game , ... باشند.
    متعاقبا هر برند سرپرست خودش رو خواهد داشت. و هر زیر مجموعه توسط یک معاون(همکار) کنترل خواهد شد.
    و دیگه هیچ کس به خودش اجازه نخواهد داد تا در بخش دیگری دخالت کند.
    طرح بالا که توسط آقا مجتبی ارائه شد خیلی کلی به نظر میرسه. و مثلا یک همکار بخش موبایل در تمام قسمت ها می تواند دخالت بی جا داشته باشد. و اینگونه نظم به راحتی بر هم می خورد.
    این جوری هم منظم تره هم قانون مند تره.
    با تشکر
    سلام آرش جان.

ما فقط مسئول گوشی ها هستیم...یعنی از مجموعه اپل آیفون رو می تونیم مانور بدیم ...

بخش جداگانه اپل فکر نمی کنم مقدور باشه...

كو آخه ؟ هنوز بخاري پا نشده كه از رفيق مشهديم

====

به عقيده من هر تغيري براي گسترش انجمن موبايل بايد در درجه اول شامل پاكت پي سي باشه كه اسم تالار گذاشته شده " [موبایل و PocketPc] " ولي سهم پاكت پي سي فقط يه زير مجموعه كوچيك هست !

امروزه ارائه مدل هاي جديد و ارزان قيمت پاكت پي سي باعث گسترش استفاده از اين وسيله در بين كاربران شده است طوري كه در آينده نزديك شاهد استفاده از اين وسيله بين تمام اگشار جامعه خواهيم بود پس نياز به توسعه و گسترش اين بخش در انجمن ضروري به نظر ميرسد

مجتبي جان بايد عرض كنم كه چندتا كار ميشه براي گسترش قسمت پاكت پي سي كرد يكيش اين هست كه در تالار موبايل و Pocket Pc يك انجمن كاملا جدا براي پاكت پي سي ايجاد بشه كه خودش داراي زير مجوعه هاي " بازي " " نرم افزار " و " سيستم عامل " و " مشاوره خريد پاكت پي سي " باشه كه تاپيك هاي لازم در اونها زده بشن و تاپيك هاي فعلي به اونها منتقل بشن .

اينطور هم كه من فهميدم پيشنهاد خودت اينه كه بخش هاي جديد براي آيفون و آندروئيد و ويندوز موبايل ايجاد بشه توي هر كدوم تاپيك هاي لازم براي بازي و نرم افزار و آپديت ها و . . . زده بشه

ولي بايد عرض كنم كه من فكر ميكنم بهتره مثلا در بخش بازي ها كه مسلمان اكثر بازي ها براي ويندوز موبايل خواهد بود يكي دو تا تاپيك هم براي آندروئيد و آيفون ميزنيم ديگه
    من شیرازیم : دی

====
    اگر موافقت شه که بخشی جدا زده بشه ، یک بخش پاکت پی سی و آیفون می ذاریم که برنامه و بازی هاش هم تو همونجا باشه! کامل می شه

آندروئید و آیفون رو دست کم گرفتیا

میگم چرا آیفون ؟ بذارید مکینتاش ! دلیلشو لازمه بگم ؟

اینطوری :

یا :
    موافقم

6. 3 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم و بهی نستعین

واااااااای خدا چقدر گرم بود این بند 38 آقا یه فکری هم برای این بن شده ها بکنید بنده خداها گناه دارن

با تشکر از شما میخوام بگم که برو بچ سامی به اینجانب لطف دارن از اینا که مجتبی دوست داره

چند تا از بهترین کاربرای فعال ( به اسم فعال نه ....................واقعانه واقعنی ) همین بچه های سامی هستن

بعدشم اگر قراره کسی مدیر شه کی بهتر از من برات میمیره

کی بهتر از امیر هم قدیمی تر از ماست هم پیشکسوته هم بچه خوب با ادب مومن تحصیلکرده با خدا نماز خون

هرچی بگم کم گفتم خلاصه امیر هست محمد هم اطلاعات سیپیوایش خوبه حسن خدا بیامرز تو قسمت دوربین خوبه

مسیحم خوبه امین اخباراش خیلی خوبه همه خوبن فاز محبت گرفتم

از مجتبی هم ممنون که اینقدر فعالیت میکنه که همرو یا هم آشتی بده ولی خوب یه سریا نمیخوان از همین فن بویای .....

لااله الا لا

یه پیشنهادم من بدم

البته قبلا( 1سال پیش )این پیشنهادو به خود آق مجتبی گفتم ولی تا الان خبری ازش نشده

اونم اینه که اخبارای موبایلو چند نفر بشن یه تیم درست شه هم فعالیتشون خوب باشه هم زبانشون خوب باشه هم

دسترسی به اخبارشون خوب باشه اخبارای به روز به ثانیرو که حتی رو یه سری از سایتای خارجی نیومده رو روی صفحه اصلی سایت

قرار بدیم چون الان اخبارای موبایل و خود موبایل تو ایران و دنیا خیلی طرفدار داره اگر بشه با ادمین صحبت کنین و اخبارهارو به غیر از

انجمن اخبار گوشیها اینجا هم قرار داده بشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی عالی میشه میشه یه engadget موبایل فارسی

اسلام علیکم و رحمت الله.
    به به! رفیق از بند آزاد شده! من یه پنکه فرستاده بودم بند شما ولی نرسید ! مارکش سامسونگ بود :پی

خب! پیشنهادت بسیار عالیه! این دفعه دیگه دنبالش رو می گیریم و تو هم می شی مسئولش! ولی یک مشکل بسیاااااااااااار بزرگ!

اینکه تو زیاد بن می شی! یهو دیدیم وسط که پروژه بزرگ بن شدی یا خودم اخطار دادم گفتم بنت کنن! تکلیف چیه؟

سلام.

با احترام به نظر تمام دوستان .
    من فکر میکنم اگر بعد از سوا کردن ویندوز,آندروید و مک تو کلوپ هر کردوم زیر مجموعه هایی قرار بدید که دسترسی کاربران به نیازشون راحتتر بشه خوبه.
    مثلا" تو بخش ویندوز موبایل بخش نرم افزار قرار داده بشه و در بخش نرم افزار زیر مجموعهایی مثل نرم افزارهای کانتکت,نرم افزارهای سیستمی,نرم افزارهای اینترنت,نرم افزارهای Today Plagin و.....
    توبخش ویندوز موبایل بخشی بنام رام و آپگرید باشه و داخل اون زیر موجموعه هایی به نام گوشیهای مختلف مثلا" رام و آپگرید HD2 رام و آپگرید Diamond ,Diamond2 ,Omnia,omnia2 ,و.......
    که هر کاربری با مراجعه به قسمت مربوط به نرم افزاری که دنبالشه یا برای رام به همون قسمت گوشی خودش و....بتونه به راحتی اونچیزی رو که میخواد و بهش علاقه داره پیدا کنه.اینجوری مثلا" من رام HD2 میخوام نیازی نیست 200 صفحه بگردم دنبال یک کیبوردم نیاز نیست 200 صفحه بگردم و......به راحتی به اون چیزی که میخوام میرسم.
    حالا بعد از این هر نرم افزار جدیدی اومد توقسمت خودش معرفی میشه و هر صحبتی در مورد اون نرم افزار بود تو همون بخش معرفی خودش انجام میشه و.......
    البته این قسمتها رو من مثال زدم و میشه با یه کم صبر و حوصله یه نظمی به کلوپ گوشیها داده بشه که بینظیر باشه.
    والا اینجوری خیلی خوبه . ولی خیلی زیر مجموعه می شه...
    با بخش جدا که نرم افزار و بازی هم خودش داشته باشه موافقم (اگه ادمین هم اوکی بدن) ولی اینکه برای نرم افزار و بازی هم زیر مجموعه بذاریم خیلی زیاد می شه...

در هر حال بررسی می کنیم و به بالاتر انتقال می دیم .

مرسی

8. 6 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

مشکل اینه که نمیشه تو این بخش به چیزای دیگه پرداخت
    اگر میشد یه انجمن زد به نام iOS که تمامی i هارو ساپورت می کرد خیلی عالی میشد

10. 2 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

ولی حداقل یک زیر مجموعه برای برنامه ها و بازی های آیفون ایجاد کنید ، خداییش بیشترین برنامه و بازی رو داره

12. 4 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

یه پیشنهاد دیگه هم دارم اونم اینه که این تایپیک نره رو صفحه 10_20 خواهشا

هر چی زودتر بهتر چند روز دیگه تابستون تموم میشه بچه ها میخوان برن مدرسه اینجا دیگه کسی پیداش نمیشه تا چند وقت

سلام

14. 3 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام به همه کاربران عزیز و زحمتکش

طی این مدت با خوندن نظرات شما دوستان و با در نظر گرفتن محدودیت های انجمن، ترکیب آتی انجمن موبایل و پاکت پی سی رو به این شکل ترسیم کردم:

* با پینت درست کردم، پس به اصل مطلب توجه کنید: دی

---

توضیحات تکمیلی:

- در سربرگ جدید کلوپ پاکت پی سی و آیفون
    3 زیر مجموعه ایجاد میشه که داخل عکس مشخص شده;

در زیر مجموعه HTC مثل زیر مجموعه برندهای دیگه برای هر گوشی کلوپ ایجاد میشه و مباحث مربوط به گوشی مورد نقد و بررسی قرار می گیره.

در زیرمجموعه پاکت پی سی متفرقه برای گوشی های دیگر برند ها ( در صورت لزوم ) مانند i-Mate ، Acer ، Palm و... کلوپ ایجاد میشه و مباحث مربوطه انجام می گیره.

---

- در سربرگ های برنامه های کاربردی موبایل و بازی های موبایل

با توجه به قدیمی شدن سیستم عامل سیمبین سری 60 ویرایش 2 و همچنین منحل شدن UIQ این دو بخش به ترتیب به زیرمجموعه سمبین سری 60 ویرایش 3 و آرشیو منتقل می شوند.
    * این توضیح به هر دو بخش بازی و برنامه این سیستم عامل ها مربوط می شود.

3 بخش جدید با عنوان های آندروید، آیفون و ویندوز موبایل به این سربرگ ها اضافه می شود تا بازی ها و برنامه های کاربردی و مسایل مبتدی تا تخصصی نرم افزاری مربوط به این سه سیستم عامل محبوب در اونجا قرار بگیره.

---
    ---

ممنون میشم نظرات و انتقادات خودتون رو راجع به این طرح با ما در میون بگذارید.

شاد باشید

16. 6 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ولی حداقل یک زیر مجموعه برای برنامه ها و بازی های آیفون ایجاد کنید ، خداییش بیشترین برنامه و بازی رو داره
    اون که 100 درصد اضافه می شه

یه پیشنهاد دیگه هم دارم اونم اینه که این تایپیک نره رو صفحه 10_20 خواهشا

هر چی زودتر بهتر چند روز دیگه تابستون تموم میشه بچه ها میخوان برن مدرسه اینجا دیگه کسی پیداش نمیشه تا چند وقت

سلام
    بله! قرار بود امروز قالش کنده شه که به علت به اجماع نرسیدن علما به تاخیر افتاد : )))

======
    بچه ها طرح یونس رو نقد کنید

18. 2 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

افسانه خان ! سلام ،
    توی بخش برنامه های کاربردی و بازیها اینو بذار :

iPhone / Macintosh

یا :

iPhone / مکینتاش

حتما" کلاسشم حفظ میشه !
    دقیقا" همین چیزی که خودم نوشتم باشه !
    از نظر املایی میگما !

» خوب بلدی با پینت کار کنیا ، بهم قول بده که حتما" یه کلاس آموزشی واسه بچه ها میذاری !
    Last edited by Vallio; 24-06-2010 at 09:25.

20. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •